Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tavada tabanına bir tane düz koyuyorum, bol yumurtalı bir sos ile tava böreği yapıyorum çok kırpık dağınık olunca parçalıyorum elimle büyük olanları daHiçbir şey bulamazsam düz su böreği gibi börek yapacağım ama onun dışında nasıl değerlendirebilirim
Tava böreğini araştırayım teşekkür ederimBen tavada tabanına bir tane düz koyuyorum, bol yumurtalı bir sos ile tava böreği yapıyorum çok kırpık dağınık olunca parçalıyorum elimle büyük olanları daüst kısmı da gene bir düz parça koyuyorum. Pişiyorum yavaşça kızarınca çeviriyorum
Kirpik börek diye borek icat etmişler, demek onların da kirik yufkasi vardiysa zaarHiçbir şey bulamazsam düz su böreği gibi börek yapacağım ama onun dışında nasıl değerlendirebilirim
Çok mantıklı çok teşekkürleriki veya üç yumurta 1 cay b. süt yarım cay b sıvı yag beyaz peynir maydanoz veya kaşar maydanoz içie yufkaları parçalayıp kek harcı gibi karıştırıp hop tavaya kahvaltıya yapıyorum ben kurumuş yırtık yufkaları
Söylediğiniz şekilde yaptım çok güzel oldu elinize sağlıkiki veya üç yumurta 1 cay b. süt yarım cay b sıvı yag beyaz peynir maydanoz veya kaşar maydanoz içie yufkaları parçalayıp kek harcı gibi karıştırıp hop tavaya kahvaltıya yapıyorum ben kurumuş yırtık yufkaları
Bal şeker şifa olsunSöylediğiniz şekilde yaptım çok güzel oldu elinize sağlık![]()
Ay kız ıyıkı hatırlattın ıkı paket yufka var unuttum tüh.Hiçbir şey bulamazsam düz su böreği gibi börek yapacağım ama onun dışında nasıl değerlendirebilirim
Çabuk ahsbsAy kız ıyıkı hatırlattın ıkı paket yufka var unuttum tüh.
Sarayım hemen.