- 25 Kasım 2014
- 12
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi kaliteli97
Meyve kokusu seviyorsan Escada'nın yaza özel çıkardığı parfümler oluyor. Onları deneyebilirsin, meyveli oluyorlar genelde.meyve aromalı seviyorum genelde.
meyveli kokular dkny be delicious nina ricci nina bunlar bildiğin meyve aromalı canımmeyve aromalı seviyorum genelde.
Aa evet benimde aklima gelmeliydi buu cok guzel bi parfumdur tavsiye ederim :)hugo boss orange
çok leziz
Aa evet benimde aklima gelmeliydi buu cok guzel bi parfumdur tavsiye ederim :)
Este lauder kokularina hic bakmadim valla kuzum.. Bakmak lazim yani :)kız ben de lokum kokusunu cok sevıyorum ya
este lauder delıght nasıl acaba lokum demek ya lokum kokuyormus dıyorlar :=))
vayy paçuli,marshmellow,çilek,karamel,vanilya,gül..mm çok tatlı bir kokuya benziyor gibikız ben de lokum kokusunu cok sevıyorum ya
vayy paçuli,marshmellow,çilek,karamel,vanilya,gül..mm çok tatlı bir kokuya benziyor gibi
denemek lazım kız bunuişte yazılanlar içimi tuhaf edıyor :=)
harıkaa yaani
denemek lazım kız bunu
ay evett bazen öyle güzel içeriği oluyor ama koklayınca hayal kırıklığı oluyor.. bunu hermes elixir des merveilles parfümünde yaşamştım..portakal karamel kokusu diye bi heves ettim tam anlamıyla alakasız bi koku çıktııınsallah ıcındekılerle alakası olmayan bır koku degıldır =))
ay evett bazen öyle güzel içeriği oluyor ama koklayınca hayal kırıklığı oluyor.. bunu hermes elixir des merveilles parfümünde yaşamştım..portakal karamel kokusu diye bi heves ettim tam anlamıyla alakasız bi koku çıktıı
çok kötü bi kokuydu...sevenlerine ayıp olmasın şimdi ama bence öyleydi yanievet naneli gibi degısık bısey ne oldu belırsız hatta =)
tecrübe edince yazar mısınız buradankız ben de lokum kokusunu cok sevıyorum ya
tecrübe edince yazar mısınız buradan