• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm kokusunun daha yoğun hissedilmesi için öneriler

tuba_ceren

pmk_princess
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
4.507
13
358
32
kızlar bir parfüm beğeniyoruz alıyoruz sıkıp çıkıyoruz ama gideceğimiz yere varana kadar kokudan eser kalmıyor tekrar tekrar sıkmak zorunda kalıyoruz.ama aslında buna hiç gerek yok.parfümü nabız bölgelerimizde kullanırsak koku hem daha yoğum hissedilir hemde kalıcılığı artar.kulak arkası,bilek(bilekler birbirine sürtülmeden),boyun sadece bir fıs sıkmanız yeterli ama kokunun tüm bedeninizi kaplaması için yapmanız gereken esas şey parfümü saçlarınıza sıkıp kurutma makinasıyla saçlarınızı güzelce kurutmak bu şekilde koku bütün gün kalıcı oluyor ve koku yoğun bir şekilde hissediliyor tavsiye ederim :)

kızlar bir parfüm beğeniyoruz alıyoruz sıkıp çıkıyoruz ama gideceğimiz yere varana kadar kokudan eser kalmıyor tekrar tekrar sıkmak zorunda kalıyoruz.ama aslında buna hiç gerek yok.parfümü nabız bölgelerimizde kullanırsak koku hem daha yoğum hissedilir hemde kalıcılığı artar.kulak arkası,bilek(bilekler birbirine sürtülmeden),boyun sadece bir fıs sıkmanız yeterli ama kokunun tüm bedeninizi kaplaması için yapmanız gereken esas şey parfümü saçlarınıza sıkıp kurutma makinasıyla saçlarınızı güzelce kurutmak bu şekilde koku bütün gün kalıcı oluyor ve koku yoğun bir şekilde hissediliyor tavsiye ederim :)

saça sıkmak zararlı diye biliyorum..:26::26::97:

Eğer parfümün body lotionı da varsa önce body lotionı kullanıp sonra parfümü sıkınca 2 kat kalıcı oluyo :)

Eski dp parfümümü bi kez yanlışlıkla saçımın uçlarına sıktım, yapış yapış oldu saçım bilmem orjinalde de böyle olur mu:26:

Eski dp parfümümü bi kez yanlışlıkla saçımın uçlarına sıktım, yapış yapış oldu saçım bilmem orjinalde de böyle olur mu:26:

Orjinalde o şekilde olmuyor ama saça sıkılmaz sakın sıkma, saçına zarar veriyor içindeki maddeler, saç için yapılmış ayrı parfümler var. onları kullan

yazın şort veya etek giydiğinizde diz kapaklarınızın arkalarına parfüm sıkmakta kalıcı oluyor.koku daha çok yayılıyor.............

Son düzenleme:
evet diz kapakları ve ayakbileklerine de sıkmak gerekiyomuş daha kalıcı olması ve çevreye daha çok yayılması için :52:

Bir kozmetkçi olarak olaya birde şu açıdan bakmanızı istiyorum arkadaşlar parfümde kalıcılığı sağlayan materyal miskdir,misk ise;misk kedisi veya keçisi denen bir hayvanın makatındaki bir ter bezinden elde edilir yüzlerce lira verdiğiniz bütün parfümlerde çok fazla miktarda bu materyal kullanılırve yüksek oranda senetetik alkol ki sentetik alkol direkt olarak deriye uygulandığı için kanserojen etkisi yüksektir.sağlıklı parfüm kalıcı olmayan parfümdür.:94:

Bir kozmetkçi olarak olaya birde şu açıdan bakmanızı istiyorum arkadaşlar parfümde kalıcılığı sağlayan materyal miskdir,misk ise;misk kedisi veya keçisi denen bir hayvanın makatındaki bir ter bezinden elde edilir yüzlerce lira verdiğiniz bütün parfümlerde çok fazla miktarda bu materyal kullanılırve yüksek oranda senetetik alkol ki sentetik alkol direkt olarak deriye uygulandığı için kanserojen etkisi yüksektir.sağlıklı parfüm kalıcı olmayan parfümdür.:94:

ııyyy:27::27:
açık parfümlerde de kullanılıyormu acaba bu iğrençlik? Nolur kullanılmıyor deyin.İğrendim şimdi:27::27:

yengeç burcu kadınının kokusu LEYLAK diye öğrendiğim günden beri leylak esansı aradım sağda solda. aktar bi arkadaş getirttiriz dedi de..kızlar saf leylak kokusunu ben alkolle karıştırdım pek bi şeye benzemedi..evde kalmış parfümleri de sıktım içine..ortaya ilginç değişik fresh bi şi çıktı ama..
parfüm desem değil,deodorant değil..oda parfümüne daha çok benziyo maalesef

Back
X