- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
İlgine teşekkür ederim, hoşbulduk :) Bu tavsiyeyi aynı zamanda güzellik uzmanı olan kuaförüm salık verdi. Küçük boy bebe şampuanına 5 adet aspirini iyice ezip karıştırdım. Dökülme durdu. Kesinlikle krem kullanmıyorum. Taramak için Gliss'in sıvı saç kremini banyodan sonra sıkıyor ve tarıyorum. İşin içerik kısmı hakkında fikrim yok, eh burdan da birşeyler öğrenirim diye umuyorum :) Salisilik asiti araştıracağım. Bunun yanında sarımsaklı şampuanlar da tavsiye ediliyor. Hatta saç çıkartıyormuş, bundan da kuaförüm bahsetmişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım, güzellik uzmanı olması pek bir şey ifade etmiyor esasında, bir şekilde asprinin dökülmeyi kestiğini bir yerden duymuştur, biri anlatmıştır veya tesadüfen kendi keşfetmiştir ve işe yarıyordur ama zamanında limon,susam yağı ve asprinle selülit giderme formülü uygulayan arkadaşlarıda damar genişlemesine ve çatlamalarına karşı uyarmıştım,bu problemi yaşayanlar oldu o yüzden salisilik asit içeren şeyler biraz dikkatli kullanılmalı, umarım uyarımı yanlış anlamamışsındır...
Bu arada kızlar, maya maskesini bir kere denedim o yüzden tam olarak ne derece etkili olduğunu bilemiyorum ama herhalde bir şeyi yanlış yaptım ki saçımdan çıkmak bilmemiştiYüzüm için ise ara ara hala uygularım mesela, yüz için vazgeçilmezim benim :)
Aaa, olur mu öyle şey, neden yanlış anlayayım, bilakis ilgilendiğin ve bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim sanaElbetteki bu konuyu araştıracağım. Bunun dışında ben de yüzümdeki lekeler için karbonatlı maskeye başladım. Aslında geç başladım biraz. Ancak lekeler gözüme batmaya başladı sanırım Gözlük kullanıyorum ve camlardan süzülen güneş ışınları yanak üstlerimde lekeler oluşturdu. Karbonatlı maske iyi geliyor gibi. Unutmazsam haftada bir yapıyorum
Önceden ne maske bilirdim ne leke,yaslaniyorum artık galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne alakası var canım, bence bilinçleniyorsun, hem insanın böyle maske vsler ile kendini şımartmasının ne sakıncası var ki
Biraz daha erken bilinçlenseydim iyiydi
Hiç bir şey için geç değildir
kılıçbalığı senin konun sanıp yazmıştım:)3 kutu bioksin şampuğan 47.50 tavsiye edrmisin
Ben kullanmam ve tavsiye etmem...Kullanıp memnun kalanlarda var kalmayanlarda, biraz saç tipi ile alakalı o yüzden denemeden bilemezsin canım...
tamam kılıçbalığım benim saçlar yıpranık değil zaten uzama sorunu var yanlızca..
Ben bugün bunu satın aldım ama henüz gelmedi. 1-2 güne elimde olur. Markanın diğer ürünlerini kullandım mükemmeldi. Bunu ilk defa deneyeceğim çok heyecanlıyım :) Bir süre kullanıyım, yorumlarımı yazarım.
http://www.chunlibeauty.com/2014/04...MakyajSaVeGzellik+(+Makyaj,+Saç++ve+Güzellik)
vichy 50+ yüz için almayı düşünüyorum deneyen var mı?
ımm evet sanırım yanlış linke yazmışım :) aynı anda iki yere bakıyordum da.