Kesinlikle Dior Hyptonic Poison'dur o bahsettigi koku her parfum satıcısı ayni taktigi uyguluyo çünkü
biz ne önerirsek önerelim senin teninin kimyasıyla uyusup, bu kimyayi etrafa seni anlatacak şekilde yayacak parfumu bilemeyiz.
Ornekleyecek olursam yine bu formda eskilerden bir uye lacoste touch of pink icin her girdigim ortamda, sokakta markette durdurup kokumu soruyolar diye ayila bayila anlatinca gidip kucuk 10 ml boyunu edindim. ama aman allah'ım resmen erkek parfumu sıkmışım gibi bi hala evriyliyodu koku bende dedim senin ayila bayila anlattigin parfum bu mu? minicik siseyi bile bitiremedim iş arkadasima hediye ettim
Önceligin kullanirkan seni rahatsiz etmeyecek basina agrilar sokmayacak parfumler olsun. Imza kokum olsun her ortamda kullanmak istiyorum dersen ne cok baharatli ne de cok hafif kokulara yönelme.
Benim bu katagoriye soktugum ve kullandigimda olumlu tepkiler aldigim parfumlerim dolce gabbana the one, cacharel noa, ch 212 sexy, avon rare pearls ozel daha şık gunlerim icinse gözdem bvlgari jasmin noir. Bunlar gibi nice parfumler geldi gecti elimden daha da bi 30-35 sise elimde var ama yukarda saydiklarim kadar tenimle butunlesip cevremin dikkatini cekmediler.
Dikkat cekmek icin illa yapis yapis seker kokmak zorunda degilsin ya da pürüpak sabun gibi kokmak. Burda püf nokta teninin sevdigi taşiyabildigi bunuda senin tarzini anlatabilcek sekilde guzelce etrafa yayabildigi kokuyu bulmak. Giyim tarzin ne sekilde, simdiye kadar kullandigin parfumlerin nota icerigiklerine bak onlara benzer icerikte olan parfumlerle denemeye basla. Sonrasinda her koku ailesinden bi parfum dene. Oryantal , pudra, şipre frolal gibi. Ama gourmand koku tarzini yani yiyecek icecek gibi kokan parfumleri imza parfum diye onermiyorum ara ara kullanmak keyifli oluyor ama sonrasinda cok bogucu oluyor.
Vuuuuhuuuu yazmışta yazmişim be