Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

Canım, güzellik uzmanı olması pek bir şey ifade etmiyor esasında, bir şekilde asprinin dökülmeyi kestiğini bir yerden duymuştur, biri anlatmıştır veya tesadüfen kendi keşfetmiştir ve işe yarıyordur ama zamanında limon,susam yağı ve asprinle selülit giderme formülü uygulayan arkadaşlarıda damar genişlemesine ve çatlamalarına karşı uyarmıştım,bu problemi yaşayanlar oldu o yüzden salisilik asit içeren şeyler biraz dikkatli kullanılmalı, umarım uyarımı yanlış anlamamışsındır...

Bu arada kızlar, maya maskesini bir kere denedim o yüzden tam olarak ne derece etkili olduğunu bilemiyorum ama herhalde bir şeyi yanlış yaptım ki saçımdan çıkmak bilmemişti Yüzüm için ise ara ara hala uygularım mesela, yüz için vazgeçilmezim benim :)

Son düzenleme:

Aaa, olur mu öyle şey, neden yanlış anlayayım, bilakis ilgilendiğin ve bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim sana Elbetteki bu konuyu araştıracağım. Bunun dışında ben de yüzümdeki lekeler için karbonatlı maskeye başladım. Aslında geç başladım biraz. Ancak lekeler gözüme batmaya başladı sanırım Gözlük kullanıyorum ve camlardan süzülen güneş ışınları yanak üstlerimde lekeler oluşturdu. Karbonatlı maske iyi geliyor gibi. Unutmazsam haftada bir yapıyorum

Gözlüğün böyle bir sıkıntısı var doğru, muhakkak koruyucu sür derim lekelerin oluşmasını engellemek daha kolay olabilir :)

Önceden ne maske bilirdim ne leke,yaslaniyorum artık galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önceden ne maske bilirdim ne leke,yaslaniyorum artık galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne alakası var canım, bence bilinçleniyorsun, hem insanın böyle maske vsler ile kendini şımartmasının ne sakıncası var ki

Ben Urtekram'ın bebek şampuanını kullanıyorum. Saçlarım yıkarken keçe gibi oluyor ve açılmıyor :)
Dökülme sorunumu çözdü diyemem ama saçlarım daha parlak orası net...İçeriğinde de şöyle yazıyor:
İçeriği: Su, Bitkisel Gliserin*, Hindistan Cevizi Yağı, Mısır Glikozu, Ayçiçekyağı, Polysaccharid,
Limon Asidi.* (* = Organik Tarım)

Matrix Biolage Keratindose şampuan aldım, sülfatsız ve parabensiz... Bu akşam ilk defa kullandım, çok yoğun bir şampuan bir kaç yıkama sonra tam olarak yorum yapacağım...

ÖZELLİKLER

Boya, Röfle, Perma, Brezilya fönü gibi teknik işlemler sonrasında yıpranan saçlar için özel olarak formüle edilmiştir.
Nazikçe temizler, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.
Sağlıklı görünüm ve ipeksi parlaklık kazandırır.
Aşırı işlenmiş saçların bütünlüğünü korumaya yardımcı olması için sülfat, paraben ve aşındırıcı maddeler içermez.
Şampuan+Krem+Losyon program şeklinde ilk kullanımdan itibaren %90 etki gösterir.

SAÇ TİPİ

Aşırı işlem görmüş ve zayıflamış saçlar.

İÇERİK

Pro-Keratin ve ipek özü.

KULLANIM

Masaj yaparak uygulayın.
Durulayın.
Gözlerle temas etmesi halinde derhal bol su ile yıkayın.

kılıçbalığı senin konun sanıp yazmıştım:)3 kutu bioksin şampuğan 47.50 tavsiye edrmisin

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hep kampanya peşindeyim

kılıçbalığı senin konun sanıp yazmıştım:)3 kutu bioksin şampuğan 47.50 tavsiye edrmisin

Ben kullanmam ve tavsiye etmem...Kullanıp memnun kalanlarda var kalmayanlarda, biraz saç tipi ile alakalı o yüzden denemeden bilemezsin canım...

Ben kullanmam ve tavsiye etmem...Kullanıp memnun kalanlarda var kalmayanlarda, biraz saç tipi ile alakalı o yüzden denemeden bilemezsin canım...

tamam kılıçbalığım benim saçlar yıpranık değil zaten uzama sorunu var yanlızca..

tamam kılıçbalığım benim saçlar yıpranık değil zaten uzama sorunu var yanlızca..

O zaman ona göre şampuan bakalım

İçerik heyecanlandırmayacak gibi değil Bende merak ettim, Türkiye Pazarına zaten yeni girmişler denemek gerek...

ımm evet sanırım yanlış linke yazmışım :) aynı anda iki yere bakıyordum da.

ımm evet sanırım yanlış linke yazmışım :) aynı anda iki yere bakıyordum da.

:) Yine de cevap vereyim kullandığımda beni tatmin etmedi, ağır geldi sevmedim ben, Hamilton markasının çok hafif renkli ve cildi parlatmayan bir koruyucusu var şiddetle tavsiye ederim... Bu mevsimden kış başına kadar o ürünü kullanıyorum. Pembe-Beyaz ten yapılı, güneşte kızaran ve lekelenen aşırı hassas ve allerjik bir cildim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…