Parfüm arayışımda yardımcı olur musunuz?

harikabirisi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
92
51
288
İzmir
Kızlar ben bu ara yeni parfüm arayışlarına girmiş bulunmaktayım, en son aldığım Roberto Cavalli Just sonrası iyice düşünüp almaya karar verdim -çünkü Tekin Acarda koklarken dünya harikası diyip tonla para verdiğim sey sanki evde ilkokul öğretmenimin parfümüne dönüştü - neyse şimdi daha çok baharlık bi şeyler bakıyorum ve çok duyulmayan kokulardan istiyorum Valentina Acqua Floreale, see by chloe, marc jacobs so fresh arasında kaldım.hiçbirinin kokusunu da tam olarak koklayamadım 3ü de burdaki Tekin Acarda kalmamış sadece valentinanın boş testerını koklamaya çalıştım da ne kadar basarılı oldum bilemedim. daha çok pudramsı çiçeğimsi kokular hoşuma gidiyor.chloe love ve narciso rodriguez pembesini kullanıp aşık olan bi kişiyim. tabii ki denesem daha temiz sonuç alacağımın farkındayım da maalesef imkanım yok. sizce hangisini almalıyım, hangisi daha az popüler acaba?

Valentina Acqua Floreale: çekici, çiçeksi, kalıcı ama ağır değil.
Marc jacobs so fresh : Neşeli, çiçeksi, meyveli, çok kalıcı değil ama genç bir parfüm.

Marc yaz ve bahara çok uygun. Valentina da arada kalmış gibi, yani yaz akşamları ve baharda olabilir. İkisi de güzel :)

Chole'i hiç sevemedim....

Ben de Roberto Cavalli de ona dikkat ettim ilk basta mukemmel kokuyo 3 saat sonra sanki ilkokulda kullandigimiz kokulu silgi kokusu gibi igrenc bisey oluyo :-D Amacin bi erkegin bastan cikmasi ise kesinlikle Miracle Lancome al. Ne zaman birini ayarlamak istesem onu kullaniyorum her seferinde de oltaya dustuler ))))) hatta bi keresinde adamin biri dibime sokulup offffffffffffff su kokuya bak bu nasil bisey aman allahim demisti :-D Lancome a tesekurler :-D

Sanırım içlerinde en güzeli Valentina oluyor aslında Marc tam benim yasım içinmiş gibi geliyor da kalıcı olmaması kötüymüş chloe tam olarak nasıl bir koku peki? onu cok merak ediyorum da bide yorumlarındda çoook övülmüş bide marc ya da valentinanın taklitlerini ya da etrafta cok kokusunu duydun mu acaba canım ben ne bileyim çok bilinmesin çok kullanılmasın istiyorum galiba :/

Sanırım Roberto Cavalli iyi taktik yapmıs simdi onu da hiç kullanasım gelmiyor ama verdiğim paraya acıyorum Yaa aslında onu da istiyorum pekii kokusu nasıl ağır mı hafif mi nasıl bi kokuu o kadar güzel diyosun yaniiiii bide çok duyulan etrafta kullanılan bir parfüm mü acabaaa canıım :44:

Cok kadinsi hafif ve harika bi koku

canım chole bana orta yaş kokusu gibi geliyor, gül ağırlıklı bir koku. ayarını bulamamışlar bence. Eğer 18-25 yaş arasındaysan kesinlikle Marc. 25-35 yaş arasında da Valentina :)

canım chole bana orta yaş kokusu gibi geliyor, gül ağırlıklı bir koku. ayarını bulamamışlar bence. Eğer 18-25 yaş arasındaysan kesinlikle Marc. 25-35 yaş arasında da Valentina :)

O zaman ben Marc'ı sipariş ettireyim en iyisii umarım etrafta duymam bu kokuyu ya gerçi hiçbir yerde bulamadım ama :)) Çook teşekkür ederim yardımın için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…