• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm kararsızlığı

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de orjinale param yetmez. Sizden kullandığınız ve kalıcı bulduğunuz açık parfüm önerileri bekliyorum. Sevdiğim kokular pudralı, sabunsu, kremsi, çiçeksi ve temiz doğa kokuları. Bir de kış için kullanabilceğim oryantal baharatlı önerirseniz sevinirim. Beğendiğim kokulara örnek Roberto cavalli edp, Avon soft musk ve lancome miracle.. şimdiden teşekkürler tavsiyelerini için sabırsızlanıyorum.

chloe love la neredeyse birebir olan emotion love öneririm. kalıcılık ve yayılımıda iyi.

Önerimiz için teşekkürler başka önerisi olan var mı? Ben dpden noa mı alsam diye düşünüyorum hiç denemedim kalıcı ve etraftan duyulur mu?

Önerimiz için teşekkürler başka önerisi olan var mı? Ben dpden noa mı alsam diye düşünüyorum hiç denemedim kalıcı ve etraftan duyulur mu?
noa almayı bende düşünüyorum buradan da önerildi ama kuzenimden bildiğim kadarıyla kalıcılığı çok azmış. ona yakın lacoste klasik, chloe klasik, cerruti 1881. bi dene :)

orijinal kullandım çok kalıcı ve etraftan duyulur değildi. dp versiyonu hakkında bilgim yok. dp den almak istiyorsan lacoste pour femme de öneririm. orjinalinden daha yoğundu ve çok benziyordu

orijinal kullandım çok kalıcı ve etraftan duyulur değildi. dp versiyonu hakkında bilgim yok. dp den almak istiyorsan lacoste pour femme de öneririm. orjinalinden daha yoğundu ve çok benziyordu
Peki bu koku kalıcı ve etrafa yayılan cinsten mi bir de kokusu nasıl acaba?

Bunları dpden mı denedin?
lacoste hem bargellodan hem dp den denemiştim. bargello daha kalıcıydı bana göre. chloe bargellodan almıştım yine gayet güzeldi. cerruti bi kaç sene önce black pointten denemiştim o dp nin yan ürünü zaten kodlar falan aynı. onun da kalıcı olduğunu yoğun bi pudra kokusu olarak hatırlıyorum. bende denicem bunu yakın zamanda tekrardan

Ben de bargellodan mı alsam diye düşünüyordum ama online sitesinde tanesinin 30 TL'ye olduğunu görünce şaşırdım

Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de orjinale param yetmez. Sizden kullandığınız ve kalıcı bulduğunuz açık parfüm önerileri bekliyorum. Sevdiğim kokular pudralı, sabunsu, kremsi, çiçeksi ve temiz doğa kokuları. Bir de kış için kullanabilceğim oryantal baharatlı önerirseniz sevinirim. Beğendiğim kokulara örnek Roberto cavalli edp, Avon soft musk ve lancome miracle.. şimdiden teşekkürler tavsiyelerini için sabırsızlanıyorum.

Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
hala arıyor musunuz bilmiyorum ama :) chloe love, chloe signature , versace bright crystal , versace crystal noir , christina aguleira edp signature , burberry body , cartier baiser vole , tommy girl , chanel no19 poudre ,armani code , guerlain idylle ve dior jadore bakmanızı tavsiye ederim :)

Back