paralı aşılar varmış bilen var mı?

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
116
Muğla
sağlık ocakları dışında özel olarak kendin alıp vurduruyomuşsun sanırım ne zaman oluyo ve nerde satılıyo bilen var mı kızlar

sağlık ocakları dışında özel olarak kendin alıp vurduruyomuşsun sanırım ne zaman oluyo ve nerde satılıyo bilen var mı kızlar

rotavirüs aşısı var adı rotarix.eczaneden alabilirsin. agızdan veriliyor. iki doz yapılıyor. 2. ve 5. ayda yapılıyor.

bebeklerin 15 aylık özel aşıları oluyor su çiçeği ben oğluma yaptırmıştım fiyatı 62 tl :ecrin_bebek:

bana kimse sölemedi yaptır diye doktorlar felan yaptırmak mecbur mu peki

çiçek aşısı normalde sağlık ocaklarında yapılıyor zaten hariçten vurdurmanın gereği varmı.

bana kimse sölemedi yaptır diye doktorlar felan yaptırmak mecbur mu peki

bir de hepatit a ve girp aşıları var ücretli. bebegin kaç aylık canım senin? rotavirüs asısının vakti geçmediyse yaptır derim, çok kötü oluyor çünkü hastalığın seyri, hastaneye yatıs gerektiriyor. bunun dısında su çiçeği ni yaptırmanı öneririm. hepatit a ve grip aşılarına dr. unla konusarak karar verebilirsin.

ben kızımın bütün aşılarını özel vurdurdum........ eczanede satılıyor. bizim zamanımızda hepsini sağlık bakanlığı vurmuyordu. mesela 4 lü karma vuruyordu. özelde 5 li karma vardı. pnömokok vurmuyordu........vs. gibi..... doktorunua sorarsanız söyleyecektir hangileri gerektiğini................. hepsini şimdi hatırlamıyorum.... ben hepsini özelde yaptırdığım için...

2buçuk aylık kızım doktorumuz izinde daha doktorumuz yok yani burası küçük yer doktor bulmakta zor napcaz bilmiyorum

rotavirüs(ishaller için 2 doz) birde su çiçeğinin özel yapıldığnı biliyorum

ben oğluma rotarix yaptırdım 2 doz ağızdan yapılıyor fiyatı 142 tl. benim kaynım ve eltim dr. onlar yaptırdığım aşının çokta şart olmadığını söylediler. bana bir aşıdan bahsettiler adı sanırım pnömokok.. menenjite karşı yapılan bir aşıymış bir de su çiçeği yapılması gerekiyormuş. bu aşıları sağlık ocakları karşılamıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…