• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm değiştiriyorum yardımm !!!!

xoxo12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
3.734
121
113
arkadaşlar deliricem lütfen yardım ediiin parfümümü değiştirmek istiyorum fakat . çok kararsız kaldığım parfümler var bir kaç tane almayı düşündüm bu yüzden ama genede aralarından düzenli devam edersin dediğiniz parfüm hangisi ???

VERSACE BRIGHT CRYSTAL
Giorgio Armani Idole D Armani
GUCCI GUILTY
GUCCI BY GUCCI
DOLCE&GABBANA THE ONE
paco rabanne black xs l'exces

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yok muuuuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ne biçim kk burasıı kızlarrrr nerdesin ay kız şeyi sordum b de yani bu parfümleri kullanan yok mu yaaa :26::26:

diğerlerini bilmiyorum ama bunun kokusu süper bence
DOLCE&GABBANA THE ONE . hem herkeste de yok öyle çok fazla.

VERSACE BRIGHT CRYSTAL : yaz ve bahar için uygun, güzel bir parfüm.
DOLCE&GABBANA THE ONE : kış ve sonbahar için uygun, güzel bir parfüm. eşim beğenmişti.
paco rabanne black xs l'exces'i bilmiyorum ama Paco Rabanne lady million çok güzel bir parfüm, çok sıcak yaz ayları dışında her daim kullanılabilir. Eşim çok beğenmişti.
diğerlerini beğenmedim ben, eşim de beğenmemişti.

VERSACE BRIGHT CRYSTAL : yaz ve bahar için uygun, güzel bir parfüm.
DOLCE&GABBANA THE ONE : kış ve sonbahar için uygun, güzel bir parfüm. eşim beğenmişti.
paco rabanne black xs l'exces'i bilmiyorum ama Paco Rabanne lady million çok güzel bir parfüm, çok sıcak yaz ayları dışında her daim kullanılabilir. Eşim çok beğenmişti.
diğerlerini beğenmedim ben, eşim de beğenmemişti.

black xs erkeği güzel çok belki bayanıda öyledir diye düşündüm bende lady million kullandım aynen hoştu

Back