• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm almak istiyorum yardımmm

fikir_matik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
212
142
103
arkadaslar cok parfüm kullandım ama bir türlü kendi zevkime göre bir koku bulamadım.eşimde şeker ve vanilya kokularını seviyor bu zamana kadar aldıklarımdan pek memnun sayılmam varmı tavsiye edebileceğiniz..

Daisy dream marc jacobs almis yengem anneme.. Benim hosuma giti ..

Iki parfumum var birisi YSL - Mon Paris son zamanlardaki favorim bu.
Herkes benimle ayni koksun istemem :olamaz: ama cok hos bir kokusu var.

hem tatlı olsun hemde çok para vermiyim diyorsanız lolita lempicka, calvin klein euphoria, chopard wish öneririm

Aynen eğer fiyatı cok pahalı olmasın derseniz lolita lempicka , chopard wish bide yves rocherin vanilla parfümünü öneririm.

Su an koklayabilcegim bir yer yok cok merak ettim ysl mon paris nasil bir koku acaba? Kaliciligi nasil? Genç bir koku mu :)
Nasil tarif etsem bilemedim, ben boyle enerjik kokulari severim. Onu surunce hem kalici olsun hem de beni his olarak yukari tasisin.
Ben cok sikmayi seviyorum, kokusu kalici ve hafifledikce cok daha hos oluyor kokusu, sisem kucuk henuz bitmedi. :KK24:
Donusumlu kullaniyorum cunku kokularimi.

Ciceksi desem yalan olmaz herhalde bana parfumerideki calisan onermisti. Icerigine netten ulasabilirsiniz. Sorunuza gelirsek evet genc bir koku. :KK39:
Esim bana goldea almisti bvlgari' nin oldukca agir ve yasli insanlarin tarzinda bir koku.

Nasil tarif etsem bilemedim, ben boyle enerjik kokulari severim. Onu surunce hem kalici olsun hem de beni his olarak yukari tasisin.
Ben cok sikmayi seviyorum, kokusu kalici ve hafifledikce cok daha hos oluyor kokusu, sisem kucuk henuz bitmedi. :KK24:
Donusumlu kullaniyorum cunku kokularimi.

Ciceksi desem yalan olmaz herhalde bana parfumerideki calisan onermisti. Icerigine netten ulasabilirsiniz. Sorunuza gelirsek evet genc bir koku. :KK39:
Esim bana goldea almisti bvlgari' nin oldukca agir ve yasli insanlarin tarzinda bir koku.

Cok tesekkurler:KK200::nazar::21:

Back