:) Yine de cevap vereyim kullandığımda beni tatmin etmedi, ağır geldi sevmedim ben, Hamilton markasının çok hafif renkli ve cildi parlatmayan bir koruyucusu var şiddetle tavsiye ederim... Bu mevsimden kış başına kadar o ürünü kullanıyorum. Pembe-Beyaz ten yapılı, güneşte kızaran ve lekelenen aşırı hassas ve allerjik bir cildim var...
bilgilendirme için çok teşekkür ederim. çok naziksiniz.
O zaman ona göre şampuan bakalım
İçerik heyecanlandırmayacak gibi değilBende merak ettim, Türkiye Pazarına zaten yeni girmişler denemek gerek...
Bugün ulaştı. Süper hızlı kargo :) Birkaç gün deniyim, yazıcam :)
evet canım malesef kel olmak üzereyim bi ton ürün kullandım ara verdim şuan yine sapır sapır gidiyo dediğin gibi çokta pahalı ürünler çözüm olsa acımayacam ama ama malesef derdime dermanda olmuyo( bide şampuan konusuna dikkat edeyim diyorum ha bide aynen senin gibi aşırı yağlanıyo saç az olduğu için
Bu arada en önemlisi yani saçın dökülmemesi için saça işlem uygulamamak (fön, maşa vs) ve saç açıcı boyalar sürmemek gerek...
Eki Görüntüle 1060407 Eki Görüntüle 1060405
Yukarıda görüldüğü üzere son saç bakım ürünü siparişlerimle beraber Sachane'den gelen bir sürü testerdan Alfaparf'a ait 3 üründe sülfat,paraben,parafin,mineral yağ,renklendirici ve allerjen içermiyor
Şu an kuru saçlar için nemlendirici
Yıpranmış saçlar için onarıcı
Normal saçlar için parlatıcı
seçenekler var elimin altında, şu an hangisini deneyeyim karar veremedim ne diyorsunuz?
Bu arada kızlar arada bir Sachane sitesine göz atın, bu gün Shisedo'ya ait olan Senscience ürünlerinde %80 indirim vardı
Maili görür görmez Balıklama dalıp talan ettim
Banyo sonrası saçlarıma Bonacure Acil Kurtarma Serisi Yoğun Sprey Kür kullanıyordum bitmek üzereydi zaten ya aynısından alacaktım ya yeni bir ürün bakacaktım
Senscience Silk Moisturizing Mist Durulanmayan Bakım Spreyi 200ml
Senscience Brilliant Defence Koruyucu Parlatıcı Sprey 200ml
aldım normalde fiyatlar biri 50 diğeri 54 civarıydı ben ikişer tane aldım %80 indirim ile 40 kusur liraya geldi 4 ürün şaka gibiEh tabii ürünler hızla tükendi almak istediğim iki fazlı bir bakım kremi vardı onu alamadım mesela, o kadarı da olsun...
Muhakkak bu sitenin mail listine kayıt olun çok ciddi indirimler oluyor...
Evettt şimdi geldik testerlardan birini denemeye...
bu arada bonacure acil kurtarmadan memnun kaldın mı? fark oldu mu saçındaEki Görüntüle 1060407 Eki Görüntüle 1060405
Yukarıda görüldüğü üzere son saç bakım ürünü siparişlerimle beraber Sachane'den gelen bir sürü testerdan Alfaparf'a ait 3 üründe sülfat,paraben,parafin,mineral yağ,renklendirici ve allerjen içermiyor
Şu an kuru saçlar için nemlendirici
Yıpranmış saçlar için onarıcı
Normal saçlar için parlatıcı
seçenekler var elimin altında, şu an hangisini deneyeyim karar veremedim ne diyorsunuz?
Bu arada kızlar arada bir Sachane sitesine göz atın, bu gün Shisedo'ya ait olan Senscience ürünlerinde %80 indirim vardı
Maili görür görmez Balıklama dalıp talan ettim
Banyo sonrası saçlarıma Bonacure Acil Kurtarma Serisi Yoğun Sprey Kür kullanıyordum bitmek üzereydi zaten ya aynısından alacaktım ya yeni bir ürün bakacaktım
Senscience Silk Moisturizing Mist Durulanmayan Bakım Spreyi 200ml
Senscience Brilliant Defence Koruyucu Parlatıcı Sprey 200ml
aldım normalde fiyatlar biri 50 diğeri 54 civarıydı ben ikişer tane aldım %80 indirim ile 40 kusur liraya geldi 4 ürün şaka gibiEh tabii ürünler hızla tükendi almak istediğim iki fazlı bir bakım kremi vardı onu alamadım mesela, o kadarı da olsun...
Muhakkak bu sitenin mail listine kayıt olun çok ciddi indirimler oluyor...
Evettt şimdi geldik testerlardan birini denemeye...
onarıcı ve nemlendiricilerden biri benim için olabilir.. gerçi nem dengemi sağladım sayılır onarıcıyı merakla bekliyorum şekerimkızım nerden buluyorsun bu ürünleri ya valla ben kendimi kozmetik düşkünü bilirdim sen beni geçtin solladın
O halde onarıcıyı deneyeceğim şimdi
Benim devamlı alışveriş yaptığım yerler vardır, o sitede onlardan biri çünkü fiyatları çok uygun ve orjinal ürünler satılıyor, sitede yok yok... Her gün mail vs gele gele abone oldum, sermayeyi kediye yükledik anlayacağın... Hayatımda duymadığım markaları oradan duyup araştırıyorum, bir bakıyorum bütün dünya tanıyor ben hariç
Bu Alfaparf'da bunlardan biri... İtalyan Markası olması özellikle dikkatimi çekti, malum Selective Protek Ammino Keratin Maskesi hepimiz için hayat kurtarıcı olmuştu ve Selective'de bir İtalyan markası, hal böyleyken madem bu kadar güvenli bir ürün ve testerları ayağıma kadar gelmiş derhal denemeli :)
Ben şimdi denemeye gidiyorum az sonra görüşürüz şekerim
bu arada bonacure acil kurtarmadan memnun kaldın mı? fark oldu mu saçında
O halde onarıcıyı deneyeceğim şimdi
Benim devamlı alışveriş yaptığım yerler vardır, o sitede onlardan biri çünkü fiyatları çok uygun ve orjinal ürünler satılıyor, sitede yok yok... Her gün mail vs gele gele abone oldum, sermayeyi kediye yükledik anlayacağın... Hayatımda duymadığım markaları oradan duyup araştırıyorum, bir bakıyorum bütün dünya tanıyor ben hariç
Bu Alfaparf'da bunlardan biri... İtalyan Markası olması özellikle dikkatimi çekti, malum Selective Protek Ammino Keratin Maskesi hepimiz için hayat kurtarıcı olmuştu ve Selective'de bir İtalyan markası, hal böyleyken madem bu kadar güvenli bir ürün ve testerları ayağıma kadar gelmiş derhal denemeli :)
Ben şimdi denemeye gidiyorum az sonra görüşürüz şekerim
Sachaneyi bende kullaniyorum ve baska siteler gibi, yanlis urun gonderimi, hasarli, tarihi gecmis, gecikme vs. Gibi tersliklerin
Hicbirine rastlamadim daha, cok memnunum. Bu arada italyan urunleri benimde bir numaram.
Kesinlikle, yazdıklarına ek olarak sitenin en güzel taraflarından biri motorlu kuryeleri olması, sipariş veriyorum en geç 2 saat sonra elimde oluyor ürünler, benim gibi sabırsız tipler için harika bir şey...Çok da ilgililer, ufak bir sorun bile olsa fazlasıyla derhal telafi ediyorlar zaten
Sen neler kullanıyorsun Daisy'm? Tavsiye edebileceğin bir şey var mı? Milk Shake'leri henüz denemedim onları haftasonuna saklıyorum
hadi yaa saç hane o kadar ilgilmiymiş, daha önce bonecure'ları araştırırken fiyatları dikkatimi çekmişti ama hiç alışveriş yapmadım. benimde alternatif site olarak aklımda kalsın bari =)