- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
- Konu Sahibi tuba_ceren
-
kızlar bir parfüm beğeniyoruz alıyoruz sıkıp çıkıyoruz ama gideceğimiz yere varana kadar kokudan eser kalmıyor tekrar tekrar sıkmak zorunda kalıyoruz.ama aslında buna hiç gerek yok.parfümü nabız bölgelerimizde kullanırsak koku hem daha yoğum hissedilir hemde kalıcılığı artar.kulak arkası,bilek(bilekler birbirine sürtülmeden),boyun sadece bir fıs sıkmanız yeterli ama kokunun tüm bedeninizi kaplaması için yapmanız gereken esas şey parfümü saçlarınıza sıkıp kurutma makinasıyla saçlarınızı güzelce kurutmak bu şekilde koku bütün gün kalıcı oluyor ve koku yoğun bir şekilde hissediliyor tavsiye ederim :)
saça sıkmak zararlı diye biliyorum..:26::26::97:
Eski dp parfümümü bi kez yanlışlıkla saçımın uçlarına sıktım, yapış yapış oldu saçım bilmem orjinalde de böyle olur mu:26:
Eğer parfümün body lotionı da varsa önce body lotionı kullanıp sonra parfümü sıkınca 2 kat kalıcı oluyo :)
kızlar bir parfüm beğeniyoruz alıyoruz sıkıp çıkıyoruz ama gideceğimiz yere varana kadar kokudan eser kalmıyor tekrar tekrar sıkmak zorunda kalıyoruz.ama aslında buna hiç gerek yok.parfümü nabız bölgelerimizde kullanırsak koku hem daha yoğum hissedilir hemde kalıcılığı artar.kulak arkası,bilek(bilekler birbirine sürtülmeden),boyun sadece bir fıs sıkmanız yeterli ama kokunun tüm bedeninizi kaplaması için yapmanız gereken esas şey parfümü saçlarınıza sıkıp kurutma makinasıyla saçlarınızı güzelce kurutmak bu şekilde koku bütün gün kalıcı oluyor ve koku yoğun bir şekilde hissediliyor tavsiye ederim :)
Bir kozmetkçi olarak olaya birde şu açıdan bakmanızı istiyorum arkadaşlar parfümde kalıcılığı sağlayan materyal miskdir,misk ise;misk kedisi veya keçisi denen bir hayvanın makatındaki bir ter bezinden elde edilir yüzlerce lira verdiğiniz bütün parfümlerde çok fazla miktarda bu materyal kullanılırve yüksek oranda senetetik alkol ki sentetik alkol direkt olarak deriye uygulandığı için kanserojen etkisi yüksektir.sağlıklı parfüm kalıcı olmayan parfümdür.:94:
ııyyy
açık parfümlerde de kullanılıyormu acaba bu iğrençlik? Nolur kullanılmıyor deyin.İğrendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?