Vanilyalı, odunsu,oryantal veya pudralı yeni kokular arıyorum ama orijinal parfümlerden olsun önerileriniz var mı?
Canım ben noa kullanıyorum. Ve iyiki bu parfüm var. Super bişi. Benimkinin dışı turuncumsu renkte. Her tendr farklı kokar ama sıktığında senin teninli kokusu bütünleşiyor. Harika bir şey oluyor :)
Vanilyalı, odunsu,oryantal veya pudralı yeni kokular arıyorum ama orijinal parfümlerden olsun önerileriniz var mı?
Kenzo amour edp
Samsara edp
Dune
Armani mania edp
Dior addict edp
Insolence edp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bütçe sıkıntın hiç yoksa
thiery mugler- alien
dior- hypnotic posion şu andaki favorilerim
eğer bütçemi bunlar sarsar yinede biraz para da ayırabilirim dersen;
lady gaga- fame
omnia- bvlgari bence fena değil
50 tl aşmasın diyorsan
oriflame- amber elixir
avon- premiere luxe
kendi adıma hem kalıcı bulduğm hemde güzel kokan hafif vanilyalı oryantal kokular. ama yinede hiçbirini denemeden alma derim. birde benim önerdiklerim (premiere luxe hariç) biraz ağır kışa daha ytkın kokular. bilgin olsun.
bütçe sıkıntın hiç yoksa
thiery mugler- alien
dior- hypnotic posion şu andaki favorilerim
eğer bütçemi bunlar sarsar yinede biraz para da ayırabilirim dersen;
lady gaga- fame
omnia- bvlgari bence fena değil
50 tl aşmasın diyorsan
oriflame- amber elixir
avon- premiere luxe
kendi adıma hem kalıcı bulduğm hemde güzel kokan hafif vanilyalı oryantal kokular. ama yinede hiçbirini denemeden alma derim. birde benim önerdiklerim (premiere luxe hariç) biraz ağır kışa daha ytkın kokular. bilgin olsun.
Coco chanel canım parfümüm benimmmm şiddetle tavsıye edıyorum 5.sısemden sonra saymayı bıraktım kendımı bıldım bılelı bu parfümü kullanırım ve bıkmam :)):)))
Çok güzel koku katılıyorumCoco channel canım parfümüm benimmmm şiddetle tavsıye edıyorum 5.sısemden sonra saymayı bıraktım kendımı bıldım bılelı bu parfümü kullanırım ve bıkmam :)):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?