- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
Ergenligimde çok fena rahatsizlanmistim ve o dönemlerde ne koku alirsam alayım kusuyordum (tabi bunda bi hafta boyunca yemek yiyemeyip ara ara safra suyu kustugum için 5 e düşen tansiyonum ile hastane koridorunda hacı teyzenin birinde aldığım yoğun misk kokusu baslangictir dizlerime cokmustum bi ton ilac kullanmak zorunda kaldim ).Hal böyle olunca hangi parfümü koklasam o baş ağrılarım mide bulantilarim aklıma geliyor ve tekrar mide bulantısı başlıyor.Anliycaniz ağır kokulara aşırı hassas olmakla beraber cokta hassas bi burnum var.Öyle ki sprey deodorant kullanamiyorum icindeki pudra kokusu yüzünden bu bile rahatsız ediyordu.
Hakikatten kokular anılarla ilişkili olabiliyor.neyse
Son zamanlarda bi haller oldu bana 23 ümde bi feminenlik bi kadinsilik geldi bana :-/ Gecen yanimda bir kadin gecti aman yarappi bu hassas halimle gidip yapisip "pışt bağğyan bakar mısınız?"deyip kokusunu sorasım geldi ama yapmadım pişmanım Hal böyle olunca kokulara da hafiften ilgi duymaya başladım bide tabi ustune de gidiyorum biraz.
Var mı öğrenebileceğiniz bir şey.
Parfüm seçimi?kullanımı?dikkat edilmesi gerekenler?
Hayatımda hiç almadım ogrenciyim.Parfüm ün imza taşıdığını biliyorum en azından ufak ufak basliyayim.
Hakikatten kokular anılarla ilişkili olabiliyor.neyse
Son zamanlarda bi haller oldu bana 23 ümde bi feminenlik bi kadinsilik geldi bana :-/ Gecen yanimda bir kadin gecti aman yarappi bu hassas halimle gidip yapisip "pışt bağğyan bakar mısınız?"deyip kokusunu sorasım geldi ama yapmadım pişmanım Hal böyle olunca kokulara da hafiften ilgi duymaya başladım bide tabi ustune de gidiyorum biraz.
Var mı öğrenebileceğiniz bir şey.
Parfüm seçimi?kullanımı?dikkat edilmesi gerekenler?
Hayatımda hiç almadım ogrenciyim.Parfüm ün imza taşıdığını biliyorum en azından ufak ufak basliyayim.