Parfüm önerisi olan?

yobodayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
50
8
48
Ankara
Vanilyalı, odunsu,oryantal veya pudralı yeni kokular arıyorum ama orijinal parfümlerden olsun önerileriniz var mı?

Vanilyalı, odunsu,oryantal veya pudralı yeni kokular arıyorum ama orijinal parfümlerden olsun önerileriniz var mı?

Canım ben noa kullanıyorum. Ve iyiki bu parfüm var. Super bişi. Benimkinin dışı turuncumsu renkte. Her tendr farklı kokar ama sıktığında senin teninli kokusu bütünleşiyor. Harika bir şey oluyor :)

Acaba sende parfümün şişesi varsa fotosunu atabilir misin canım internette baktım ve online satısta olanlarda sadece açık pembe renkli bi şişe gördüm

Canım ben noa kullanıyorum. Ve iyiki bu parfüm var. Super bişi. Benimkinin dışı turuncumsu renkte. Her tendr farklı kokar ama sıktığında senin teninli kokusu bütünleşiyor. Harika bir şey oluyor :)

Canım siteye yeni üyeyim yanlış şekilde cevap vermişim o yüzden biraz gecikti cevabım kusura bakma :) Sende parfüm varsa şu an fotoğrafını yollayabilir misin çünkü birkaç çeşidi var sanırım internette seçemedim tam. Yollarsan çok yardımcı olur teşekkür ederim tavsiyen için :)

Kenzo amour edp
Samsara edp
Dune
Armani mania edp
Dior addict edp
Insolence edp

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bütçe sıkıntın hiç yoksa
thiery mugler- alien
dior- hypnotic posion şu andaki favorilerim

eğer bütçemi bunlar sarsar yinede biraz para da ayırabilirim dersen;

lady gaga- fame
omnia- bvlgari bence fena değil

50 tl aşmasın diyorsan

oriflame- amber elixir
avon- premiere luxe

kendi adıma hem kalıcı bulduğm hemde güzel kokan hafif vanilyalı oryantal kokular. ama yinede hiçbirini denemeden alma derim. birde benim önerdiklerim (premiere luxe hariç) biraz ağır kışa daha ytkın kokular. bilgin olsun.

Kenzo amour edp
Samsara edp
Dune
Armani mania edp
Dior addict edp
Insolence edp

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dior addict i kullaniyorum zaten 3 yildir ama degistirmek istemistim soyledigin digerlerini deneyecegim cok tesekkur ederimm :))

Haklisin zaten kisin kullaniyorum biraz agir kokular baharatlilar. lady gaga'yi duymustum digerlerine de bakacagim cok tesekkur ederim :))

Diorr cok guzell gercekten ama agir oldugu icin kisin favorim. Birde tom ford velvet orchid. Yazinn chole love intencee pudrali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Avon far away vanilyalı kokuların şahı bence.
Armani si de belli bir süre sonra vanilyaya dönüşen bir koku.
Hem tenle bütünleşiyor hem de inanılmaz etrafa yayılan bir kokusu var.
Jasmin noir de hem odunsu gibi hem tatlı, sıcak. Çookk severim.
Casmir'in balsamik vanilyalı oluşuna bayılıyorum. Harika bir parfüm.
Lacoste pour femme de pudralı kokuyor. Çok güzel.

Son düzenleme:

Benim dolabımda eksik etmediğim vazgecilmez kokularım ;
Viktor Rolf - Eau Mega
Jimmy Choo - Flash
Paco Robanne - Ultraviolet
DKNY - Women fall limited edition
CK - down town
CK - Beauty
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
DG - The One
Cacharel - Noa
Carolina Herrera - 212 sexy
Chanel - Coco Mademoiselle
Shiseido - Zen
C.Dior - Diorissimo
C.Dior - Hypnotic Poison
Givenchy - Verry İrresistible
Givenchy - Hot Couture
Cartier - Cartier
Davidoff - Cool Water
Versace - Bright Crystal
Nina Ricci - Nina

Benim dolabımda eksik etmediğim vazgecilmez kokularım ;
Viktor Rolf - Eau Mega
Jimmy Choo - Flash
Paco Robanne - Ultraviolet
DKNY - Women fall limited edition
CK - down town
CK - Beauty
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
DG - The One
Cacharel - Noa
Carolina Herrera - 212 sexy
Chanel - Coco Mademoiselle
Shiseido - Zen
C.Dior - Diorissimo
C.Dior - Hypnotic Poison
Givenchy - Verry İrresistible
Givenchy - Hot Couture
Cartier - Cartier
Davidoff - Cool Water
Versace - Bright Crystal
Nina Ricci - Nina

Coco channel canım parfümüm benimmmm şiddetle tavsıye edıyorum 5.sısemden sonra saymayı bıraktım kendımı bıldım bılelı bu parfümü kullanırım ve bıkmam :)):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…