Geçmiş olsun canım.bende ilk kez kullanmaya başladım kötünün iyisi bana görede yani bendede kepeklenme oldu ama bu paraya değermi bilemiyorum birde bu şampuan çok köpürüyo sülfatsız bi şampuana göre fazla köpürüyo bence
maşallah diyim banada nasip olur inşallah ama şunu sormadan geçemiycem ters bi etkisi oldumu dökme alerji falan???
moralim bozuk bugün saç konusundasağdaki daha dolgun duruyo ne kadar süre kullandın canım vebaşka ne kürler uyguluyosun şampuanın bebemiydi
şampuan arayan arkadaşlarım bu 2. yanılmam burdaki tavsiyelere güvenerek NUDE aldım almaz olaydım hayatımda hiç yaşamadığım problemleri yaşıyorum üstelik daha çok yeni başladım buna lanet olsun aldığım güne.
Önce ense kökünde kaşıntı ve acımayla başladı gün geçtikçe arttı önce aklıma şampuan falan gelmedi tabi. duşa girdim aman allahım sanki kafamda yara varda yara üstüne kaynar su dökülüyomuş gibi bir yanma acı hissettim yıkanamadım arkadaşlar yana yana çıktım duştan ve hala kafam yanıyo dokunamıyorum diplerine baktım saçımın önünü görebiliyorum sadece önde beyazlıklar var pullanma gibi ve yüzümde alaca bulaca oldu şuan sinirden ağlıyabilirim o derece kötüyüm markettenn aldığım 6 liralık basit şampuanlar buna bin basıyodu bunun müşteri hizmetleri nosu gibi ürün danışma hattı gibi bi nosu yokmu deli olcam paramda boşa gitti kafamın acısı zaten moralimi sıfıra indirdi
ASLA AMA ASLA YANILIP --------NUDE---------- A L M A Y I N
slm kızlar bişey sorucam size kerastase şampuanları sülfat,parabent vs.içeriyor mu?netten bakıyorum içeriğini bulamadımda
Hayır canım amacı saç çıkartıp beslemek bu kürün, öyle saç dökme falan olmaz yani. Ben 8 hafta boyunva haftada 1 kere kullandım sadece... Şu sıra sadece yaptığım bir yağ karışımı var onu uyguluyorum o kadar.Bebe şampuanına yeni başladım daha 1 ay falan oldu ondan önce Nude kullandım uzun süre şampuan bozunca bıraktım,bir ara bonacure acil kurtarma şampuanı kullandım sonra syoss vs vs
Sana söyledim buradaki şapuanlar problemli diye, yeni bir şey değil ben 1.5 sene önce falan bıraktım Nude'u... Danışma hattı var olmasına var da bir şey yapmıyorlar ki...
hiç bilmiyorum canım ben bu şampuanı ama bilen çıkar heralde:26:
uyguladığın yağ karışımı ne canım kendini hazırlıyosun? acil kurtarma şampuanı ne ilk kez duydum:26:
şampuan arayan arkadaşlarım bu 2. yanılmam burdaki tavsiyelere güvenerek NUDE aldım almaz olaydım hayatımda hiç yaşamadığım problemleri yaşıyorum üstelik daha çok yeni başladım buna lanet olsun aldığım güne.
Önce ense kökünde kaşıntı ve acımayla başladı gün geçtikçe arttı önce aklıma şampuan falan gelmedi tabi. duşa girdim aman allahım sanki kafamda yara varda yara üstüne kaynar su dökülüyomuş gibi bir yanma acı hissettim yıkanamadım arkadaşlar yana yana çıktım duştan ve hala kafam yanıyo dokunamıyorum diplerine baktım saçımın önünü görebiliyorum sadece önde beyazlıklar var pullanma gibi ve yüzümde alaca bulaca oldu şuan sinirden ağlıyabilirim o derece kötüyüm markettenn aldığım 6 liralık basit şampuanlar buna bin basıyodu bunun müşteri hizmetleri nosu gibi ürün danışma hattı gibi bi nosu yokmu deli olcam paramda boşa gitti kafamın acısı zaten moralimi sıfıra indirdi
ASLA AMA ASLA YANILIP --------NUDE---------- A L M A Y I N
alonecum geçmiş olsun.naptın peki şimdi??
sağol canım. hiçbişey yapmadım canım kaşınıp duruyorum üstelik sadece saçımda değil tüm vücudum özellikle şampuanın fazla geldiği yerler sırt bölgem kaşınıp duruyo kafamı hiç söylemiyorum zaten çok sinirim bozuldu ayrıca dökmeye başladı benim dökülmem durmuştu aslında şimdi tekrar başladı döktüğüm paralara yazık şimdi tekrar şampuan alcam
alonecum geçmiş olsun.naptın peki şimdi??
slm kızlaarrr
şimdi kuaförümle konustum.artegonun saç bakım maskesi,şampuanı ve saça evde çok kolay uygulanabilen keratini önerdi bana zaten bende netten baktıktan sonra aradım sordum fiyatlarıda bana normal geldi200 ml keratin 80 lira şampuan ve maskede40 45 civarı.
abimn eşi kuaför diyorki ürünleri kullan saçların ipek gibi oluyor.ve keratin bakımınıda nalatrken dediki:bütün saçına krem gibi sür masaj yaparak sonra ör saçını git evinin işini yap artık kaç saat gecerse sonra gıt yıka bu kadar basit.siz ne diyosunuz bu işe?ben denicem sanırım
davayla falan uğraşamıycam ama şikayet hattı falan olsa arardım uyuz gibi kaşınıyorum tırmaladım heryerimikeratin hani brezilya fönünde kullanılan şeymi ben hiç duymadım bunu :26:
canım brezilya fönü olan ayrı sanıyorum.kılıçbalığı yazmıştı.benim düzleştirme gibi bir durumum olmadığı için sadece bakım yapıcam.sachane.com dan artego ürünlerine bakabilrsin canım orda uygulanışlarıyla açıklamış
evet kılıçbalığı bu konuda uzman maşallahtamam canım bakarım teşekkür ederim
Bonacure acil kurtarma serisinin şampuanı
Yağ karışımı ise, susam,hint,badem,çamterebentin gibi yağların karışımı.
Bonacure acil kurtarma serisinin şampuanı
Yağ karışımı ise, susam,hint,badem,çamterebentin gibi yağların karışımı.
bi bak hele şekerim sana akıl danışcak arkadaş
bu ilik yağını ne kadar kullandın canım ? allahım en son kullanmaya kalktığımda okadar iğrendimki anlatamam aklıma geldikçe halen midem kalkıyo kokusu çok kötüydü bu seferki beni mahvetti saç çıkarsın diye katlanayım diyorum ama midem iflas malesef.
offf bu aralarda gene dökülme arttı ilikten olamaz dimi strese bağlıyorum ama :26:
Yettim bacılar
8 hafta kullandım canım. İliği sade olarak kullanmıyorsundur umarım, ben çeşitli yağlardan da katmıştım içine ve özellkle menekşe yağı, yasemin yağı gibi esans yağlardan da katarsan koku olayı ortadan kalkıyor ve herhangi bir bakım yağı gibi oluyor...
Eğer çok cansız ve dökülme zamanı gelmiş saçlar varsa evet döker ama bir kaç hafta içinde yeniden çıkmaya başlarlar, devam et derim...
kesinlikle down under serisinin nude mavi serisini öneririm asla değiştirmem şampuanımı saç kremine bile gerek kalmıyor yumuşacık yapıyo ama uzun zaman kullanmanız lazım
brezilya fönü yaptırınca organix'in şampuanını kullandım ve gerçekten fönü daha uzun süre tutmama yardımcı oldu sülfatsız arıyorsanız tavsiye ederim çok uzun araştırmalarım sonucu almıştım bence :44: