Parfüm Önerisi ve Kenzo?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Arkadaslar..

Benimde bir sorum olcakti Genelde gelen sorular gibi..

Sizce en cok kullanilan ve güzel koku hangisidir?

Bebek gibi kokan bir koku var mi? Varsa hangisi?

Birde bir baska sorum olucakti..

En cok satan Kenzo kokusu hangisidir?

En cok sevilen Kenzo kokusu hangisidir?

Son düzenleme:
Bayadir kenızı leopar kullanıyorum gercekten kokusu çok güzel ama erkek arkadasıma ağır geldigi icin değiştirmeyi düşünüyorum. Victoria screet iyiymisss die duydum faydalı bı konu olacağa benziyo.

selam kızlar, bende kenzo amour 50 ml edp ve 100 ml losyondan oluşan çok cici bir set var. Çok beğenerek almıştım ama sadece bir iki fıs sıktım bu yaz günlerinde çok ağır geldi ve birden parfümden çok soğudum verdiğim paraya acıyorum neredeyse kullanılmamış durumda bir şekilde elimden çıkarmak istiyorum. bilmiyorum burada bundan bahsetmem doğru mu ama ilgilenen birini nereden bulacağımı bilemedim.

yanlış anlamassan birşeyy söyliycem
ben kenzonun çoğu kokusunu denedim hiç kalıcı gelmedi ilk sıktığında fıss fıss güzel bir koku
sonra bir saate kalmadan gidiyoo koku
zaten çok iddialı da gelmedi bana yanlış anlama zevkler ve renkler değişirrr tabi
ama kalıcılık kokusunda benim gibi açık tenli birinde maalesef gitmedi

Merhaba kızlar ben Kenzonun şu parfümünü kullandım. Aynı zamanda linkteki siteden de aldım. Hem diğerlerine göre daha güzel bir koku olduğunu düşünüyorum hem de indirimler benim çok işime geliyor :)

Kenzo L'Eau Par Pour Homme Edt 100 ML Bayan

Aynı zamanda bayan Kenzo'lardan şunu 'kenzo' için Arama Sonuçları oda arkadaşım kullanıyordu bu da çok güzel :)

Kenzo leupard , Kenzo Flower çok çok ağır geliyor , baş ağrısı arada bir de hafif kısa süreli bulantı yapıyor bende .Favorim kEnZonun beyaz mat şişede olan 'amor' parfümü.Diğer renkteki amorlar da itici ,ağır geliyor bana.
Bebek kokusuna en benzeyen beyaz amor bence.Adını çok kişi sorar.

Tşk ederim cnm :)

Ablam 1 ara Femme 305 kullanıyordu, kokusu aynı dalin bebe şampuanına benziyordu. Çok tatlıydı kokusu.

bvulgari blu notte - bu parfümü tek geçerim... içinde votka çikolatamsı bir aroma var... sanki şık ve elit bir iş kadını gibi hissettiriyor:) üstelik çok çekiciii:):)

Eşim kenzo'nun erkek olanını kullanıyor, müthiş bir kokusu var,
ben yanında yokken yasak zaten sürdürmüyorum, baş döndürücü bir kokusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…