almak için yaptğınız parfüm listesini yada kokusunu bilip önereceğiniz yada sadece bu kokuları çok merak ediorum dedğiniz parfüm listelerini burda paylaşabilirz.benim listem bu şekilde uzun araştırmamdan sonra baya bi parfüm eleyip bu liste kaldı elimde lancome ve diorun dışındaki kokuları bilmiorum ve merak ediorum denemek için yapılmış bi listedir .
elizabeth arden:red door
narcio rodriguez :femme (siyah şişe)
ysl : cinema veya opium
burbery : weekend veya brit
guerlain : l'ınstant magic veya l'ınstat de guerlain
thierry mugler allien (mor şişe) veya angel
estee lauder : sensuous ; sensuous da koklayıp hoşuma giden parfümlerden
lancome hypnotic veya miracle ;kokuları bildiğim beğendiğim parfümler
c.dior : addict birde bunun kokusunu biliorum
almak için yaptğınız parfüm listesini yada kokusunu bilip önereceğiniz yada sadece bu kokuları çok merak ediorum dedğiniz parfüm listelerini burda paylaşabilirz.benim listem bu şekilde uzun araştırmamdan sonra baya bi parfüm eleyip bu liste kaldı elimde lancome ve diorun dışındaki kokuları bilmiorum ve merak ediorum denemek için yapılmış bi listedir .
elizabeth arden:red door
narcio rodriguez :femme (siyah şişe)
ysl : cinema veya opium
burbery : weekend veya brit
guerlain : l'ınstant magic veya l'ınstat de guerlain
thierry mugler allien (mor şişe) veya angel
estee lauder : sensuous ; sensuous da koklayıp hoşuma giden parfümlerden
lancome hypnotic veya miracle ;kokuları bildiğim beğendiğim parfümler
c.dior : addict birde bunun kokusunu biliorum
ysl cinema güzel bir parfüm kışa uygun baharatlı opıum biraz daha ağırdır orta yaş için uygun olabilir..
guerlain l'ınstant serisi pudralı kokular pek tarzım değil..
allien şekerli bir koku güzel.. ama angel çok yoğun baş agrıtıyor fazlasıyla demode..
narsico rodrıguez misk agırlıklı ama ben sana pembe şişesini tavsiye ederim o daha güzel
favorim addict tabiki bunların arasından :84:
ysl cinema güzel bir parfüm kışa uygun baharatlı opıum biraz daha ağırdır orta yaş için uygun olabilir..
guerlain l'ınstant serisi pudralı kokular pek tarzım değil..
allien şekerli bir koku güzel.. ama angel çok yoğun baş agrıtıyor fazlasıyla demode..
narsico rodrıguez misk agırlıklı ama ben sana pembe şişesini tavsiye ederim o daha güzel
favorim addict tabiki bunların arasından :84:
Brit ve angel ı hiç sevmedim. Esmer bayanlara daah çok gidiyor. Addictide koklayıpda beğenmedim diye hatırlıyorum. Addict 2 çok güzeldi. Parfüm kişiden kişiye değişiyor. Hangi kokuları seversin ve yaşın kaç?
- tresor in love (lancome) ( Ben hayatımda böyle bi koku görmedim süper ötesi . . )
- Armani code ( çok etkileyici )
- Escada ( çok hoş bi koku )
- ralph ( ahh biraz kalıcı olsaaa )
ha bide lacost pour femme var . .