Parfüm konusunda yardımınızı bekliyorummm..

berkoom

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
6
0
16
Merhaba arkadaslar ben parfüm alacağım internetten ama kararsızım, hiç kullanmadım, bilmiyorum kokusunu o yüzden yardımlarınızı bekliyorum .. 1.si
DOLCE VITA MIA EAU DE TOİLETTE 100ml+ DEODORANT MIA 125ml Set yani;
bu
2.si de

Pastel By Pastel EDT. SÜPER STAR ama bunun yanında deodorantıda var

evet arkadaslar ikisini de hiç kullanmadım bu yüzden sizden yardım bekliyorum , şimdiden teşekkürler :))

dolcenin deodorantını kullandım kokusu hoş ama internetten almadan önce carrefour vs gibi marketlerde avmlerde var istersen önce bi kokusuna bak öyle sipariş et derim

Marketlerde falan hiç bulamadım, görmedim yani.. Ben 2.sinde kararsızım, ama marketlerde gö gezdiririm umarım bulurum :))

Marketlerde falan hiç bulamadım, görmedim yani.. Ben 2.sinde kararsızım, ama marketlerde gö gezdiririm umarım bulurum :))

Size yakın çağrı market varsa dolce'nin deodorantı var bakmanız bence daha iyi olur belki kokusunu beğenmezsiniz filan öyle şansa diye boşuna para vermiş olmayın :)

ikinci dediğiniz parfümü bende hiç görmedim bi yerde netten bakın ne kokusu çiçek mi filan diye güzel birşeye benziyor ama görünüşede aldanmamak lazım :)))

bu arada bi yerde okudum linke bakarsanız birisi kalıcı olmadığından ve kokusunu beğenmediğinden söz etmiş pastel süper star için LilaKutu - PASTEL Süper Star EDT

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim :) şu bayram temizliği biterse dışarı çıkarsam alışverişe falan bakıcamm, aricam :)) benimde aklım 2.sinde kaldı yaa onun kutusu daha bi güzel geliyor

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim :) şu bayram temizliği biterse dışarı çıkarsam alışverişe falan bakıcamm, aricam :)) benimde aklım 2.sinde kaldı yaa onun kutusu daha bi güzel geliyor

rica ederim ne demek :) birde şu linke tıkla senin istediğin mor kutulu süper star by pastel Super Star, sizi ortamların en beğenilen, en etkileyici, vazgeçilmez yıldızı yapmak için yaratıldı. İçeriğindeki yaz meyvelerinin ve çiçeklerinin kokusu sizi yazın starı hissettirecek yazıyo başka çeşitleride var http://www.kadinlarkulubu.com/porta...l-3-yeni-farkli-tarzda-3-yeni-koku-19417.html

cnm eyer cıcek kokusu ıstıyorsan dolce nın kırmızı gul olanı var deodarantının ustunde o cok kalıcı ve cok guzel kokuyor.Bunu hıc gormedım ama dedıgımı kullandım ben.

Aklım karıştı canlar

internetten siparis etmek yerine kendin test ederek alsan daha iyi olur hem kokusunu filan beğenip beğenmeme durumun var sonuçta paran boşuna gitmesin bide kalıcı olup olmadığınada dikkat et üzerinde edt yazanlar fazla kalıcı değil edp yazılanlar kalıcıdır diyebiliyorum buna dikkat et hoşçakall :))

Parfümü aldım arkadaşlar 2.sini sipariş verdim az önce geldi. Kokusu kutusu ambalajı falan muhteşemdii :))) ben çok çok beğendim iyiki 2.sini aldm :)) yorumlarınız ve görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan önümüz bayram iyi etmişsin içinede sindiyse problem yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…