Paranoid bozukluk,tecavüz şüphesi,yardım!

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
merhabalar,22 yaşında bekar bir bayanım,17 yaşında obsesif kompülsif teşhisi konuldu bana,o zamanlar çok daha kötüydüm şimdikinden,resmen aklıma gelen şeyleri düşünmemek için uyumak istiyordum sürekli,cinsel takıntılarım var ve bu hayatımı mahvediyor,artık düşünmekten de uyuyamaz oldum,önceden de olduğu gibi devamlı bir tecavüz korkum var,son olarak 5 ay önce arkadaşımın doğum partisine katıldım (üniversitedeyim)haddinden fazla sarhoş olunca da sızdım gibi bir şey oldu,ve ortamda tanımadığım arkadaşımın tanıdığı erkekler vardı,sabah kalktığımda bi anormallik hissetmedim fakat ya bana tecavüz edilsiyse diye içim içimi yiyor böyle bişey olmuş olsa anlar mıydım kalktığımda buna yönelik bir cinsel bilgimde yok,bu hastalık berbat bişey bu konuda bilgisi olan ?

cnm bu sadece kötü bi düşünce.... bende bi okbyim ve hamileyim inan çok zor uğraşması ilaçta kullanmıyorum bu yüzden..kötü dönemler yaşıyorum seninde yaşadığını biliyorum....ruh kanseri diye tabir edilen hastalık inanki çok zor...benimde anksiyetem vardı ilaç tedavisiyle geçti ama kala kala okb kaldı bendede kızımın bebeklik döneminde çok sıkıntılar çektiğim için acaba kızıma bişi yaparmıyım korkusu var...yapmıcağını bildiğin halde bunun sürekli aklına gelmesi ve insanı huzursuz etmesi tarif edilemez sıkııntı... sende o partide bişi olmadığını kabul et cnm kendini telkin edeceğin zaman yine geldi bu düşünce deme...hoşgeldin de kabul et şimdi geldin ama gidiceksin de daha iyi gelicek allah şifalar versin güzelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…