Parfüm önerir misiniz???

Edp siyle edtsi arasında çok var mı peki

tatlim benim tenimde parfümler cabuk uctugundan ben hep edp alirim. Edt kokularina bakmiyorum dahi.
Sirf elie saab'in edt'sinin cok kalici ve farkli oldugunu duydugum icin dikkatimi cekmisti. Ona bir bakmayi düsünüyorum ama burda adi gecen parfümlerin edp ile edt'lerinin arasinda nasil bir fark vardir bilemiyorum genelde
edt'ler daha az alkol ve koku maddesi icerdiginden ayni kokunu biraz daha hafif hali oluyor.
Kalicilik istiyorsan edp al derim.
Zaten chanel chance eau tendre veya tresor in love agir rahatsiz edici kokular degiller gönül rahatligiyla edp alabilirsin.

miss dior cherie artık miss dior edp oldu canım.
yani dior addict gibi reforme edildi.

canim sanirim bu miss diyorlar biraz karisik :)

2005 de Miss dior cherie'nin önce adi degisiyor Miss Dior oluyor. Yani parfüm reformüle olmuyor ama adi degisiyor.
Daha sonra sisesi degisiyor ve sonunda da parfümün icerigi degisiyor. Yani Dior bu parfümü tamamen cikarip yerine farkli bir parfüm üretiyor. Hata daha sonra cikan edt'lerin de adi degisiyor. Bu yüzden herkesin akli karisiyor.
Nedense Miss diorlarda böyle farkli birsey yaptilar. Dior'un John galliano ile
yollarini ayirmasindan dolayi böyle isim degisikligine gittigi tahmin ediliyor.
Ben böyle oldugunu duydum ama yanlis bilgilendirmekte istemem. Miss dior ilgimi ceken bir parfüm ama kullanmadim.
sen kullanmadin mi? kullandiysan cevrenden nasil tepkiler aldin?

Canım miss dior zaten miss dior cherienin adı miss dior oluyor ya 1 kez reforme oldugu haline cok benziyor. Yani miss dior cherie ile kokusu cok yakın birbirine. Hatta bence bir tık daha güzel.
Ama bide miss dior le parfum var onu begenmedim tabiri caizse babaanne kokusu gibiydi :)) benim sevgilim miss dior edp olanını cok begendi

Eklentiler

• image.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 69

cidden cok karisik ya ben 1992 üretimi miss dior'un kokusu nasill bilmiyorum ama benimde tahminime göre babaanne kokusu diye tabir edilen parfüm budur. 2005 üretimi Miss dior cherie de genc kiz ve kadinlara hitap eden bir kokuydu.
Ben kullanmadim ama kullananlar cok üzülmüs üretimden kalktigina.

Gerci zaten basta sirf adi degismis koku ayni kalmis. Sonra sise ve kokusu degismis. Mantik olarak adi degistiginde ayni parfüm oldugu icin kokusu degistiginde reformüle edilmis oluyor ama ismini ve sisesinide degistirdikleri icin cherie malesef isim olarak yok oluyor. Ama koku olarak benziyorlarmis. Addictler de böyle kafa karisikligi yasamiyor insan. Bende senin miss dior cherie ile miss dior le parfum'un kokusunu birbirine benzetigini hata bu parfümün onun reformüle olmus hali oldugunu düsündügünü saniyordum dedim alla alla nasil olur. sonradan anladim :)

Bence sacma olmus okadar insanin kafasi karismis. Midnight poisenin üretimden kalktigini duyuncada cok üzülmüstüm. Buda denemek istedigim parfümler arasindaydi beni ceken birsey vardi hata o parümde kokusunu bilmememe ragmen ama malesef gec kaldim.

Midnight poison annemde vardı eskiden yanlıslıkla almıstı babam.
Ben denediğimi hatırlıyorum aklımda kalan nanemsi ve cook agır bi koku olduguydu.
Annemde hiç begenmemişti o kokuyu, hatta dayanamayıp birine vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…