E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
Ara sira banada oluyor, ama sonunda hep gereksiz sacma sapan düsüncelere kapildigimi anlayip kendime kiziyorum.
Aramizdaki uzakliginda etkisi var tabi.
Fazla detayci olmamakta fayda var. Herseyin üstüne cok fazla gidip, kafa yormayacaksin, kardan fazla zarari var.
Ama tabi bu erkek arkadasinin ne gibi degisik hareketleri olmasinada bagli.
Biraz anlatirmisin?
Cam açıkkken açık açık gördünmü yazdığını,veya şüphe uyandıracak bir durum olduysa sen daha iyi bilirsin,ama senle konuşurken gerçekten msj laşıyorsa birşeyler karıştırıyor demektir,sen bişeylerden şüphelendinki veya şüphe uyandırdı kafana o yüzden taktın sanırım,hadi hayırlısı.
ya arkadasim bizde cok uzagiz birbirmize ama surekli msnden konusuoruz hergun
yani bi degisikligi yok aslinda hatta hic yok
ama ben mesela daha bgn yasadgigim seyi anlatayim
msnde konusrken cam acik tabi sanki ben ona yazarken masanin altindan gizli gizli msj yolluo birisine( acaba bi kizla mi msjlasio diye dusunuorum ) bana oyle gelio iste. sonra tum huzurum gidio
sacma degilmi ??
bilmiorum cnm ben acik acik gormedim
hatta dayanamayip sordum sen msjlasionmu biriyle diye
telini alip gosterdi ne msjlasmasi bu nerden cikti diye oylece kalakaldim
bilmiorum neden boyle oldugunu
yinede saol cnm hayirlisi olsun herseyin
Sevgiline güvendiğin halde yersiz kuruntularla hem kendine-hem de ilişkine zarar verebilirsin canım.
Kendine karşı güven eksikliği ve kaybetme korkusu yaşıyor olabilirmisin?
Biliyorsun canım düşünce gücümüzle hayatımıza yön veriyoruz. Gerçek dışı şeyleri düşünmeye yoğunlaşarak kendimize çağırmış oluyoruz ve olay gerçekleşiyor.
Gerçekleştiği zaman da-yaa işte ben bunların başıma geleceğini biliyordum gibi düşüncelerle altıncı hissimizin kuvvetli olduğuna inanıyoruz. Aslında başımıza geleceğini hissettik sandığımız olay-tamamiyle bizim o olaya yoğunlaşıp çağırmamızla ilgilidir.
Sen de kimbilir hangi zamandır-sevgilinin seni aldatıyor olmasına yoğunlaşmış ve çağırıyor durumundasın. Beynini yersiz ve negatif düşüncelerle doldurmak yerine-birbirinizi çok sevdiğinize ve hayat boyu mutlu olacağınıza yoğunlaşsan-yayacağın pozitif enerji sayesinde herşeyin daha güzel olduğunu farkedeceksin. Yolun yıldızlarla dolacak.:teytey:
The secret kitabını okumadım canım. Bu konuyla ilgili başka 2-3 kitap okumuştum. 2.5 yıl önce keşfettim düşünce gücünü. nette araştırdım-negatif düşüncelerden arındım-hep pozitif düşünceye odaklandım. Hayatımın her geçen gün daha iyi ve güzel olduğunu görüyorum tatlım. Beynimizden geçenler önümüze geliyor.:dance: