parfüm hastasıyım

pahalı olmasın demişsin okudum evet ama tarifine en iyi uyacak parfüm bence Dior dan ADDICT(lacivert) . ama pahalı işte.
bence anlattığın gibi bir etkiyi herkesin kolaylıkla elde edeceği bir parfümle yakalaman zor, senin o parfümü aldığın gibi başka hanımlar da alacak ve senin gibi kokacaklardır. bence pahalı olsun ama sadece sende olsun,herkes gidip paraya kıyıp onu alamasın sen de nadir bir koku ile ortalığı yak kavur )

bir parfüm manyağından tavsiye :)

ya ben ne zaman bir parfüm alacak olsam, hep aynı şeyi duyuyorum tenine uyması gerekli diyorlar sanırımda haklılar yani bende çok güzel kokan bir parfüm sende o şekilde etkiliyi olmayabiliyor bir uzmana danışarak almak ve uzun yıllar değişmemekte fayda var derim ben

parfum bence cok iyi olmalı seni cagırmalı koktukca bu da ddneyerek oluyor basklarının tavısiyeleri ile olmuyor malesef herkese ozel cunku koku ve degısıyor herkesde

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Parfümün tenle uyuşması istediğin etkiyi yaratmak için 1. etken.

Lakin bahsettiğin esaslara dayanarak verdiğim parfüm adı sende aynı etkiyi yaratmayabilir. Yine de dene ve belki de aradığın parfüm buysa da keyfini sür ,derim..

mükemmel bir kokudur rare gold.bu tarz parfüm arıyosan eğer incandessence ben kullanıyorum ve çok memnunum.buğday tenlilerde çok iyi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…