Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

bilgilendirme için çok teşekkür ederim. çok naziksiniz.

beim eşim şu aralar yves rocher'in ampul ve şampuanlarından kullanıyor. dökülmeyi bir hayli azalttı 1 aydır.
Bunun dışında bir blogta şunu okudum:

Evde Saç Bakımı

Malzemeler:

1 adet Evigen Ampul
1 adet Bepantene Ampul
1 adet Bemiks Ampul
Badem yağı
Argan Yağı
Saf Zeytinyağı
1 enjektör

1)Önce ampulleri tek tek kırıp şişeye ekliyorum.Bu aşamada dikkatli olmanızı öneririm ampul cam olduğundan dağılıp yaralanmalara neden olabilir. Bemiksi ekledikten sonra karışım kötü kokulu ve sarı bir hal alıyor :)
2) Çalkaladıktan sonra üzerine göz kararı badem ve argan yağlarını ekliyorum. Ben bademden 20,argandan 10 damla kullandım.
3) Yine çalkaladıktan sonra karışım kadar,belki biraz daha fazla saf zeytinyağı ekliyorum. Bunu ekleme sebebim saçlarımın ve saç diplerimin inanılmaz kuru olması. Siz dilerseniz zeytinyağı eklemeden de kullanabilirsiniz.
Bu noktada size bir püf noktası vermek istiyorum.
Yağlı saçlar da saçlarına ayda 1-2 kez yağ uygulaması yapmalı. Neden mi?
Saçlarımızın yağlanma sebebi tellerin kuru oluşudur,bu sebeple uyarılan saç derisinin saçı nemlendirmek amacıyla sebum üretmesi sonucu saçlar yağlanır. Saç derisinin ürettiği sebumu saç uçlarına iletmeden yıkadığımız için saç uçları beslenemez ve bu kısır döngü devam eder. Elbette saçlarımız yağlandığında yıkamayın demiyorum ama yağ takviyeleriyle saç uçlarını nemlendirdiğinizde saç derinizin de eskisi kadar yağlanmadığını göreceksiniz :)

Karışımı ve önce saç diplerime püskürtüp içice masaj yapıyorum, nazikçe de tarayınca dipten uca iletiliyor karışım. Saçımı toplayıp en az 2 saat bekliyorum.
(Bu aşamada sıcak havlu kullanırsanız daha iyi nüfuz edecektir)

Ardından saçlarımı yıkıyorum. Ve gerek görürsem, ki bu uygulamadan sonra pek gerek görmüyorum saç kremi kullanıyorum az miktarda.

Bu maske saç uzatan maske olarak da geçiyor ama ben ısıl işlemden zarar gören kuru saçlarım için uyguluyorum. Sık ve düzenli uygulamasam da bu uygulamanın kattığı sağlık beni 1 ay kadar idare ediyor.Peki saçlarım uzadı mı,kesinlikle evet. Üstelik sinameki eklememiş olmama rağmen
Unutmadan,
Yukarıda bahsettiğim ampullerin her biri 5 li paket şeklinde uygun fiyata eczanelerde satılıyor.

Bu arada en önemlisi yani saçın dökülmemesi için saça işlem uygulamamak (fön, maşa vs) ve saç açıcı boyalar sürmemek gerek...

Bu arada en önemlisi yani saçın dökülmemesi için saça işlem uygulamamak (fön, maşa vs) ve saç açıcı boyalar sürmemek gerek...

Kesinlikle...

Bu arada arkadaşlar şu an Matrix Biolage Keratindose kullanmaya başladığımı söylemiştim, başarılı bir şampuan Sülfat, Paraben vs içermiyor fakat bu ürünü aldığımda gelen testerlar arasında bir marka daha çarptı gözüme Alfaparf Milano, bana gönderilen testerlarda özellikle Sülfat,Paraben,Allerjen ve mineral yağlar içermediği üzerine basa basa söylenmiş...

Akşam fotoğraf ekleyeceğim sizde inceleyin...

Yukarıda görüldüğü üzere son saç bakım ürünü siparişlerimle beraber Sachane'den gelen bir sürü testerdan Alfaparf'a ait 3 üründe sülfat,paraben,parafin,mineral yağ,renklendirici ve allerjen içermiyor

Şu an kuru saçlar için nemlendirici
Yıpranmış saçlar için onarıcı
Normal saçlar için parlatıcı

seçenekler var elimin altında, şu an hangisini deneyeyim karar veremedim ne diyorsunuz?

Bu arada kızlar arada bir Sachane sitesine göz atın, bu gün Shisedo'ya ait olan Senscience ürünlerinde %80 indirim vardı

Maili görür görmez Balıklama dalıp talan ettim

Banyo sonrası saçlarıma Bonacure Acil Kurtarma Serisi Yoğun Sprey Kür kullanıyordum bitmek üzereydi zaten ya aynısından alacaktım ya yeni bir ürün bakacaktım

Senscience Silk Moisturizing Mist Durulanmayan Bakım Spreyi 200ml
Senscience Brilliant Defence Koruyucu Parlatıcı Sprey 200ml

aldım normalde fiyatlar biri 50 diğeri 54 civarıydı ben ikişer tane aldım %80 indirim ile 40 kusur liraya geldi 4 ürün şaka gibi Eh tabii ürünler hızla tükendi almak istediğim iki fazlı bir bakım kremi vardı onu alamadım mesela, o kadarı da olsun...

Muhakkak bu sitenin mail listine kayıt olun çok ciddi indirimler oluyor...

Evettt şimdi geldik testerlardan birini denemeye...

Son düzenleme:

onarıcı ve nemlendiricilerden biri benim için olabilir.. gerçi nem dengemi sağladım sayılır onarıcıyı merakla bekliyorum şekerim kızım nerden buluyorsun bu ürünleri ya valla ben kendimi kozmetik düşkünü bilirdim sen beni geçtin solladın

bu arada bonacure acil kurtarmadan memnun kaldın mı? fark oldu mu saçında

O halde onarıcıyı deneyeceğim şimdi

Benim devamlı alışveriş yaptığım yerler vardır, o sitede onlardan biri çünkü fiyatları çok uygun ve orjinal ürünler satılıyor, sitede yok yok... Her gün mail vs gele gele abone oldum, sermayeyi kediye yükledik anlayacağın... Hayatımda duymadığım markaları oradan duyup araştırıyorum, bir bakıyorum bütün dünya tanıyor ben hariç

Bu Alfaparf'da bunlardan biri... İtalyan Markası olması özellikle dikkatimi çekti, malum Selective Protek Ammino Keratin Maskesi hepimiz için hayat kurtarıcı olmuştu ve Selective'de bir İtalyan markası, hal böyleyken madem bu kadar güvenli bir ürün ve testerları ayağıma kadar gelmiş derhal denemeli :)

Ben şimdi denemeye gidiyorum az sonra görüşürüz şekerim

hihihii yuppiibekliyorummmm sonucuu

bu arada bonacure acil kurtarmadan memnun kaldın mı? fark oldu mu saçında

Bütün seri çok başarılı, ben 3 lü set harici saç ucu için balsamından ve sprey onarıcı küründen almıştım, şampuan hariç hepsini kullandım ve memnun kaldım, aynı anda Loreal Absolute Repair ile dönüşümlü kullandım ama sprey hep sabitti... Bazen böyle krepe, saçma sapan saç modelleri deneyip banyoda karışan saçlara o spreyi bir sıkıyorsun anında açılıyor nasıl bir şeyse artık...

Bu akşam yeni aldığım spreyi deneyeceğim ama inşallah Bonacure kadar başarılıdır...

Sachaneyi bende kullaniyorum ve baska siteler gibi, yanlis urun gonderimi, hasarli, tarihi gecmis, gecikme vs. Gibi tersliklerin
Hicbirine rastlamadim daha, cok memnunum. Bu arada italyan urunleri benimde bir numaram.

Sachaneyi bende kullaniyorum ve baska siteler gibi, yanlis urun gonderimi, hasarli, tarihi gecmis, gecikme vs. Gibi tersliklerin
Hicbirine rastlamadim daha, cok memnunum. Bu arada italyan urunleri benimde bir numaram.

Kesinlikle, yazdıklarına ek olarak sitenin en güzel taraflarından biri motorlu kuryeleri olması, sipariş veriyorum en geç 2 saat sonra elimde oluyor ürünler, benim gibi sabırsız tipler için harika bir şey...Çok da ilgililer, ufak bir sorun bile olsa fazlasıyla derhal telafi ediyorlar zaten

Sen neler kullanıyorsun Daisy'm? Tavsiye edebileceğin bir şey var mı? Milk Shake'leri henüz denemedim onları haftasonuna saklıyorum

hadi yaa saç hane o kadar ilgilmiymiş, daha önce bonecure'ları araştırırken fiyatları dikkatimi çekmişti ama hiç alışveriş yapmadım. benimde alternatif site olarak aklımda kalsın bari =)

hadi yaa saç hane o kadar ilgilmiymiş, daha önce bonecure'ları araştırırken fiyatları dikkatimi çekmişti ama hiç alışveriş yapmadım. benimde alternatif site olarak aklımda kalsın bari =)

Şu an benim geçen yıl aldığım 3'lü Bonacure Acil Kurtarma serisi 94 liraya düşmüş bazen akla zarar kampanyalar yapıyorlar... Cidden çok ilgililer, ben geçen hafta bir sipariş verdim bu Matrix Biolge Keratindose Şampuan, Matrix Saç kremi ve yine Matrix'in bir bakım kremi, o sırada John Frieda kampanyaları vardı 100 tl üzeri alışverişte sepete kod ekliyorsun bir tane john Frieda promosyon ürün gönderiyorlar, ben iki ayrı alışveriş yaptığım için iki ayrı john frieda oldu, sipariş notu olarakda sülfatlı şampuan kullanamadığımı eğer mümkünse serum gönderebileceklerini yazmıştım. Sipariş geldi her zamanki hızı ile, akşam açtım baktım bir tane saç düzleştirici bakım kremi bir de saçı 3 gün düzleştiren sprey Nasıl sukutu hayale uğradım anlatamam, saçlarım zaten pırasa gibi düz ühhüüüü

Mail attım hafta başında, bunları hediye ettiniz teşekkür ederim ama ben bunları kullanamam saçım düz diye... Herneyse günlerdir bir numara arıyor beni bende tanımadığım numaraları açmıyorum adetim değil, öğlende yine mail geldi şu şu marka kampanya %80 indirim diye, alışveriş yaptım yeniden, ortaya çıktı ki kaç gündür arayan onlarmış...

Eh tabii gelen siparişime ek olarak gönlümü almak için Milk Shake'in minik setinden hediye etmişler,minik bir not yazmışlar bir sürü de tester geldi haliyle hem çok hoşuma gitti hem utandım

Gerçi sırf benim kaprisimden kaynaklı bir durumu telafi etmek için bunu yapmaları gerekmiyordu ama müşteri memnuniyeti birinci planda o kesin... Bir kere daha anladım ki yıllardır hep aynı yerden alışveriş yapmakda doğru kararı vermişim...

Şampuanı ve saç kremini kullandım şimdi yorumlama zamanı...

Bilenler bilir, bir zamanlar Nude Şampuan der başka bir şey demezdim taa ki o şampuan kafa derimi tahriş edip,yara ve kepek içinde bırakıp saçlarımı dökmeye başlayana kadar... Tuhaflık bende mi derken baktım ki herkes aynı sorunu yaşamaya başlamış... O gün bu gündür yeniden severek kullanabileceğim, saçlarımı narince temizleyecek, doğal yumuşaklığını koruyacak olan şampuanı arar dururum... Çok ürün kullandım ama memnun kalmadım ve devamlı şampuan değiştirip durdum...Bu denediğim şampuan tam benim kalemimmiş meğer!

Reperative Şampuan: Çok yumuşak bir şampuan, kokusu dikkat çekmeyecek kadar az, bir çok şampuanda olan buram buram kokunun yerini çok doğal bir kokuya bırakmış bu şampuanda... Bana gelen 10 ml lik şampuan testerı yağ bakımı yaptığım saçlarımı arındırmaya yetti, köpürmesi ve temizlik hissi gayet güzel...
Yine bir çok şampuanın aksine saçı incitmeden temizliyor zaten durulama esnasında saçınızın dokusunun farklı geldiğini anlıyorsunuz. Şöyle ki; Seneler evvel bir İngiliz firması olan Kair'in şampuan ve saç kremleri mevcuttu ülkemizde, onarıcı serisi aynı bu denediğim şampuanın verdiği hissi verirdi ki bu çok önemli, neden derseniz saçlar zaten enteresan bir biçimde dirayet kazanıyor, güçlenmiş görünüyor,kalınlaşıyor... Bu demek oluyor ki hasarlı saçları gerçekten tedavi edebilecek ve saç tellerini iyileştirebilecek özelliklere sahip bir şampuan... İlginç... Şampuan yumuşak bir şampuan olduğu için normalde bir saç kremi veya saç maskesi kullanımı benim için elzem değil lakin tabii ki saç maskesini de denedim, iyi ki denedim...

Reperative Saç Maskesi: Şampuandan sonra saçlarımın nemini havlu ile alıp saç kremini saçıma güzelce yedirip yeniden havlu sardım ve 5 dakika bekleyip duruladım. Saç kremi yoğun bir saç kremi, tıpkı şampuan gibi bununda kokusu çok hafif ve güzel, şahsen ben yoğun kokulardan hoşlanmıyorum zira midemi bulandırıyorlar ama bu kremde dediğim gibi koku çok hafif. Bunun dışında şampuandan almış olduğum dokunyu saç kreminden sonra iyice hissettim ve bu beni mutlu etti.

Kısaca bu şampuan ve saç maskesi ikilisini ben çok beğendim.Kafa derim şu an çok sakin, saçlarımsa yumuşak ve dolgun oldu...

Sonuç:Geçen hafta aldığım Matrix KeratinDose şampuan biter bitmez AlfaParf'ın bu setini alacağım veya bunu da alıp dönüşümlü olarak kullanacağım...

Cuma günü de Matrix Biolage Keratindose ürünleri hakkında yorumlarımı yapacağım kızlar...

Son düzenleme:
Kızlar, forumda şöyle bir etkinliğimiz var.... Katılıp destek olursanız çok seviniriz..

14.90 liraya hem sevdiğiniz bir evcil hayvanınızın patisinin izini ömür boyu saklayabileceğiniz bir ürüne sahip olacak hemde sokak hayvanları için toplanmaya çalışılan 3.5 ton mama kampanyasına destek olmuş olacaksınız... Ben sipariş verdim bile...

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/kampanyalar/bizim-cocuklar-sokaktaki-canlar-60430.html

Winner A.Ş ve Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar Ekibinin Katkılarıyla Ormanda Yaşayan Kimsesiz Dostlarımıza Toplam 3.5 Ton Mama Dağıtmak İçin Yardım Elini Uzatmak İster misin ?
Amacımız sokaktaki, ormanlardaki ve Emirli’deki çocukların bakımı ve beslenmesidir..
Bizler her pazar saat 12 de Kurtköy Viaport B kapısı önünde buluşup yaklaşık 1.200 köpek beslemek için yollara düşüyoruz.
1 Nisan’da başlayan bir projemiz var. Winner A.Ş. sponsorluğunda bu ürünün gelirinin tamamı ile 3.5 ton mama alınacak.
Bu ürün online olarak SSL güvenlik sertifikalı bir sanal mağaza üzerinden satılmaktadır. Kredi kartı kullanmayan ve yurt dışından sipariş vermek isteyenlere alternatif olarak havale sistemi ile işlemi gerçekleştirilmektedir.
Ürün bedeli 15 TL olup ürün kargo ile alıcıya ulaştırılmaktadır.
Ürün içeriği ; kedi ve köpeği olan dostlarımızın evinde bulunan kedi köpek izlerini alıp ömür boyu hatıra olarak saklayabilecekleri bir malzemedir.

Gelirin Tamamı Ormanlardaki CANLARIMIZA mama olarak dönecektir. Ürün ile ilgili bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Kredi kartı kullanmayan için Garanti bankası:
TR 61 0006 2000 1190 0006 2971 41
WİNNER A.Ş ye havale yapabilir.
Havale yaptıktan sonra dekontu;
info@firsatlaritakipet.com ve tumay@takipet.com mail atmanız yeterlidir.
Dekontu mail atarken adres bilgilerinizi yazmanızı rica ediyoruz.

Pet Print Hello Baby Sadece 14.9 TL

Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar Facebook
Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar Twitter
Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar Instagram

Detaylı bilgi ve iletişim için ; 0538 950 67 09

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…