• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerir misiniz???

aslililili123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
61
9
18
26
Merabaa . Yarın parfümcüye gidicem ama ne alsam bilemiyorum. Daha lisede son sınıf olduğum için çok kadınsı olmasını istemiyorum.
Seçenekler
Miss dior cherie
Chanel chance eau tendre (kalıcı mı)
Tresor in love
Sizce hangisini almalıyım ya da öneride bulunursanız çok sevinirim :KK25::KK25:

Merabaa . Yarın parfümcüye gidicem ama ne alsam bilemiyorum. Daha lisede son sınıf olduğum için çok kadınsı olmasını istemiyorum.
Seçenekler
Miss dior cherie
Tresor in love

Bence ücüde agir olmayan lise icin uygun olan parfümler canim. Belki Miss Dior cherie iclerinden biraz daha tatlidir. Ama yanilmiyorsam üretimi durduruldu. Dolma parfüm olarak bulabilicegini tahmin ediyorum.
Bana sorarsan secimim Chanel eau tendre olurdu. Marc jacobs daisy yada Marc jacobs daisy so fresh de chanel chance eau tendre tarzi hafif ciceksi taze kokular. Yada Miss dior blooming bouquete bir bak ciceksi taze bir parfümmüs oda.

Bence ücüde agir olmayan lise icin uygun olan parfümler canim. Belki Miss Dior cherie iclerinden biraz daha tatlidir. Ama yanilmiyorsam üretimi durduruldu. Dolma parfüm olarak bulabilicegini tahmin ediyorum.
Bana sorarsan secimim Chanel eau tendre olurdu. Marc jacobs daisy yada Marc jacobs daisy so fresh de chanel chance eau tendre tarzi hafif ciceksi taze kokular. Yada Miss dior blooming bouquete bir bak ciceksi taze bir parfümmüs oda.
Marc jacobs ın parfümleri biraz basit gelmişti bana. Chanel chance eau tendre kalıcı mı peki

Ve nasıl bir koku? Çok methini duyduğum için açıkçası koklamadan bile çok etkilendim chancedenHoppa
Aslinda chanel chance eau tenre ile marc jacobs daisy birbirine beziyorlar. Hata tresor in love da bu tarzlarda bir parfüm. Yani ayni kokuya sahip olmasalarda hepsi ciceksi hafif taze kokular.

Chanel chance eau tendre hafif ama yogun bir kokuya sahip. Yani varligini hissedersin ama kimseyi rahatsiz etmesin bu parfümle. Ciceksi taze bir parfüm ama durdukca pudramsi bir hal aliyor. Yaz icin uygun bir parfüm.

Seçenekler
Miss dior cherie
Tresor in love
Hepsi yaşına uygun parfümler.
ama miss dior cherie artık, sadece miss dior olarak
satılıyor ve notaları biraz değişti.
koku tarzı ise hala aynı gibi.
escada magnetism de deneyebilirsin güzel yanık şeker kokusu tam genc kızlara
uyan cinsten

Aslinda chanel chance eau tenre ile marc jacobs daisy birbirine beziyorlar. Hata tresor in love da bu tarzlarda bir parfüm. Yani ayni kokuya sahip olmasalarda hepsi ciceksi hafif taze kokular.

Chanel chance eau tendre hafif ama yogun bir kokuya sahip. Yani varligini hissedersin ama kimseyi rahatsiz etmesin bu parfümle. Ciceksi taze bir parfüm ama durdukca pudramsi bir hal aliyor. Yaz icin uygun bir parfüm.[/QUOTE
Hepsi yaşına uygun parfümler.
ama miss dior cherie artık, sadece miss dior olarak
satılıyor ve notaları biraz değişti.
koku tarzı ise hala aynı gibi.
escada magnetism de deneyebilirsin güzel yanık şeker kokusu tam genc kızlara
uyan cinsten
escada magnetism bende baş ağrısı yapıyor. Miss dior u çok beğeniyorum ben ama çevremdekiler rahatsız olur mı diye düşündüm biraz da

Sectigin kokular tam yasina gore :)

Miss dior, miss dior blooming bouquet, miss dior cherie cevreyi rahatsiz edecek parfumler degildir.

Tatli bir parfum istersen Juicy Couture Viva la Juicy. Bir tik daha farkli bir sey olsun dersen de Vera Wang Princess'e bakabilirsin.

Son düzenleme:
Sectigin kokular tam yasina gore :)

Miss dior, miss dior blooming bouquet, miss dior cherie cevreyi rahatsiz edecek parfumler degildir.

Tatli bir parfum istersen Juicy Couture Viva la Juicy. Bir tik daha farkli bir sey olsun dersen de Vera Wang Princess'e bakabilirsin.
Vera wang princess nasıl bir koku

Miss dior için babannne kokusu demişler de o yüzden biraz Emin olamadım

canim klasik olan yani orjinal 1992 üretimi olan miss dior nasil bir kokuya sahip bilmiyorum. Internete halen üretimde oldugu görülüyor. Miss dior cherie 2005 yilinda cikmisti ama üretimi durduruldu. Bide 2012 üretimi Miss dior le parfum ve 2014 üretimi Miss dior blooming bouquet var. Iclerinden en hafif sanirim en sonuncusu.

canim klasik olan yani orjinal 1992 üretimi olan miss dior nasil bir kokuya sahip bilmiyorum. Internete halen üretimde oldugu görülüyor. Miss dior cherie 2005 yilinda cikmisti ama üretimi durduruldu. Bide 2012 üretimi Miss dior le parfum ve 2014 üretimi Miss dior blooming bouquet var. Iclerinden en hafif sanirim en sonuncusu.
Edp siyle edtsi arasında çok var mı peki

Vera wang princess nasıl bir koku

Cikolatali, vanilyali, sekerli bir koku. Bu tarz kokular revacta oldugu icin yazdim ;)

Miss dior için babannne kokusu demişler de o yüzden biraz Emin olamadım

Miss Dior (orginal)
Miss Dior (extrait de parfum)
Miss Dior (le parfum)

Bunlar yogun, baskin ve yasina uygun versiyonlar degil. Hele orginal 1947'den beri uretiliyor.

miss dior cherie artık miss dior edp oldu canım.
yani dior addict gibi reforme edildi.

Back