Saç Uzatma Yöntemleri paraya kıyanlar varsa buyrunuz kesin bu :)

cecoo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
30
0
16
İstanbul
gecenlerde aktara gittim saçlarım zaten belime geliyoda kalçama gelsin diye uzatmaya karar vermistim. her aktarda bulabilirsiniz ama dikkat çünkü sahteleride var. Gelelim ürüne :) Entele losyonu etkilerini sorarsanız bakım yapar parlatır uzatır falan dicekler çoğu aktar 5 cm falan diyoda bence doğru değil badem yağı sisesi kadar boyutu zaten bu yağlar falan standart boyda.. sisesi 20 tl hergün uygula demisti aktarcım bana :) öğrenciyiz sonuçta o kadar parayı sürekli nerden buluyım :/ almak isteyenler haftada bir uygulasada olur. deneyimli ben fikirlerimide söyliyim bi kere uyguladım durulaması çok kolay çünkü yağdan çok su gibi kıvamı içeriğinide sonra açıklicam kendi kendine kurudu ve anında aldığım sonuç fazlasıyla parladı kabarması azaldı sonra üsendim uygulamaya bi sesi saçınızın ne kadar gür olduğuna bağlı 4 kullanımlık denediğim hiç bi yağdan böylesine sonuç almamıstım..

ben proloksın mı ney kullanmıstım aktardan almıstım sısesı 150 tlydı yanındada sarımsak yaglı bı karısım verdı memnunum :) kekık gıbı kokuyo zatı

Entele losyonu kullandım.
Evet etkili.
Fakat aynı etkiyi sinameki küründe de görüyoruz.
Gerek yok o kadar paraya kıymaya. hergün hergün yapmak sacı yorar.
UZar ama uzattığı kadar da döker saçı.

Entele losyonu kullandım.
Evet etkili.
Fakat aynı etkiyi sinameki küründe de görüyoruz.
Gerek yok o kadar paraya kıymaya. hergün hergün yapmak sacı yorar.
UZar ama uzattığı kadar da döker saçı.

kesinlikle. zaten hergün yıkarsak kendi yağıyla beslenemez

kızlar entele kısa vadede yuzunuzu guldurse de uzun vadede sızı uzer. cok zararlı.bı arastırın ıstersenız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…