- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan onu kullanıyorum asla memnun değilim saçımı dökmeye başladı ve tüm vücudumda kaşıntı yaptı tabi kafamdada. çok pişmanım kullandığıma çöpe atıcam tekrar arayıştayım şuan malesef ama evet yumuşacık oluyo ilk başta çok hoşlanıştım ama sağlığımı bozdu
onu çok tavsiye ettiler burda arkadaşlar ama henüz denemedim nudealmıştım burdaki tavsiyelerle ama saçımı döküyo şampuan saç dökmez diyenler okusun bu yazdığımı cilt yapısından farkeder tabi kişiden kişiye ama bende döktü yani teşekkür ederim ayrıca
onu çok tavsiye ettiler burda arkadaşlar ama henüz denemedim nudealmıştım burdaki tavsiyelerle ama saçımı döküyo şampuan saç dökmez diyenler okusun bu yazdığımı cilt yapısından farkeder tabi kişiden kişiye ama bende döktü yani teşekkür ederim ayrıca
Canım ben şu aralar doa nın boyalı saçlar için olan şampuanından kullanıyorum paraben sülfat yok gayet güzel dökmedi ve kaşıntı yapmadı nude berbat etmişti saçımı ama bundan memnunum bana iyi geldi istersen bi deneyebilirsin
nude döktümü sende nasıl bi etkisi oldu:26:
Açıkçası ben Şampuan konusunda bilindik firmaların ürünlerinin tercih edilmesinden yanayım. Adamlar yıllarca ürün geliştirip analiz ettikten sonra piyasaya sürüyorlar, aksi mümkün olsaydı hepimiz kendi şampuanımızı evde mikserle yapardık arkadaşlar...
Unibaby Avena Sativa içerikli bebe şampuanı allerjen içermiyor, zararlı bir içerik yok tavsiye ederim lakin saçları gıcır gıcır yapıyor ve kremsiz kullanmanın mümkünatı yok zira silikon vs içermiyor... Allerjen bünyeler için uygundur...
Hayır canım dökmedi fakat kafa derimi çok tahriş etti kafam kepekten ve kaşınmaktan mahvoldu bana yaramadı ama mutlaka memnun kalanlarda vardır
keçeleşme oluyomu saçta ? bebe şampuanı çok aldım ama malesef büyüklere yaramıyo ph ı bebeklere göre ayarlanmış bizim saçları düğüm düğüm yapıyo açılmıyo o saçlar
varmış ama ben çok zarar gördüm dökülme halen durmadı çok döktü kaşıntı tahriş yaptı
Selam kızlar,izninizle ben de konuya dahil olmak istedim.Saçlarım seyrek ve ince telli.Kuaforumun tavsiyesiyle aspirinli bebe sampuanina başladım,dokulme durdu.Tavsiye ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin :) Yalnız asprin salisilik asit içerdiği için uzun vadede sakıncalı olabilir duruma göre bakarsın...
İlgine teşekkür ederim, hoşbulduk :) Bu tavsiyeyi aynı zamanda güzellik uzmanı olan kuaförüm salık verdi. Küçük boy bebe şampuanına 5 adet aspirini iyice ezip karıştırdım. Dökülme durdu. Kesinlikle krem kullanmıyorum. Taramak için Gliss'in sıvı saç kremini banyodan sonra sıkıyor ve tarıyorum. İşin içerik kısmı hakkında fikrim yok, eh burdan da birşeyler öğrenirim diye umuyorum :) Salisilik asiti araştıracağım. Bunun yanında sarımsaklı şampuanlar da tavsiye ediliyor. Hatta saç çıkartıyormuş, bundan da kuaförüm bahsetmişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aradan daldım ama bu aralar dökülme sorunu hepimizde var
Aspirin olayı enteresanmış, denemeli ,
Belki uzun vadede devam etmemek lazım
Yaş maya maskesini tavsiye ederim
Yalnız kokusu felaket , o kokuya dayanabilirseniz kesin işe yarıyor
Dökülme mevsimsel olabilse de ben de her zaman vardı ve aspirinli bebe şampuanı durdurdu diyebilirim. Ama ddiğiniz gibi uzun vadede nasıl olur bilemiyorum. Yaş mayayı küçük bir çocukken içmiş biri olarak o kokuyu çok iyi bilirim. Çok okudum cilde iyi geldiğini ama saçlarda da iyi geldiğini bilmiyordum. Koku fena olmasa denenebilir ama, nasıl olacak bilmiyorum :)
Yaşmaya herşeye iyi geliyor gerçekten , o kokusu da olmasa
Bir kere yaptım ama günlerce koktu bana sanki
Ama fayda etti gerçekten
Ilık suyla erit mayayı saç diplerine sür, bone tak bekle
Strecede sarabilirsin saçını
İnanılmaz besliyor saç kokunu, saç mezoterapisine eşit birşey inan ama koku alma duygun
Geçici süre iptal oluyor
Bence aspirinli şampuanı dene , bir ay mesela sonra ısırganlı şampuan kullan
Ara ara yine kür gibi aspirini dene
Sarımsaklı doğal şamp. Ben kullandım epey ama fayda görmedim malesef
Aslında haklısın ara verip ısırganlıotlu da denenebilir. Yaş mayayı da düşüneceğim ama bakalım koku için eşim ne der
Sabahtan yap bence , sonrada açık havada akşama kadar dolaş
Keçeleşme veya düğümleşme olmadı ama kremsiz saçlar taranmıyor tatlım, yani ilk başta iyiydi ama saçımda var olan silikon vs vs yavaş yavaş çözüldüğü için bir süre sonra sertleşti.Bende çözüm olarak şöyle yapıyorum, bazen sirke ile durulama yapıyorum hemen yumuşuyor, bazende saç kremi kullanıyorum...
Hoşgeldin :) Yalnız asprin salisilik asit içerdiği için uzun vadede sakıncalı olabilir duruma göre bakarsın...
sirke yumuşatıyomu? asprini hiç duymadım ilk kez duyuyorum