• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerilerinizi bekliyorum

Çiçeksi, sabunsu, fresh, hafif bir koku arıyorum. Varsa tabi böyle bir şey :9: Öneriniz var mı?

Yanilmiyorsam christian dior pure poisen tarifine uyuyor. Denedinmi dersen hayir denemedim! ama suaralar parfüm manyakligim tutugu icin arastirmadigim parfüm kalmadi nerdeyse :) Ayrica bu parfümü su an bende listeme ekledim. Bunun disinda lancome miracel'i önerebilirim.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar deneyince yazacağım. Noa yı denemiştim çok pudralı gelmişti ama tekrar bakacağım çok sağolun.

Omnia dan 2 önerim var $o1.png $o2.png
amethiste diğeri jade

Son düzenleme:
ysl cineme mutlaka dene canm mükemmel kokuyor ve bugday tenlılere cok daha fazla yakısıyor. biraz fiyatu yuksek ama kullanınca pısman olmayacaksın bnce. bn ne zaman kullansam herkes soruyor ve yenı bır koku oyle tanıdık değıll

sınemanın kokusunu bılıyorum ama sankı yaşlı hanım kokusu gıbı geldı bana pek gençlere uygun değil.Parfüm yaşa uygun olmalı.:34:

Kesinlikle Issey Miyake- l'eau d'issey for women . Hafif,elegan ve çarpıcı. Bir de Türkiye'de bulunmayan(duty-free lerde de yok maalesef),ama Amerikadan eş dost varsa getirtebileceğin ya da online olarak alabileceğin Tommy Bahama- Sail St. Barts Eau De Parfume women var ki dünya üzerindeki en müthiş parfüm olduğu konusunda oldukça iddialıyım.(Erkeği de müthiş bu parfümün :1: )

Eklentiler

• $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $nd.720.jpg
    $nd.720.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 58
çok yumuşak, hoş, zarif bi koku. pişman olmazsın.mutluluk veren,huzurlu bi koku. ama kış için hafif kaçıyor biraz. kışın daha ağır kokular daha iyi bence.
sanırım baharda ve yazın kullanmak daha iyi olur.
fazla kalıcı değil bana kalırsa, 3-4 saat falan dayanıyo en fazla. ama bakarsın sende daha kalıcı olur. :12: eline geçince yorumunu beklerim canım :31:

Back