parfüm için yardım lütfen

awelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
6
0
86
İzmir
yıllardır avon'un wink adlı parfümünü kullanıyordum ve memnundum fakat şimdi kaldırıldı...
öyle sürekli farklı kokular kullanmayı sevmiyorum,ve şimdi yeni bir parfüme başlamak istiyorum fakat karar veremiyorum hep birlikte bi el atsakta beni bi gün ışığına çıkartsanız walla çok memnun olurum...
aslında istediğim kokuyu size biraz anlatmaya çalışayım
pudramsı böyle dondurma gibi kokacak ama çok şekerli olmayacak aynı zamandada etkileyici bişey istiyorum :asigim:
ay ne olur fikir verin bana fisfisfis

:enbuyukkk:

valla ben avonun incandessence,perceive kullnıyorum kış için ise foraway almayı düşünüyorum unlar çiçek kokulu düşünürsen foraway vanilyamsı

Armani she parfümünde o pudra kokusunu alabilirsin .Benim vazgeçemediğim tek parfüm .Pudra kokusunu bende çok severim .Birde lolita lempicka fleur yeni çıkmış .Hafif vaniyalı bir koku a.sa.s

Allahhh rızası için bana "pudra" kokan bir parfüm söyleyin lütfen...!!!

Demek ki benim gibi olanlar varmış canım .:)) Bende tam pudra kokusu arıyorum .Bana en yakın gelen yukarıda yazdığım Armani she .Pudra denilince hemen şekerli kokular sunuluyor ama benim aradığım koku bildiğimiz pudra kokusu a.s

Avon nun Rare Gold parfümünü beğeniyorum ben.Bi de Crystal parfümü var.
Lancome tresor da olabilir.

avon pur blanca kullanıorm uzun zmndır çok güsel bence çewremdekilerde beğenio yolda bi kaç defa markasını sormuşlardıyerimseniben

arkadaslar dpde 100mllık parfmun fyatı ne? bn 50lık aldm 13tu sanırım ama 100luk gelmıs bı ara gtcektım gdemedım de bılen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…