Parfüm mağazalarında çalışanlar/şikayetlerimiz/düşüncelerimiz/isteklerimiz

Ben sırf bunun için konu açmıştım o kadar doluyum :)

Bir kere kim oluyorsunda müşteriye "canım" diyorsun ne bu samimiyet. Ben senin dedikodu arkadaşın falan değilim.

Kendi yüzünü palyaçoya çevirirken bana yardımcı olabilir miyim demen kadar saçma birşey yok.

İster tek parfüm denerim istersem bütün mağazayı. Senin işin bu kardeşim işin bu. Bunun için para alıyorsun. Müşteriye adam akıllı davranmak için. Mağazada ne bulduysan üstüne boca edip sonra da bir haltmış gibi bana üstten bakmak için değil.

Göz süzüyor birde bunlar. Neye baktın diyesim geliyor. Meymenetsiz suratları görmek için değil parfüm almak için geliyorum. Yada makyaj malzemesi

Makyaj ürünlerini pek bilmeyen bir arkadaşıma birşeyler almak için gittik. Kızın suratını mahvetti birde diyorki yakıştı. Tabi engel oldum sonra bana laf diyor "beeen burdaağ şuu kadar senee çalıştıaaam taaam mı " modunda. Siz ürünleri biliyor olabilirsiniz ama bende bir şeyi görüp kötü olduğunu anlayabiliyorum dedim sustu.

Bütün gün arkalarından ne laflar yiyorlar bir bilseler bırakırlar. İnşallah bu tip konuları da görürlerde kendilerini kraliçe olarak değil çalışan olarak görürler.

Hiç gidesim gelmiyor ama parfümde almam lazım. Valla bir ters davransınlar onlar görür mağazada nasıl cırlanıyormuş

Ayy ne çok sinirlenmişsin :)
katılıyorum sana bir insan hangi mevkide hangi işi yaparsa yapsın işin hakkını vererek ve işini ciddiye alarak yapmalı

Hadlerini bilsinler artık. Bilmeyene de öğretsin o patronları.

Her meslekte oluyor bu tip davranışlar ama genellikle bu sektörde. Ben gelip para harcamak zorunda değilim orda. Keyfim bilir.Alırım almam . İster eşofmanla giderim istersem pırlantalarla.. Herkese aynı davranmak zorundalar

2-3 ergen gelip sırf öylesine sıktı diye kimseye üstten bakma hakkı yok.

Bir gün bir mağazada patlayacam o olacak :)

İster bir şirkette genel müdür olsun ister satış elemanı ister çöpçü. İşine bayılmayabilir ama hakkını vermesi gerek değil mi Orda müşteri kaçıracağına temizlik yapsa yada depoda dursa en azından işe yararlar

milleti bu şekilde sinirlendirmeleri ne komik. anlamadığım bu mağaza sahipleri hiç mi kamuoyu araştırması falan yapmıyorlar hakkımızda ne düşünülüyor diye? hayır orda patlayıp aşağılasan bu sefer sen suçlu olacaksın. çok tuhaf bir durum. tamamen kendini bilmemezlik ve görmemişlik bence.

Aşağılamak ayrı hatalarını söylemek ayrı eğer üste çıkıyorlarsa da öyle çirkef bir mağazayla uğraşmaya değmez zaten :)

Benimde başıma üşüşenler oluyor. Ben sadece bakıyorum teşekkürler deyip geçiyorum. Orası babasının mağazası değil. İstediğimi deniyorum. İstediğimi sıkıyorum. Ben sıkıp deneyeceğim, o da bitince testerları yenileyecek. İşi o.

Buradaki DP mağazasında çalışan kızlardan nefret ediyorum İki kokudan fazlasını denemeye başlayınca ters ters bakıyorlar adama Bi kere gittiğimde Turistler vardı baya bi koku denemişler sanırım kadınlar çıktıktan sonra arkalarından büsürü söylendi Madem zoruna gidiyor koku denetmek ne diye o işi seçtin be kadın

çok sevindim bu konuyu görünce çünkü aynı bakışlara ben de maruz kalmıştım hatta o kadar utangacım ki utancımdan parfümün adını sordum ve şişesine baktım. kadın bana öyle tepeden baktı ki kendimi dilenciden beter hissetmiştim sonra ücretini sordum almıycaksan elleme tarzında yüksek bi şey söyledi ama dediğinin yarısıymış fiyatı da. nefret ediyorum böyle insanlardan, zengin tipli bi kadın girse mağazaya eli ayağına dolaşıp yüzünden güller açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…