Benim duyduğum kızların annesi olarak değil bambaşka bir karakter olarak gelecekmişİyi de Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'ya küçük kaçmaz mı
Kızların ablası gibi kalır bildiğin
Bide oyuncuların değişmesini hiç sevmiyorum. Gülseren o dizideki en itici karakter ama, yine de canlandıranın değişmesine sevinemedim
Benim duyduğum kızların annesi olarak değil bambaşka bir karakter olarak gelecekmiş
zaman atlaması yapıp erkan petekkayayı buna aşık edeceklermiş ama
nurgül iyiydi ya ne tutturdu öpüşcem diyeBu estetikli 30 yaşındaki abla 18 yaşındaki ergen annesi rolünde diziye girerse izlediğim tek diziyi de izlemez olacağım.
Bana da yüzü varoş geliyor. En iyisi Gülseren'i öldürmek. Yerine birini getirme fikrini sevmedim. Öpüşme konusundan ziyade Erkan Petekkaya'ya kıl bi adam, Nurgül de asi.nurgül iyiydi ya ne tutturdu öpüşcem diye
bu şükran baana çk varoş geliyorsevmiyorum
erkan da da bir tesbihli gıro havası var haBana da yüzü varoş geliyor. En iyisi Gülseren'i öldürmek. Yerine birini getirme fikrini sevmedim. Öpüşme konusundan ziyade Erkan Petekkaya'ya kıl bi adam, Nurgül de asi.
Evet kıro, Şükran'la o açıdan iyi bir ikili olabilirlerdi.erkan da da bir tesbihli gıro havası var habencede ölsün