- 28 Mart 2015
- 94
- 31
- 33
-
- Konu Sahibi gokcenlife
Sen işi bilememişin anacım. İşe girmeden önce durmadan babandan para isteseydin maaşını isteyemezdi. Ama tek kendini geçindirsin de ben bişey istemiyorum derdi. Kızın maaşını almak neymiş yaw ben böyle şey görmedim. Ben çalışırken babama anneme kardeşlerime hediyeler alırdım. Babam çok kızardı. Öteki ay da şunu alıcam derdim aman kızım bize param yok deme de biz senden birşey istemiyoruz derdi. Ben senin yerinde olsam para vermek yerine hediye alırdım. Kendi üstüne başına da bişeyler alsaydın, param bitti çok açılmışım tüh, napıcaksam deseydin. Benim çok param da olsa hep parayı yetiştiremiyorum derdim. Annemle babam çok korkarlardı çok harcıyo bu kız evde kalacak, kimse almayacak bu batakçıyı diye :)Merhaba arkadaslar benim cok cimri paragöz bi babam var. Buay ilk maasimi aldim bende aileme katki olsun diye yarisini veriyim dedim ama adam maasimin hepsini istiyo. Bugün kesin kavga etcez onunla. Ama asla asla vermicem.cünkü kardesimi ve annemi güvence altina almam lazim.bunun sagi solu belli olmaz heran bizi kapinin önüne koyabilir. Bana dua edin. Ha buarada ddurumumuz gayet iyi yani fakirde ddegiliz ama bu bizim elimizde olmasin banauhtac olsunlar diyo.aynisini anneme ve kardesimede yapti
Sen işi bilememişin anacım. İşe girmeden önce durmadan babandan para isteseydin maaşını isteyemezdi. Ama tek kendini geçindirsin de ben bişey istemiyorum derdi. Kızın maaşını almak neymiş yaw ben böyle şey görmedim. Ben çalışırken babama anneme kardeşlerime hediyeler alırdım. Babam çok kızardı. Öteki ay da şunu alıcam derdim aman kızım bize param yok deme de biz senden birşey istemiyoruz derdi. Ben senin yerinde olsam para vermek yerine hediye alırdım. Kendi üstüne başına da bişeyler alsaydın, param bitti çok açılmışım tüh, napıcaksam deseydin. Benim çok param da olsa hep parayı yetiştiremiyorum derdim. Annemle babam çok korkarlardı çok harcıyo bu kız evde kalacak, kimse almayacak bu batakçıyı diye :)
Taktik değil yapı yani bu... Ben beni bildim bileli paramı yetiştiremiyorum. 3000lira maaş alıyordum, nasıl bitiyordu anlamıyordum yani. Bir de öğrenciydim, ev kirası yok, yemek yol yok. Sadece harç yatırıyordum o da 300 lira falandı o zaman. Senede 2 kere. Babam o zaman bile aylık 1000 lira gönderirdi. Çalıştığımı öğrenince harçlığımı artırdı. Çık işten dedi. Ama ben baş edemedim yani. Sonra o da naparsan yap dedi. Kız kardeşim de zavallıcık, çalışırdı. Parayı annemin eline sayardı. :) Senin gibi. Hep dalga geçerdim onunla. Git ye parayı diye. O harcamazdı. Anneme verirdi biriktirsin diye. Yapı meselesi herhalde bu. Taktik değil ama an itibariyle taktik olarak kullanılabilir. Kız kardeşim babamın kaç bin lira borcunu ödedi yani yapı meselesi bu. ÇEyizini de kendi aldı. Benim de her şeyimi babam aldı :)Bu bir taktik mi :)) Eve gidince o kardeşimi mahfedicem yoksa .. :)) Bizim de durumumuz çok şükür iyi ama cebinde 10 bin olsun o gün yer ben de tersi 10 binide anneme veririm.. okulu biticek bu sene iş konusu açıldı anneme işe gireyim sana şunu alıcam bunu alıcam diye sallıyor yine .. annem de ona sen kendini geçindir senden hiç bir şey istemiyorum dedi :)) yazdıklarını okuyunca aklıma direk o geldi.. eve gideyim akşam vurdumm onuu:))
Bu arada konu sahibi Allah size de sabır versin insan eve para verirken gururlanmak ister.. kullanılmak değil.
Keşke maaşınızı tam söylemeseydiniz. Amacın anneni kardeşini güvenceye almaksa hiç alttan alma!!!
Öldüremez ya ( gerçi öyle şeyler okuyoruz ki bunu da diyemiyorum artık ) en fazla hayırsız olursun, varsın ol.
Ayyyy çokkk gıcıık oldum sizee :)))) Kardeşinize de çok üzüldüm :)))Taktik değil yapı yani bu... Ben beni bildim bileli paramı yetiştiremiyorum. 3000lira maaş alıyordum, nasıl bitiyordu anlamıyordum yani. Bir de öğrenciydim, ev kirası yok, yemek yol yok. Sadece harç yatırıyordum o da 300 lira falandı o zaman. Senede 2 kere. Babam o zaman bile aylık 1000 lira gönderirdi. Çalıştığımı öğrenince harçlığımı artırdı. Çık işten dedi. Ama ben baş edemedim yani. Sonra o da naparsan yap dedi. Kız kardeşim de zavallıcık, çalışırdı. Parayı annemin eline sayardı. :) Senin gibi. Hep dalga geçerdim onunla. Git ye parayı diye. O harcamazdı. Anneme verirdi biriktirsin diye. Yapı meselesi herhalde bu. Taktik değil ama an itibariyle taktik olarak kullanılabilir. Kız kardeşim babamın kaç bin lira borcunu ödedi yani yapı meselesi bu. ÇEyizini de kendi aldı. Benim de her şeyimi babam aldı :)
Ben de sizin adınıza üzüldüm. Kardeşim gibisiniz.Ayyyy çokkk gıcıık oldum sizee :)))) Kardeşinize de çok üzüldüm :)))
Neyse daha fazla konuyu bölmeyeyim iyi günler diledimm :))
sanki ben kızı değilim sanki üveyim hala inanamıyorum böyle babamı olur. ahh şu çaresizlik olmayacaktıki. düşündüm annemede dedim gidelim diye sonra dedimki 1000 lirayla nereye gidiyosun zaten kira 600den başlıyo