- 22 Temmuz 2017
- 106
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
Ankara'ysa ODTÜ Ayna Kliniği'ne başvurabilirsiniz. Sadece Cuma günü çalışmıyorlar, yalnız hemen randevu almak için arayın çünkü dolu oluyor, ileri tarihlere veriyorlar.
teşekkür ederim. Ama bu ODTÜ'lüöğrenciler için mi ? ben ODTÜ'lü değilim zira
Nevzat Tarhan terapi veriyor mu?İstanbul'da Üsküdar Üniversitesinin hastanesiyke irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Nevzat Tarhan bey benim çok güvendiğim bir psikaytrdır. Ekibinin de iyi olacağını düşünüyorum.
Nevzat Tarhan terapi veriyor mu?
Nevzat Beyi ben de begenerek takip ediyorum. Bakis acisi tam da benim bakis acim gibi. Harika bir adam. Ama terapi vermiyor benim de bildigim kadariyla. O kadar bos vakti oldugunu sanmiyorum.Şu an veriyor mu bilmiyorum. Kendisini kitap ve radyo programlarından takip ediyorum.
Ekibinin sağlam olduğunu düşünüyorum ancak... Bundan altı yedi yıl önce üniversite olmadan önceki süreçte klinik çalışmaları başarılıydı.
Nevzat Beyi ben de begenerek takip ediyorum. Bakis acisi tam da benim bakis acim gibi. Harika bir adam. Ama terapi vermiyor benim de bildigim kadariyla. O kadar bos vakti oldugunu sanmiyorum.
Saglik problemi oldugunu bilmiyordum. Cok uzuuldum.Olabilir dediğiniz gibi ki sağlık problemleri de yoğun bir dönem geçiriyor.
İnsanın zihnini açıyor kendi bakış açısını empoze etmek yerine o açıdan da çok beğeniyorum.
Burada aynı isimleri seven beğenen arkadaşlarla karşılaşmak mutlu ediyor.
Saglik problemi oldugunu bilmiyordum. Cok uzuuldum.Nesi var?
YaaaKışın beyin kanaması geçirmişti şu an iyi ama çok şükür.
Ülkemiz hala kıymetli bir bilim adamına sahip..
Bayanlar sosyal fobi için hafta sonu da çalışabilen psikiyatrisy / psikolog arıyorum. Ankara ya da İstanbul'da.
İstediğim odak noktası salt para olmayan, hastasının hayat kalitesini yükseltmek için canla başla çalışan bir doktor arıyorum. İşin kolayına kaçıp hemen ilacı dayayan psikiyatrist yerine dinleyen bir psikiyatrist arıyorum.
Kendine bile söylemekte zorlandığın şeyleri söyleyeceksin. Ruhunu çıplak bırakacaksın. Bu nedenle elektirk almak alışmak çok önemli. Sabırsız olmayan, ilk seansta "ille de anlat" diye gırtlağıma yapışmayacak bir piskiyatrist veya psikolog arıyprum kızlar yardım edin lütfen
istanbulda anadolu yakasında bezmi alem vakıf hastanesi var, tamamen parasızBayanlar sosyal fobi için hafta sonu da çalışabilen psikiyatrisy / psikolog arıyorum. Ankara ya da İstanbul'da.
İstediğim odak noktası salt para olmayan, hastasının hayat kalitesini yükseltmek için canla başla çalışan bir doktor arıyorum. İşin kolayına kaçıp hemen ilacı dayayan psikiyatrist yerine dinleyen bir psikiyatrist arıyorum.
Kendine bile söylemekte zorlandığın şeyleri söyleyeceksin. Ruhunu çıplak bırakacaksın. Bu nedenle elektirk almak alışmak çok önemli. Sabırsız olmayan, ilk seansta "ille de anlat" diye gırtlağıma yapışmayacak bir piskiyatrist veya psikolog arıyprum kızlar yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?