Parfüm Arıyorum !!

rainy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
13
0
86
İstanbul
Arkadaşlar, yaz için parfüm arıyorum, aklımda 2 farklı tarz koku var, biri yasemin gibi beyaz çiçek kokuları bir diğeri de hindistan cevizi kokuları,
aşağıdaki kokulardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarınızı yazar mısınız?
1-Lancome - cyclades
2-Lolita Lempicka L ( şişesi elma şeklinde olan değil de mavi kalp biçimindeki deniz kızlarından esinlendiklerini söyledikleri parfüm )
3-angel schlesser
4-Hillary Duff - with love
5- Escada - margaretha ley

Teşekkür ederimm bilmiyorumkismile

lolita lempicka yaza hitap eden bir koku. kullandım memnun kaldım.mavi şişelisini kullandım.escada nın o yazdığın parfümünü hiç duymadım. ben escada collection ve escada magnetism kullandım.escada collection ı tavsiye ederim. vazgeçilmez kokumdur. tek geçerim

Lolita vanilyalı bi parfüm ama böyle nasıl desem üzümle kurabiye gibi..

escada signature tek geçerim yıllardır kullandığım bi parfüm,çok çekici ve ince bi kokusu var.. % 100 tavsiye ederim,asla pişman olmazsın

teşekkür ederim kızlar en kısa zamanda escada signuture a ve magnetism e bakıcam :) , escada - margaritha ley için güneş yağı kokusu diyorlar şu anda cheapsmells te var canım ama ben de daha hiç koklamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…