• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parça gibi bir şey geldi düşük mü yapıyorum ?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar 4 hafta 5 günlük hamileyim kanamam var az az dün ultrasonda alttan bebeği gördük kese yi. Doktor progesteron başlattı yat dedi. Bugün kanla birlikte adet okurken siyah kan pıhtısı gelir ya öyle bişey geldi sinek kadar küçücük ağrım falan hiç bir şeyim yok doktoru aradım düşük olduğunu sanmıyorum yarın gel dedi ama yaşayan var mı sizce nedir

Önemli bir şey değildir canım sıkıntı yapma yerleşme kanaması olabilir iyi düşün iyi olsun...
İyi hamilelikler geçirmen dileğiyle...:anneadayı:

Ca
Arkadaşlar 4 hafta 5 günlük hamileyim kanamam var az az dün ultrasonda alttan bebeği gördük kese yi. Doktor progesteron başlattı yat dedi. Bugün kanla birlikte adet okurken siyah kan pıhtısı gelir ya öyle bişey geldi sinek kadar küçücük ağrım falan hiç bir şeyim yok doktoru aradım düşük olduğunu sanmıyorum yarın gel dedi ama yaşayan var mı sizce nedir
Canim.insallah onemli bisey degildir bende kanamalar lekeler yasadim geciyo cok sukur ilerleyen zamnda. Atlatmaya basladik hamdolsun.igne faln vuruluyorum progestan hap kullaniyorum .allahim yardimcin olsun icini fersh tut allahin izniyle bebegini rabbim sana bagislar

Back