• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragöz olmayan işinde çok iyi Psikiyatrist / Psikolog Arıyorum !

balikburcukadini

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
106
112
18
36
Bayanlar sosyal fobi için hafta sonu da çalışabilen psikiyatrisy / psikolog arıyorum. Ankara ya da İstanbul'da.

İstediğim odak noktası salt para olmayan, hastasının hayat kalitesini yükseltmek için canla başla çalışan bir doktor arıyorum. İşin kolayına kaçıp hemen ilacı dayayan psikiyatrist yerine dinleyen bir psikiyatrist arıyorum.

Kendine bile söylemekte zorlandığın şeyleri söyleyeceksin. Ruhunu çıplak bırakacaksın. Bu nedenle elektirk almak alışmak çok önemli. Sabırsız olmayan, ilk seansta "ille de anlat" diye gırtlağıma yapışmayacak bir piskiyatrist veya psikolog arıyprum kızlar yardım edin lütfen

İstanbul'da uzm. Duygu Yüksel var, canayakın, çözüm odaklı bir psikolog. Seans ücreti 200 tl yalnız...

Nevzat Tarhan terapi veriyor mu?

Şu an veriyor mu bilmiyorum. Kendisini kitap ve radyo programlarından takip ediyorum.
Ekibinin sağlam olduğunu düşünüyorum ancak... Bundan altı yedi yıl önce üniversite olmadan önceki süreçte klinik çalışmaları başarılıydı.

Şu an veriyor mu bilmiyorum. Kendisini kitap ve radyo programlarından takip ediyorum.
Ekibinin sağlam olduğunu düşünüyorum ancak... Bundan altı yedi yıl önce üniversite olmadan önceki süreçte klinik çalışmaları başarılıydı.
Nevzat Beyi ben de begenerek takip ediyorum. Bakis acisi tam da benim bakis acim gibi. Harika bir adam. Ama terapi vermiyor benim de bildigim kadariyla. O kadar bos vakti oldugunu sanmiyorum.

Nevzat Beyi ben de begenerek takip ediyorum. Bakis acisi tam da benim bakis acim gibi. Harika bir adam. Ama terapi vermiyor benim de bildigim kadariyla. O kadar bos vakti oldugunu sanmiyorum.

Olabilir dediğiniz gibi ki sağlık problemleri de yoğun bir dönem geçiriyor.

İnsanın zihnini açıyor kendi bakış açısını empoze etmek yerine o açıdan da çok beğeniyorum.

Burada aynı isimleri seven beğenen arkadaşlarla karşılaşmak mutlu ediyor.

Olabilir dediğiniz gibi ki sağlık problemleri de yoğun bir dönem geçiriyor.

İnsanın zihnini açıyor kendi bakış açısını empoze etmek yerine o açıdan da çok beğeniyorum.

Burada aynı isimleri seven beğenen arkadaşlarla karşılaşmak mutlu ediyor.
Saglik problemi oldugunu bilmiyordum. Cok uzuuldum. :( Nesi var?

Kışın beyin kanaması geçirmişti şu an iyi ama çok şükür.
Ülkemiz hala kıymetli bir bilim adamına sahip..
Yaaa :( Cok uzuldum cidden. Gercekten Turkiye icin cok degerli bir insan o. Ve malesef yeterince insanin onu tanidigini ve ilminden faydalandigini dusunmuyorum ben. Ne uzucu bir durum. Allah uzun ömurler versin diyelim. :dua:

Beylerbeyi'nde Benötesi Psikoloji var. Psikolog Sümeyra Serttürk. Boğaziçi üniversitesi mezunu

Gerçekten tüccar mantığıyla değil rehberlik mantığıyla çalışıyor. Seansları bir yakınımda 3 4 kez yarımşar saat uzatmışlığı var ücret farkı almadan.

Ben de ailemin hemen her üyesi de kendisinden rehberlik aldık. Eşimden kayinvalideme annemden ablama. O yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Eşimle ben çeşitli atölyelerine katılıyoruz. Annem ve ablam da belli bi sürede seanslari tamamlayıp bitirdiler ("iyileştiler").

Size kolaylıklar dilerim.

Cevremde herkesin gittiği medicana hastanesinde fikret hacıosmanoğlu var. herkes memnun. Sosyal fobisi olan kuzenimi baya iyi yaptı kendileri. Bende endişelerim için düşünüyorum. Seans ücreti yalnış hatırlamıyosam 230

Bayanlar sosyal fobi için hafta sonu da çalışabilen psikiyatrisy / psikolog arıyorum. Ankara ya da İstanbul'da.

İstediğim odak noktası salt para olmayan, hastasının hayat kalitesini yükseltmek için canla başla çalışan bir doktor arıyorum. İşin kolayına kaçıp hemen ilacı dayayan psikiyatrist yerine dinleyen bir psikiyatrist arıyorum.

Kendine bile söylemekte zorlandığın şeyleri söyleyeceksin. Ruhunu çıplak bırakacaksın. Bu nedenle elektirk almak alışmak çok önemli. Sabırsız olmayan, ilk seansta "ille de anlat" diye gırtlağıma yapışmayacak bir piskiyatrist veya psikolog arıyprum kızlar yardım edin lütfen

özelden isim verebilirim İstanbul için canım.

istanbulda anadolu yakasında bezmi alem vakıf hastanesi var, tamamen parasız
yine anadolu yakası kızılay hastanesi var, seans başına 120 tl ödüyorsun burası yarı özel
ikisi de iyi hastaneler dr ları iyi
özelde gitmek istersen altis danışmanlık var, koşuyolunda,
neslihan zabcı var, onun da yeri bagdat caddesinde.
bir de tavsiyeediyorum diye bir site var, oradan da araştırabilirsiniz yorumlar falan da var orada dr lar ve psikologlar ile ilgili

Merhaba kızlar,ben de ankara da kızılay da tavsiye edebilirim,kendisi işinde uzman hem bireysel hem çift terapisi yapıyor, zaten kendisi Amerika daki bilişsel terapi okulundan onaylı bilişsel terapist olduğu için sorunları ele alış biçimi çözüm odaklı oluyor,isterseniz numarası , kızılayda olması da avantaj :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back