Paramparça Star TV

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
Yeni sezonun favori çifti Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya oldu!

Beyazperdenin ve ekranların iki dev ismi Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği dizi yeni sezonda Star’da yayınlanacak. Mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıradışı fakat olanaksız aşk hikâyeleri sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak.

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, KayıpŞehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Arkadaşlar bu diziyle ilgili başlık yoktu.severek takip ediyorum..izleyenler düşüncelerini paylaşabilirsiniz.Gerçektende muhteşem bir konusu var..

resmi face sayfasindan ulasmaya calistim olmadi , siz bi baska yontem biliyormusunuz? Hulya Vuralla iletisim kurmam gerekiyorda.
diziyi seviyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…