Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

evet çok köpürüyo bana inandırıcı gelmedi sülfat paraben olmadığı hiç inanmadım hemde fiyatıda cabası. daha 3 4 kez anca kullandım hemen gösterdi kötü etkisini okadarda tavsiye ettiler sonradanda yok kullanma kepek yapıyo dediler

kepeği geçtimde yanıyo kafam su dökemedim resmen kaşıntı yapıyo bide parama ayrı yazık kafama ayrı yazık

Hayır canım amacı saç çıkartıp beslemek bu kürün, öyle saç dökme falan olmaz yani. Ben 8 hafta boyunva haftada 1 kere kullandım sadece... Şu sıra sadece yaptığım bir yağ karışımı var onu uyguluyorum o kadar.Bebe şampuanına yeni başladım daha 1 ay falan oldu ondan önce Nude kullandım uzun süre şampuan bozunca bıraktım,bir ara bonacure acil kurtarma şampuanı kullandım sonra syoss vs vs

Sana söyledim buradaki şapuanlar problemli diye, yeni bir şey değil ben 1.5 sene önce falan bıraktım Nude'u... Danışma hattı var olmasına var da bir şey yapmıyorlar ki...

slm kızlar bişey sorucam size kerastase şampuanları sülfat,parabent vs.içeriyor mu?netten bakıyorum içeriğini bulamadımda

slm kızlar bişey sorucam size kerastase şampuanları sülfat,parabent vs.içeriyor mu?netten bakıyorum içeriğini bulamadımda

hiç bilmiyorum canım ben bu şampuanı ama bilen çıkar heralde:26:

uyguladığın yağ karışımı ne canım kendini hazırlıyosun? acil kurtarma şampuanı ne ilk kez duydum:26:

hiç bilmiyorum canım ben bu şampuanı ama bilen çıkar heralde:26:

uyguladığın yağ karışımı ne canım kendini hazırlıyosun? acil kurtarma şampuanı ne ilk kez duydum:26:

Bonacure acil kurtarma serisinin şampuanı

Yağ karışımı ise, susam,hint,badem,çamterebentin gibi yağların karışımı.

alonecum geçmiş olsun.naptın peki şimdi??

sağol canım. hiçbişey yapmadım canım kaşınıp duruyorum üstelik sadece saçımda değil tüm vücudum özellikle şampuanın fazla geldiği yerler sırt bölgem kaşınıp duruyo kafamı hiç söylemiyorum zaten çok sinirim bozuldu ayrıca dökmeye başladı benim dökülmem durmuştu aslında şimdi tekrar başladı döktüğüm paralara yazık şimdi tekrar şampuan alcam

ayy kötü olmuş canım ya çok geçmiş olsunvalla dava açarım ben onlara

slm kızlaarrr
şimdi kuaförümle konustum.artegonun saç bakım maskesi,şampuanı ve saça evde çok kolay uygulanabilen keratini önerdi bana zaten bende netten baktıktan sonra aradım sordum fiyatlarıda bana normal geldi200 ml keratin 80 lira şampuan ve maskede40 45 civarı.
abimn eşi kuaför diyorki ürünleri kullan saçların ipek gibi oluyor.ve keratin bakımınıda nalatrken dediki:bütün saçına krem gibi sür masaj yaparak sonra ör saçını git evinin işini yap artık kaç saat gecerse sonra gıt yıka bu kadar basit.siz ne diyosunuz bu işe?ben denicem sanırım

davayla falan uğraşamıycam ama şikayet hattı falan olsa arardım uyuz gibi kaşınıyorum tırmaladım heryerimi keratin hani brezilya fönünde kullanılan şeymi ben hiç duymadım bunu :26:

davayla falan uğraşamıycam ama şikayet hattı falan olsa arardım uyuz gibi kaşınıyorum tırmaladım heryerimi keratin hani brezilya fönünde kullanılan şeymi ben hiç duymadım bunu :26:

canım brezilya fönü olan ayrı sanıyorum.kılıçbalığı yazmıştı.benim düzleştirme gibi bir durumum olmadığı için sadece bakım yapıcam.sachane.com dan artego ürünlerine bakabilrsin canım orda uygulanışlarıyla açıklamış

evet kılıçbalığı bu konuda uzman maşallah tamam canım bakarım teşekkür ederim

Bonacure acil kurtarma serisinin şampuanı

Yağ karışımı ise, susam,hint,badem,çamterebentin gibi yağların karışımı.

bu ilik yağını ne kadar kullandın canım ? allahım en son kullanmaya kalktığımda okadar iğrendimki anlatamam aklıma geldikçe halen midem kalkıyo kokusu çok kötüydü bu seferki beni mahvetti saç çıkarsın diye katlanayım diyorum ama midem iflas malesef.

offf bu aralarda gene dökülme arttı ilikten olamaz dimi strese bağlıyorum ama :26:

bi bak hele şekerim sana akıl danışcak arkadaş

Yettim bacılar

8 hafta kullandım canım. İliği sade olarak kullanmıyorsundur umarım, ben çeşitli yağlardan da katmıştım içine ve özellkle menekşe yağı, yasemin yağı gibi esans yağlardan da katarsan koku olayı ortadan kalkıyor ve herhangi bir bakım yağı gibi oluyor...

Eğer çok cansız ve dökülme zamanı gelmiş saçlar varsa evet döker ama bir kaç hafta içinde yeniden çıkmaya başlarlar, devam et derim...

yok canım sanmıyorum dökülme zamanı geldiği için olduğunu stresten olduğunu düşünüyorum bu aralar yıprandım biraz. ben iliğe badem yağı katıyorum ama kokusunu almıyo lavanta iyi gelmiyo bana oyüzden kullanmıyorum onu. yani o iliğe dokunmakta tiksindiriyo beni inan aklıma geldikçe kötü oluyorum ama katlanmaya çalışcam.

brezilya fönü yaptırınca organix'in şampuanını kullandım ve gerçekten fönü daha uzun süre tutmama yardımcı oldu sülfatsız arıyorsanız tavsiye ederim çok uzun araştırmalarım sonucu almıştım bence :44:

kesinlikle down under serisinin nude mavi serisini öneririm asla değiştirmem şampuanımı saç kremine bile gerek kalmıyor yumuşacık yapıyo ama uzun zaman kullanmanız lazım

kesinlikle down under serisinin nude mavi serisini öneririm asla değiştirmem şampuanımı saç kremine bile gerek kalmıyor yumuşacık yapıyo ama uzun zaman kullanmanız lazım

şuan onu kullanıyorum asla memnun değilim saçımı dökmeye başladı ve tüm vücudumda kaşıntı yaptı tabi kafamdada. çok pişmanım kullandığıma çöpe atıcam tekrar arayıştayım şuan malesef ama evet yumuşacık oluyo ilk başta çok hoşlanıştım ama sağlığımı bozdu

onu çok tavsiye ettiler burda arkadaşlar ama henüz denemedim nudealmıştım burdaki tavsiyelerle ama saçımı döküyo şampuan saç dökmez diyenler okusun bu yazdığımı cilt yapısından farkeder tabi kişiden kişiye ama bende döktü yani teşekkür ederim ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…