• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parafin diyorum başkada birşey demiyorum

nasidemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
44
0
0
İstanbul
Soğuk kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde kötü hava şartları nedeni ile kuruyan, çatlayan el ve ayaklara tavsiye edilen öncelikli bakımlardan biri olan parafin bakımı. Bence mükemmel sonuç veriyor üstelik evde rahatça uygulanabiliyor. Kızlar aranızda kullanan varmı?

Bende aldım parafin ama beceremedim.Çok sıcak oluyor biraz soğusun diyorum parafin donuyor.Aldığım parafin kalıp halde.Suyun içine atıp denedim olmadı, kaynayan suyun üstünde farklı bir kapta denedim olmadıııııııııııı:84:
İki işlemde de elimi yaktım.Nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.

ısısını ayarlabilen bir cihazda ısıtmanı lazım kişiye özel sprey parafinler var isterseniz internetten araştırın
Bende aldım parafin ama beceremedim.Çok sıcak oluyor biraz soğusun diyorum parafin donuyor.Aldığım parafin kalıp halde.Suyun içine atıp denedim olmadı, kaynayan suyun üstünde farklı bir kapta denedim olmadıııııııııııı:84:
İki işlemde de elimi yaktım.Nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim.

bende istiyorumm..ellerim çok kötü oldu.napasbilirim bilmiyorum.bu parafin nerden bulabiliriz ben ilk kez duyuyorum da..

Back