- Konu Sahibi harikabirisi
-
Valentina Acqua Floreale: çekici, çiçeksi, kalıcı ama ağır değil.
Marc jacobs so fresh : Neşeli, çiçeksi, meyveli, çok kalıcı değil ama genç bir parfüm.
Marc yaz ve bahara çok uygun. Valentina da arada kalmış gibi, yani yaz akşamları ve baharda olabilir. İkisi de güzel :)
Chole'i hiç sevemedim....
Ben de Roberto Cavalli de ona dikkat ettim ilk basta mukemmel kokuyo 3 saat sonra sanki ilkokulda kullandigimiz kokulu silgi kokusu gibi igrenc bisey oluyo :-D Amacin bi erkegin bastan cikmasi ise kesinlikle Miracle Lancome al. Ne zaman birini ayarlamak istesem onu kullaniyorum her seferinde de oltaya dustuler))))) hatta bi keresinde adamin biri dibime sokulup offffffffffffff su kokuya bak bu nasil bisey aman allahim demisti :-D Lancome a tesekurler :-D
Cok kadinsi hafif ve harika bi kokuSanırım Roberto Cavalli iyi taktik yapmıs simdi onu da hiç kullanasım gelmiyor ama verdiğim paraya acıyorumYaa aslında onu da istiyorum pekii kokusu nasıl ağır mı hafif mi nasıl bi kokuu o kadar güzel diyosun yaniiiii bide çok duyulan etrafta kullanılan bir parfüm mü acabaaa canıım :44:
Sanırım içlerinde en güzeli Valentina oluyor aslında Marc tam benim yasım içinmiş gibi geliyor da kalıcı olmaması kötüymüş chloe tam olarak nasıl bir koku peki? onu cok merak ediyorum da bide yorumlarındda çoook övülmüş bide marc ya da valentinanın taklitlerini ya da etrafta cok kokusunu duydun mu acaba canım ben ne bileyim çok bilinmesin çok kullanılmasın istiyorum galiba :/
Cok kadinsi hafif ve harika bi koku
canım chole bana orta yaş kokusu gibi geliyor, gül ağırlıklı bir koku. ayarını bulamamışlar bence. Eğer 18-25 yaş arasındaysan kesinlikle Marc. 25-35 yaş arasında da Valentina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?