Öyle deme angry bunlar tee ne zamandan beri yerleştiler devlete.Hiç bu hükümetin suçu olabilir mi? Töbeler töbesii
Başbakan bu insanlara haksızlık yapıldı diye kadrolaşmalarına göz yumdu diyorlardı.Şimdi ne zaman haksızlık yapıldı tam olarak?Hani teee ne zamandan beri devlet içindeydiler ya.
Velhasıl kelam ''ULAN hepiniz ordaydınız be'' ya da ''durun siz kardeşsiniz'' demek istiyorum.
Seneee 1800 mü neydi cemaat devlete sızmıştı :)
Daha öncesi var diyollar o işin.
Aslında 1. Abdulhamit zamanında yeniçerilerin içine sızmış bu paraleller.
3. Selim akıllı adammış, tahta geçtiğinde farketmiş,Nizamı Cedid i kurmuş yeniçeri ocağı yerine.
Sonra Kabakçı Mustafa isyanıyla paralel tekrar ele geçirmiş orduyu
Ben diyenlerin yalancısıyım.
Ayy bazıları beni gülmekten öldürecekEskiden beri var olmuş olabilirler ama bunların bu kadar kadrolaşmasını sağlayan her yere yerleştiren, her kuruma atayan, arka çıkan Akp dir. Sırf çıkarları ters düştüğü için kimsenin değil kendi pisliklerini temizlemeye çalışıyorlar şimdi
Herzaman ki gibi ülkedeki her carpikligin, her pisligin, her yanlisin düzelticisi olan hükümet bunlarinda sonunu getirdi...
Çocukların burada sınava girse bu cümleyi kuramazdın.Dışardan konuşmak o kadar kolay ki...
Boşver sevda yapılan o pisliği görmesin.Yukarıda Allah var.
Karı koca adamların ve diğer yüzlercesinin çarşaf çarşaf tc numaraları paylaşıldı yaptıkları sahtekarlıktan.Ama utanmaz yüzsüz kul hakkı yiyenler hala görev yerlerindeler öğretmenlik görevleri alınmadı biliyor musun?Alınmadıkları gibi hükümetin önde gidenler tarafından sırtları sıvazlandı demeçlerinde korundular bi güzel yaptıkları dogruymus gibi.Bizde Şafak öğretmenin atanamadı diye kanser oluşuna,gözümüzün önünde eriyip bitmesine ve hakkı rahmetine kavusmasına kahrolalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?