Nereye gidersen orda kalmasını istiyorsan Lancome La Vie est belle, Dior Pure Poison tavsiye ederim.Gucci Guilty!! Kesinlikle mükemmel bi koku :) burberry alma sana özel olmasını istiyosan
kuzucum armani si nin edp sinden bahsediyosun dimi kapağı siyah renkte olan. ?Ben bu listeden Armani Si ve My Burberry diyorum kesinlikle..
Armani si nereye gidersen git kokun kalır çok kalıcıdır enfes bir kokudur..
My Burberry de çok klas lüks şık bir kokudur buda çok kalıcıdır..
Bu ikisinin kokusu teninde rahat 1 buçuk gün kalır, kıyafetinde de günlerce kalır yeni sıkmışsın gibi..
hayırlı oldun tatlım :) umarım beğenirsin yorumlarını bekliyoruz bende merak ediyorumHepinize teşekkür ederim :) yorumlarınıza dayanarak Armani si aldım 50ml'lik. Gelsin yorumumu yapacağım ayyy çok heyecanlandım :>>>
Tarif edebilir misin kokusunu tatlı diye okudum ama ben öyle yapış yapış şeker kokularını hiç sevmem mesela escada magnetizm gibi bu öyle değildir umarım. My burberryi de merak ediyorum onun nasıl bir kokusu var odunsu mu çiçeksi mi ?Ben bu listeden Armani Si ve My Burberry diyorum kesinlikle..
Armani si nereye gidersen git kokun kalır çok kalıcıdır enfes bir kokudur..
My Burberry de çok klas lüks şık bir kokudur buda çok kalıcıdır..
Bu ikisinin kokusu teninde rahat 1 buçuk gün kalır, kıyafetinde de günlerce kalır yeni sıkmışsın gibi..
Tarif edebilir misin kokusunu tatlı diye okudum ama ben öyle yapış yapış şeker kokularını hiç sevmem mesela escada magnetizm gibi bu öyle değildir umarım. My burberryi de merak ediyorum onun nasıl bir kokusu var odunsu mu çiçeksi mi ?
Canımcım şekerli evet ama nası desem çiçek şeker tatlımsı çok hoş kalıcı bir koku escada magnetisim ağır ve bayan bir koku bu öyle değil çok daha farklı çiçek yönü daha baskın :) My burberry de muhteşem bi koku çok klas çok şık enfes bişi ya kokularına bak mutlakaTarif edebilir misin kokusunu tatlı diye okudum ama ben öyle yapış yapış şeker kokularını hiç sevmem mesela escada magnetizm gibi bu öyle değildir umarım. My burberryi de merak ediyorum onun nasıl bir kokusu var odunsu mu çiçeksi mi ?
Masumum evet beybim
kuzucum armani si nin edp sinden bahsediyosun dimi kapağı siyah renkte olan. ?
Pişman olmazsın kesinlikleHepinize teşekkür ederim :) yorumlarınıza dayanarak Armani si aldım 50ml'lik. Gelsin yorumumu yapacağım ayyy çok heyecanlandım :>>>
sağol minnoşummMasumum evet beybim