Parfüm Kofre (coffret) Önerileri (yılbaşı,sevgililer günü vs özel gün kampanyaları)

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
358
bursa
arkadaşlar, yılbaşına veya sevgililer gününe yakın genellikle tüm ünlü parfüm markaları,yan ürünleri de içeren (deodorant, vücut losyonu, duş jeli,makyaj malzemesi vs) kofreleri tanıtım fiyatlarına satarlar, bilirsiniz..
bu yıl da farklı mağazalarda kampanyalar var fakat ben çok kararsız kaldım, önerilerinize ihtiyacım var..
nina ricci nina parfüm set, 80 ml edt,100 ml duş jeli ve 100 ml vücut losyonuyla birlikte..(173tl)
lancome tresor in love parfüm set,30 ml edp,50 ml duş jeli ve 50 ml vücut losyonuyla..(79tl)
lancome tresor midnight rose parfüm set,30 ml edp,crayon kohl siyah mini göz kalemi,mini hypnose maskara..(79tl)
dkny be delicious parfüm set, 30 ml be delicious ve 30 ml golden delicious edp.. (109tl)

be delicious hep kullandığım bir parfüm fakat yeni golden hediyesi ile satılıyor, golden delicious kokusunu bilmiyorum.. nina, tresor in love ve midnight rose denedim hepsi de nefis..
in love ve midnight rose setlerini birlikte alsam, çoğu 50 ml lik setten daha uyguna geliyor.. ama diğerleri de cazip..:26:
meyve-çiçek kokularını beğeniyorum,bunlardan veya başka coffret'lerden neleri önerirsiniz? fikirlerinizi paylaşır mısınız?

bence midnight rose!!! kesinlikle ama ikisini de alabilirim dersen bence de dediğin gibi hem midnight hem normalini al. yanında özellikle kalem ve rimel olması ayrı güzel. minik de olsa bayağı işe yarıyorlar çünkü

Dore'den de bir set geldi. ve en güzel erkek kokusuna yaptılar kofreyi..

La Rive Grey Point 90 ml parfüm + 90 ml after shave + 150 ml lik deosu ile beraber = 36 tl.

süper bir fırsat aralık katalogunda, konyada isteyenler irtibata geçsinler,süper koku..

Canım verdiğin fiyatlar nerenin fiyatları acaba?
Bir de lancome tresor midnight rose nasıl bir koku? Tatlı mı çiçek kokusu mu?

larus aynı zevkleri paylaşmamız ne güzel.. ben de öncelikle midnight rose sonra in love olarak iki set olarak karar vereceğim gibi geliyor.. haftasonu karar vermiş ve almış olurum muhtemelen..:13:

VISIT FOR WOMEN - parfum
en guzel kokudur denemenızı tavsıye ederım

azzaro'nunmuş ama çok bilinen bir koku değil sanırım,haftasonu parfümeride bunu da soracağım.

Canım verdiğin fiyatlar nerenin fiyatları acaba?
Bir de lancome tresor midnight rose nasıl bir koku? Tatlı mı çiçek kokusu mu?

canım fiyatlar farklı parfümeri zincirlerinin.. tahmin edersin hangisi olduklarını

midnight rose pek bilinen bir koku değil.. yalnız inanılmaz güzel ve kalıcı bir koku.. öyle uçup giden ve birkaç haftada şişenin dibini göreceğimiz bir parfüm değil.. önce turunç kokusu alıyorsun ama giderek nefisleşiyor.. kış için daha uygun, gece kokusu olarak da kullanılabilir ama ben gece-gündüz kullanmak istiyorum alınca..çok farklı bir koku..

nette şöyle yazıyor: (alıntıdır)

Tresor Midnight Rose tatlı, gizemli, afacan bir kokudur. Meyveli, çiçeksi ve odunsu bir uyuma sahiptir. İçeriğinde Kuş üzümü, Ahududu - Gül, Yasemin, Şakayık - Misk, Vanilya, Odun özleri bulundurmaktadır.
Romantik ama modern aşkların dilini yeniden yazan tutku dolu bir hikâye…
Paris'te yeni bir romantizm rüzgârı esiyor…
Özgür ve hayat dolu ruhuyla dünyanın en romantik şehrinin taş kaldırımlarında genç bir kadın yürüyor. Büyüleyici küçük meydanları, hareketli akşam kafeleri ve Seine Nehri rıhtımlarıyla Paris. Gökyüzünün, neşeli ve neredeyse gerçek olamayacak kadar güzel mor bir ışıltıyla kızardığı bir gece… Gün batımında bir Paris akşamı…
İşte bu büyülü şehirde, göz alıcı bir gün batımında, çekici ve muzip bir kadın, bir adamı kendine çılgınca âşık ediyor. Genç adam, aşkını kanıtlamak ve kalbini çalmak için her şeyi yapmayı göze alıyor.

Rengarenk, eğlenceli, neşeli Bir Koku. Aşkın şeker kaplı gülü. Gençliği, modernliği ve zarifliği sembolize eden bu çekici koku Paris’te bir aşk saklambacına konu oluyor. Tresor Midnight Rose, ağız sulandıran tatlı bir elma tazeliğiyle beklenmedik bir karşılaşmanın meyvesi olan “aşkın sevimli gülü” olabilir. Yoğun gül özü ve canlı ahududu tanecikleri arasında canlanan derin bir ilk görüşte aşk. Yasemin ve gül dokunuşu, taze kuşüzümü tomurcukları, sedir özü, vanilya ve misk notalarıyla büyüleyen ve bağımlılık yaratacak bir parfüm.

(bu arada reklamında emma watson oynamış)

Son düzenleme:
bendee eşime yeni yıl hediyesi bi kofre almayı düşünüyorumm ama ne alsam karar veremedim bi türlüü :44:
ben ne alsam kullanır o, burberry london man'in kofresini almıştım en son, pi favorisi ve şuanda paco rabanne kullanıyor ve çokta memnun bitmek üzere acaba ondanmı alsam kii?

canım xs veya boss deneyebilirsin, ama burası sana daha çok yardımcı olacaktır: http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-parfumleri-f644/

bugün aldım tresor midnight rose ve tresor in love 30 ml coffretlerimiii.. kesinlikle tavsiye ederim kızlar,fiyatları çok uygun..ama daha yılbaşına 1 ay olmasına rağmen kaç tane parfümeriye baktım bulamadım en sonunda bu akşam buldumm o yüzden çok geç kalmayın..
midnight rose'un gönüllü elçisi olabilirim o kadar sevdim bu kokuyu.. öyle yakıştı ki tenime.. in love da daha önceden aklımda olan kokuydu ona da kavuştum sonunda..
yeni-eski birçok koku da denedim 3-4 ayrı parfümeride..
bunlar dışında coffret tavsiyelerimi de yazayım: elie saab,narciso rodriguez..
coffret olmadan tek parfüm önerilerini ise diğer başlığa yazacağım..

Bana da Esim almis kofre ama alisamadim tarzim degil ko
Kocacim ozur dilerim ama isteyen varsa verebilirim bana ulassin
Kim isterse

one millions eşime aldım 2 gün önce harika bir kokusu var.. tavsiye ederim..

Versace Crystal Noir Set Dİyorum başka da demem çok güzel ben aldım ablama birde sevgilime aldım o da Givenchy Play Edt For Men Set Çoookkk güzel :))))

yarın sevgililer günü ve parfümerilerde yılbaşı kadar olmasa da indirimler var.. yılbaşında alanlar daha az ödemiş oldular çünkü şimdi %30 gibi indirimler parfüm ve coffretlerde..

bir de sevaba gireyim, tekin acar ın face sayfasında yarışma var eşinize yada sevgilinize hediye edebilirsiniz çıkarsa , 50 ml jean paul ün yeni kokusunu veriyor.. sorunun cevabını da yazayım mı?

bana da kardeşim yılbaşı hediyesi olarak be delicious almış büyük.yok sevemedim gitti.yalnızca 3 kez kullanabildim ve kaldırdım dolapta öylece duruyo.bende isteyen olursa hemmmennn 100TL ye vericem:))))

buğday tenlilere tavsiye edeyim kızlar rossmann'da mel merio serisi var, 50 ml ve edp'ler ve fiyatları 12 tl! kokularına bayıldım ben, inanılmaz kalıcı..
mutlaka deneyin,teşekkür edersiniz o kadar diyorum

yurdışı sitelerinde öyle güzel yılbaşı kampanyaları var ki.bakıp bakıp iç geçiriyorum kaç gündür.

bizimkiler de başlamışlar ama şöyle bir baktım standa geçen senenin aynısı gibi geldi coffret'ler..
yılbaşına doğru daha da indirimler bekliyorum..

bu arada tahminim bath&body works de girer,kızlar giderseniz pink chiffon kokusuna bakın ha-ri-ka, 69 tl imiş ama yılbaşı için ya indirim ya promosyon vs olur tahminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…