paranoya oldum ıyıce napacam:(

E

EU2

Ziyaretçi
bu konuyu nere acmam lazım kara veremedım ama buraya yazıyrm ıste.nısanlımla dun aksam 8 gıbı konustuk bıdaha aramadı aradıgındada arkadaslarıyla oturdugunu soyledı.kapattık gece arayıp ıı geceler dıyen kısı bu sefer aramadı msj da atmadı o aramayınca bende aramadım gece oldu hala tık yok kapattm sınırden telı uyudum sabah actıgımda saat 3 gıbı msj atmıs senı sevıyorum dıye.napacagımı bılmıyrm aslında bın turlu seyler gecıyr kafamdan acaba bı suc ısledıde onu bastırmak ıcınmı gece msj attı sabah sordm uyumusum dedı gece wc ye kalkmıs o msj ole atmıs ya hala ıcımde bısuphe var paranoya oldum sanırım napmam lazım kızlr offfffffffffffffff:kızgın:

uyumustur belkide gercekten arkadaslariyla eglenmistir ve ondan sonra yorulmus uyumustur unutmus olabilir
hemen kotuye yormamak lazim
benim esimde gecen evli arkadasin evine gitmis cay icti bi kac saat oturup geldi ama ben uyuyordum napim simdi takip mi edeyim ?

bence biraz kafanızda kurmuşsunuz.
gerçekten uyumuş olamazmı?
kendinizi emin olmadığınız şeyler yüzünden
yıpratmayın bence...:kahve:mutluluklar

ne yaptığını düşünüyorsunuz :nazar:

Canım duymadığınız görmediğiniz bir konu hakkında kendinizi yıpratmayın derim..
ona Güveniniz ve ve ondan emin olduktan sonra ufak tefek tartışmalar unutkanlıklar olur dıye düşünüyorum..
bence üzülmeniz yersız...
gerçektende arkadaşları arasında sizi arayamamıştır..
gece mesajıda içinden geldiği gibi davranıp atmıştır...
bak gunlerce tellerı açmayan insanlar var...
hemen kötüye yormayın derim..

sanki çok şüpheci davranıyorsunuz o arkadaşıyla muhabete daldıysa sizde beklediyesniz keşke siz arasaydınız yada mesaj çekseydiniz kendi kendinize kurup düşünene kadar. aranızda daha başka olaylar oldu mu tabi ki bilemiyorum size bunları düşündürcek fakat bu anlattıklarınzsa sadece olan bence bu kadar karamsar olucak ve düşüncek bişey yok .

bence dert edecek erkekleri suçlayack yer aramayalım..
iikede güven konusu çok konuşuldu.. bin türlü ihtimal var ama sayamam şimdi üzgünüm..
nedense aklıma ilk ii şeler geldii. kötü şeler yapıo olsa bunu ilk buraya yazmak yerine onun peşine düşerdiniz. bi mantıklı düşünecek olursak.. yok vesveseyse işte dioruz sana .. boşuna vesvese yapma.. çok çok olacaana varır ne yapıosa çıkar ortaya biter gidder. ama ya yapmıosa çocuk nedir bu güvensizlik arkadaşım?

bamk mesela benimde pepişim yoğun.. sabahtır ses yok.. ama telaş var mı bende yok.. nie.. biliom halini inanıom güveniom daa da bin tane şey.. ama demek sen güvenmiosun sevdiğim dediğin adama..

Adamlar hapşursa sorun eder hale geldik. Bu kadar sıkmayın karşınızdakini. Sonuçta oda bir insan ve sabrının bir sınırı var değilmi. Kafanızda habire paranoyalar kurarsanız bu karşınızdakine değil size zarar verir.

bu konuyu nere acmam lazım kara veremedım ama buraya yazıyrm ıste.nısanlımla dun aksam 8 gıbı konustuk bıdaha aramadı aradıgındada arkadaslarıyla oturdugunu soyledı.kapattık gece arayıp ıı geceler dıyen kısı bu sefer aramadı msj da atmadı o aramayınca bende aramadım gece oldu hala tık yok kapattm sınırden telı uyudum sabah actıgımda saat 3 gıbı msj atmıs senı sevıyorum dıye.napacagımı bılmıyrm aslında bın turlu seyler gecıyr kafamdan acaba bı suc ısledıde onu bastırmak ıcınmı gece msj attı sabah sordm uyumusum dedı gece wc ye kalkmıs o msj ole atmıs ya hala ıcımde bısuphe var paranoya oldum sanırım napmam lazım kızlr offfffffffffffffff:kızgın:

bende nişanliyim gece 4:30 da uyanmiş bana mesaj atmiş tesadüfe bakkaydirigubbakcemile3
ama hiç süphem falan olmadi çünkü geçmiş sicili temiz benimkinin
güvenini sarsacak bişimi yapti önceden senin ki:nazar:

ortada elle tutulacak bir sorun yok.bence de kafanda fazlaca kurmuşsun.ileride neleri takacaksınız bu gidişle.bunlar mesele değil.yoktan sorun yaşatmayın kendinize somut bir deliliniz olmadıktan sonra.

bence paranoya olmanın sebebi önceden erkek arkadasın tarafından yapılan yanlışlıklar, aynı seyi bende yasadım cünkü,benimki bi hata yaptı sadece geceleri deil günün her saati nerde ne yapıyo die kafamda bi sürü paranoylar kuruyodum...eğer böle bi yanlış yapmadıysa kafana takma sonuna kadar güven bence ,nişanlınla sonuçta bi ömür paylaşmaya adım atmışsınız canım mutluluklar..

bence öyle şeyler düşünme derim. aksine gece yarısı kalkıp sana sadece seni seviyorum mesajı atabiliyorsa sevin bilederim ki bu ince bir davranıştır bence. belki de o ana yanında olmanı istedi seni özledi bilemiyorum ama bence yaptığı güzel bir şey kafanda soru işaretleri oluşturarak kendini üzme derim:KK66:

icinde suphe uyandiran fakat ispat edemeyecegin birsey varsa onu artik dusunme....Birsey olabilir de olmayabilir de artik bundan sonraki maclara bak :) Ona hersey yolundaymis gibi davran ama takibi de unutma...

güvenmiyormusunuz nişanlınıza...
böyle olaylarda aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen...
arkadaşlarıyla konuşmaya dalmıştır,unutmuştur...
siz böyle düşünerek kendinizi yıpratıyorsunuz...
bence kendisine sorun o saate kadar ne yaptığını...
sevgiler...

Böyle düşünmenize sebep verecek birşey mi oldu canım
yoksa durup dururken sadece bu olay için böyle dşünmeniz bir garip geldi bana:delphin
:

X