- 18 Mart 2013
- 3.767
- 12.151
-
- Konu Sahibi En buyuk kk
bende 28 kilo verdim karbonhitratı keserek en büyük iyiliği kendine yapmak senin elinde,düşenin dostu sevenin yari olmazmış..Merhaba arkadaşlar, şimdi benim ufak ufak bir sürü derdim tasam var, iş ile ilgili, gelecek ile ilgili, karakterimle ilgili, kilolarımla ilgili bir sürü sıkıntı ve vajinismus belası. Şu aralar da iş arayışındayım. Biraz çeviri yaparak, biraz aileden geçinip gidiyoruz. Dertlerim pek de önemli şeyler değil ama çözmek istediğim durumlar var. Hiç olmazsa dertlerimi oturup konuşmak istiyorum birilerine anlatmak istiyorum. Çünkü günlerimin %95'i yalnız geçiyor. Ya çalışmaya çalışarak ya da internette fal bakarak.
Bana fiyatı uygun psikolojik danışmanlık, yok efendim ücretsiz grup terapisi şu bu, belediyenin psikologları vb bir şey önerebilir misiniz? Ankara'dayım ama sık sık İstanbul'a ailemin yanına gittiğimden İstanbul da olur.
Not: Verilen cevaplara yanıt veremeyebilirim, çünkü sosyal fobi gibi bir şeyim olduğundan genelde gelen cevaplara ne yazacağımı pek bilemiyorum, "konu sahibi nerede konuyu açmış kaçmış" yazmayın. Ama şimdiden herkese teşekkürler, çok sevgiler.
proteini arttırıp karbonhidratı azaltırsan istemesende zayıflarsın vajinamus için devlet hastanesinin kadın doğumcusuna giderek başlayabilirsin...bir de hatırlamadığım bir numara var 174 müydü emin değilim arandığında ücretsiz size en yakın yerde terapi alıyorsunuz..normal terapiler gibi 1 saat sürmüyor belki ama çok işe yarıyormuş..o numarayı bilen biri muhakkak çıkacaktır.Merhaba arkadaşlar, şimdi benim ufak ufak bir sürü derdim tasam var, iş ile ilgili, gelecek ile ilgili, karakterimle ilgili, kilolarımla ilgili bir sürü sıkıntı ve vajinismus belası. Şu aralar da iş arayışındayım. Biraz çeviri yaparak, biraz aileden geçinip gidiyoruz. Dertlerim pek de önemli şeyler değil ama çözmek istediğim durumlar var. Hiç olmazsa dertlerimi oturup konuşmak istiyorum birilerine anlatmak istiyorum. Çünkü günlerimin %95'i yalnız geçiyor. Ya çalışmaya çalışarak ya da internette fal bakarak.
Bana fiyatı uygun psikolojik danışmanlık, yok efendim ücretsiz grup terapisi şu bu, belediyenin psikologları vb bir şey önerebilir misiniz? Ankara'dayım ama sık sık İstanbul'a ailemin yanına gittiğimden İstanbul da olur.
Not: Verilen cevaplara yanıt veremeyebilirim, çünkü sosyal fobi gibi bir şeyim olduğundan genelde gelen cevaplara ne yazacağımı pek bilemiyorum, "konu sahibi nerede konuyu açmış kaçmış" yazmayın. Ama şimdiden herkese teşekkürler, çok sevgiler.
Çok teşekkür ederim hemen buna bakıyorum.proteini arttırıp karbonhidratı azaltırsan istemesende zayıflarsın vajinamus için devlet hastanesinin kadın doğumcusuna giderek başlayabilirsin...bir de hatırlamadığım bir numara var 174 müydü emin değilim arandığında ücretsiz size en yakın yerde terapi alıyorsunuz..normal terapiler gibi 1 saat sürmüyor belki ama çok işe yarıyormuş..o numarayı bilen biri muhakkak çıkacaktır.
Küçük küçükte olsa sana gore buyuk ise aklını kuralıyorsa dert derttir.Fakat önce sorun sende oldugu gıbı sozumunde sende oldugunu bil.Devlet hastanesinden yardım alabılırsın.Diyetisyen için de vajınusmus içinde.Fakat annem annanemı kaybettıgınde 1 kere gıttı ve benım burdakı ınsanlar kadar derdım sorunum yok dedı.Yanı oradakı doktorlarda ağır psikolojık hatta psikiyatrlik vakalarla karsılastıkları ıcın senı en fazla 20 dakıka dınlıceklerını dusunuyorum.Aslında fark etmeden sosyal fobıne katkıda bıle bulunabilirler gunde 100 den fazla hastaya baklıkları gozonunde bulundurulursaYa biliyorum aslında ne dertler var benimkisi de pek dert değil açıkçası. O yüzden devletin psikologunu da acaba boş yere meşgul mü etmiş olacağım diye düşünmüyorum değil. Aranızda "bunlar da dert mi?" diye düşünenler olabilir anlarım ve çok da haklı bulurum ama işte bazen de bu şekilde çözmek istiyorum küçük şeyler de olsa...