Paramparça'da Nurgül Yeşilçay'ın Yerine Şükran Ovalı Geliyor

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.526
Öpüşme krizi sonrası Paramparça dizisinden ayrılan Nurgül Yeşilçay'ın yerine gelecek isim Şükran Ovalı oldu. Ovalı'nın diziye dahil olmasını Erkan Petekkaya istemiş.

Yayınlandığı gün izlenme rekorları kıran Paramparça dizisi üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Geçen ay Erkan Petekkaya, rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'a anımsanacağı gibi ''Ne meraklısın öpüşmeye" demiş, ikili arasında ipler kopmuştu. Dizide birlikte çekilmesi gereken sahnelerde bile yer almayan ikili ileri teknoloji sayesinde montajlanarak aynı kadraj içerisinde yer alıyordu.

NURGÜL'ÜN YERİNE ŞÜKRAN GELİYOR

Şubat ayının ilk günlerinde diziye veda edecek Nurgül Yeşilçay'ın yerine gelecek isim belli oldu. Daha önce ''Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi'' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı 53. bölümle birlikte diziye dahil olacak.
nurgul-yesilcay-in-yerine-sukran-ovali-geliyor-8036615_3687_m.jpg

Nurgül Yeşilçay'ın yerine Şükran Ovalı'nın oynamasını isteyen kişi ise dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya.

nurgul-yesilcay-in-yerine-sukran-ovali-geliyor-8036615_8782_m.jpg

alıntı

Bu estetikli 30 yaşındaki abla 18 yaşındaki ergen annesi rolünde diziye girerse izlediğim tek diziyi de izlemez olacağım. :KK70:

İyi de Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'ya küçük kaçmaz mı
Kızların ablası gibi kalır bildiğin

Bide oyuncuların değişmesini hiç sevmiyorum. Gülseren o dizideki en itici karakter ama, yine de canlandıranın değişmesine sevinemedim

şu şükran ovalının çok varoş bir tipi var ebru özkanın yanında oldukça sırıtacak

İyi de Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'ya küçük kaçmaz mı
Kızların ablası gibi kalır bildiğin

Bide oyuncuların değişmesini hiç sevmiyorum. Gülseren o dizideki en itici karakter ama, yine de canlandıranın değişmesine sevinemedim
Benim duyduğum kızların annesi olarak değil bambaşka bir karakter olarak gelecekmiş

zaman atlaması yapıp erkan petekkayayı buna aşık edeceklermiş ama

Benim duyduğum kızların annesi olarak değil bambaşka bir karakter olarak gelecekmiş

zaman atlaması yapıp erkan petekkayayı buna aşık edeceklermiş ama

Oo "efsane" aşk bitiyor desenize :KK70:

ee şimdi kim Cansunun bitanecik tek annesi olacak

Hazal kime atarlanacak

Dizinin 3 ana konusu vardı, onlar da gitti :KK51:

Bir dizi cekecekler onuda oyuncuların kaprisinden mahvediyolar:) yok yok türk dizilerinden bi cacık olmaz .

Diziye arada sırada bakıyorum. Nurgül Yeşilçayın son işi olur herhalde. Onun devride kapanıyor. Çok itici gelmişti dizide bana zaten. Bundan sonra yan rol bulabilirse şükretsin.

Zaten Nurgül ü hic sevmem, bu kadin da Nurgulun rolunu devam niteliginde olursa cok sacma olur, cok genc çünkü.

nurgül iyiydi ya ne tutturdu öpüşcem diye
bu şükran baana çk varoş geliyor :KK70: sevmiyorum
Bana da yüzü varoş geliyor. En iyisi Gülseren'i öldürmek. Yerine birini getirme fikrini sevmedim. Öpüşme konusundan ziyade Erkan Petekkaya'ya kıl bi adam, Nurgül de asi. :KK70:

X