Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de orjinale param yetmez. Sizden kullandığınız ve kalıcı bulduğunuz açık parfüm önerileri bekliyorum. Sevdiğim kokular pudralı, sabunsu, kremsi, çiçeksi ve temiz doğa kokuları. Bir de kış için kullanabilceğim oryantal baharatlı önerirseniz sevinirim. Beğendiğim kokulara örnek Roberto cavalli edp, Avon soft musk ve lancome miracle.. şimdiden teşekkürler tavsiyelerini için sabırsızlanıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Parfüm kararsızlığı
- Konu Sahibi maroon5
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2011
- 159
- 21
- 98
noa almayı bende düşünüyorum buradan da önerildi ama kuzenimden bildiğim kadarıyla kalıcılığı çok azmış. ona yakın lacoste klasik, chloe klasik, cerruti 1881. bi dene :)Önerimiz için teşekkürler başka önerisi olan var mı? Ben dpden noa mı alsam diye düşünüyorum hiç denemedim kalıcı ve etraftan duyulur mu?
- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
orijinal kullandım çok kalıcı ve etraftan duyulur değildi. dp versiyonu hakkında bilgim yok. dp den almak istiyorsan lacoste pour femme de öneririm. orjinalinden daha yoğundu ve çok benziyorduÖnerimiz için teşekkürler başka önerisi olan var mı? Ben dpden noa mı alsam diye düşünüyorum hiç denemedim kalıcı ve etraftan duyulur mu?
Bunları dpden mı denedin?noa almayı bende düşünüyorum buradan da önerildi ama kuzenimden bildiğim kadarıyla kalıcılığı çok azmış. ona yakın lacoste klasik, chloe klasik, cerruti 1881. bi dene :)
Peki bu koku kalıcı ve etrafa yayılan cinsten mi bir de kokusu nasıl acaba?orijinal kullandım çok kalıcı ve etraftan duyulur değildi. dp versiyonu hakkında bilgim yok. dp den almak istiyorsan lacoste pour femme de öneririm. orjinalinden daha yoğundu ve çok benziyordu
- 14 Temmuz 2011
- 159
- 21
- 98
lacoste hem bargellodan hem dp den denemiştim. bargello daha kalıcıydı bana göre. chloe bargellodan almıştım yine gayet güzeldi. cerruti bi kaç sene önce black pointten denemiştim o dp nin yan ürünü zaten kodlar falan aynı. onun da kalıcı olduğunu yoğun bi pudra kokusu olarak hatırlıyorum. bende denicem bunu yakın zamanda tekrardanBunları dpden mı denedin?
- 29 Ocak 2018
- 21
- 5
- 1
- 34
Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de orjinale param yetmez. Sizden kullandığınız ve kalıcı bulduğunuz açık parfüm önerileri bekliyorum. Sevdiğim kokular pudralı, sabunsu, kremsi, çiçeksi ve temiz doğa kokuları. Bir de kış için kullanabilceğim oryantal baharatlı önerirseniz sevinirim. Beğendiğim kokulara örnek Roberto cavalli edp, Avon soft musk ve lancome miracle.. şimdiden teşekkürler tavsiyelerini için sabırsızlanıyorum.
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı
Son düzenleyen: Moderatör:
- 29 Ocak 2018
- 21
- 5
- 1
- 34
hala arıyor musunuz bilmiyorum ama :) chloe love, chloe signature , versace bright crystal , versace crystal noir , christina aguleira edp signature , burberry body , cartier baiser vole , tommy girl , chanel no19 poudre ,armani code , guerlain idylle ve dior jadore bakmanızı tavsiye ederim :)Merhaba parfüm almayı düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Öğrenci olduğum için de orjinale param yetmez. Sizden kullandığınız ve kalıcı bulduğunuz açık parfüm önerileri bekliyorum. Sevdiğim kokular pudralı, sabunsu, kremsi, çiçeksi ve temiz doğa kokuları. Bir de kış için kullanabilceğim oryantal baharatlı önerirseniz sevinirim. Beğendiğim kokulara örnek Roberto cavalli edp, Avon soft musk ve lancome miracle.. şimdiden teşekkürler tavsiyelerini için sabırsızlanıyorum.