• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi lütfen

DominoPhoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
51
0
86
Ankara
Merhaba bayanlar :)

Son zamanlarda sürekli aynı parfümü kullanmaktan sıkıldım, o yüzden denemek için birkaç parfüm adı rica edeceğim. Beyaz tenli kızıl saçlıyım, akılda kalıcı ve kuvvetli bir koku istiyorum, ama bir süre sonra insanı fenalaştıracak kadar da değil. En sevdiklerim Armani Code, Calvin Klein Euphoria ve Yves Saint Laurent Parisienne.

Teşekkürler :)

Bu bahsettiğin kokuları bilmiyorum ama ne tür kokulardan hoşlanıyorsun? Ben Chanel Chance ı öneririm.

Bu bahsettiğin kokuları bilmiyorum ama ne tür kokulardan hoşlanıyorsun? Ben Chanel Chance ı öneririm.

Hafif odunsu, sıcak kokuları seviyorum böyle çok ferah sportif veya çiçekli kokular bana yakışmıyor gibi geliyor. Vanilyalı bademli falan bir koku vardı arkadaşımdan denemiştim ama sonra adını unutmuştum, nasıl anlatılır bilmiyorum ama sıcacık işte insanın içini ısıtıyor öyle şeyler seviyorum :)

Escada'nın hangisini önerirsiniz?

Anladığım kadarıyla ağır parfümlerden hoşlanıyosun canım bi kaç öneride bulunayım senin için
* jean paul gaultier classique: ilk başta çiçek kokuyo ama sonradan vanilyalı bi parfüm oluyo gerçekten güzel bir parfüm
* dolce & gabbana the one: sıcacık çok güzel kokan bir parfüm biraz vanilya biraz meyve biraz çiçek birazda baharat gibi delikafadulden
* lancome hypnose: vanilyalı biraz ağır kışın favorilerinden bir parfüm eminim seversin
* burberry classic: meyveli bir parfüm kışın kullanılabilecek bir parfüm
umarım yardımcı olabilmişimdir canım bayanssulusmile

bende beyaz tenliyim YSL-parisienne ve DKNY-Pure kullanıyorum..
Burberry-beat, Escada- signature ve into the blue, Hugo boss-Orange blossom, Dolce gabanna-rose the one bunların hepsini de çok beğenirim ayrıca ferah kokulardır.. tavsiye ederim ;)))

Merhaba bayanlar :)

Son zamanlarda sürekli aynı parfümü kullanmaktan sıkıldım, o yüzden denemek için birkaç parfüm adı rica edeceğim. Beyaz tenli kızıl saçlıyım, akılda kalıcı ve kuvvetli bir koku istiyorum, ama bir süre sonra insanı fenalaştıracak kadar da değil. En sevdiklerim Armani Code, Calvin Klein Euphoria ve Yves Saint Laurent Parisienne.

Teşekkürler :)

ilk önce selamlar araniza yeni katildim. size therry mugler alien ya da dolce gabbana the one derim. ama ilk önce teninizde test edin.:asigim:

bende beyaz tenli kızıl saçlıyım armani code kullanıyorum bence doğru seçim.. ama sıcaklarda pek olmuyor :)) :lepi:

Back