Paramı nasıl degerlendirmeliyim

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.098
4.167
Merhaba kızlar 50 bin l iram var risksiz faizsiz yani haram olmayacak şekilde nasıl degerlendirmelyim.tokiden ev almayı düşündüm peşinat olarak vereyim aylik olarak kira ve üstüne bende koyar öderim diye ama içine girecek olanlar nasıl insanlar olur bilemedim sonuçta belli bir kesime hitap ediyor ce suriyeli vatandaşlar giriyormus genelde ve sikinti oluyormuş.birde çok uzun süreli 10 sene sikilirim gibi geldi.Evet arkadaşlar yatırımdan anlayan arkadaşlardan öneri bekliyorum

Şu anda yapılacak en mantıklı yatırım faizdir. Paranızın pul olmasını istemiyorsanız bunu yapmalısınız.

Merak etmeyin zaten faizden bir kazancınız olmuyor, sadece paranızın erimesinin önüne geçiyorsunuz o kadar.

Şu anda nakit parayı ev ya da arabaya yatırmak hiç mantıklı değil. (matematiksel olarak)

Altin dolar çıktı mi düştü mu diye stres yapıyorum kafam meşgul oluyor
Şu an en risksiz yatırım mevduat faizi.
Faiz istemiyorum yazmışsınız ama dolar ve altın mantığından farksız. Sonuçta siz de takip ediyormuşsunuz yani aslında kar edebileceğiniz birşeyler arıyorsunuz.
Hepsi paranın işletilmesi üzerine kurulu. Dolar ve altın alarak ek olarak risk de almış oluyorsunuz.

50 bin peşinatla ev almak zor
Belki küçük bir dükkan olabilir.
Borsadan anlıyorsanız borsada değerlendirebilirsiniz.

Tokiden ev alma.
Bizim buradaki tokiyi (İstanbul) Suriyeliler basmış gibi.
O yüzden tercih etmem.
Bende yatırım amaçlı para döndürüyorum piyasada.
Genelde altın alıyorum.

Bir yeteneğiniz varsa online mağazalarda kazandırıyor şuanda el işi süs eşyası takı vs gibi şeyler.

X