Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

tabi öenmli de demek istediğim bişeyin üstüne düştükçe illa bişey olurya (sizi bilmem ama bnde hep öyle olur:))bnde o yüzden diorum
bırak dağınık kaldın saçların

dağınık bırakamaaaam çirkin ördek olurum zati güzel değilim:86::86::86:

çok fenasınız yaaa herşeyi bende deniyosunuz veriyosunuz gazı sonra bi bakmışın alonenun 2 tüyüde gitmiş

hiiiiiiiii allah korusun

8 hafta kullan zaten bebek saçları göreceksin, bende işe yaradıysa sende hayli hayli yarar...

Bu arada Live Clean ve Nude'dan uzak duruyorum bu ara, farkındaysanız herkes kepek,dökülme ve kaşıntıdan şikayetçi. Sırf bu yüzden çok sevdiğim halde artık Nude kullanmıyorum çünkü aynı durumu bende yaşadım, hayatımda ilk defa kepek oluştu saç derimde...Herhalde burada ki saklama koşullarında problem var, aksi halde bu kadar iyi bir şampuan bir anda bu kadar bozulamaz...

nude kullanıyorum kepek sorun değil geçerde dökülmesi ya neolur dökülmesin

nude kullanıyorum kepek sorun değil geçerde dökülmesi ya neolur dökülmesin

Yahu saç döküyor işte neyi anlamadın değiştir gitsin... Bu arada fotoğraf çektim birazdan ekleyeceğim ama sığır iliği kürü sayfasına mı ekleyeyim yoksa profilime mi ekleyeyim bilmiyorum...

Profilimde ki saç albümüme bak saçlarımın önceki ve şimdiki halini ekledim...

burayada ekle kuzum burayada

sığır iliği çıkarmakla meşkuldüm bende midem kalktı ama katlancam işe yarıyosa dönmeyecem tüycüklerimi geri istiyorum

Estağfurullah
Yok kıs ne fenası:)
Vallahi bi tek bu ilik için ne olacağını merak ediyorum
Takibindeyim yani
Et le ,kokusuyla aram hic yokeğer değecekse, katlanirim ama ona istinaden yazdım

Estağfurullah
Yok kıs ne fenası:)
Vallahi bi tek bu ilik için ne olacağını merak ediyorum
Takibindeyim yani
Et le ,kokusuyla aram hic yokeğer değecekse, katlanirim ama ona istinaden yazdım

dur hele kusacam daha demincik ilik çıkardım kemikten attım buzluğa vıcık vıcık :104::120::120::120:

allahım yaa annecim deseki kızım ilik şu hastalığına iyi gelcek yok yaaa derim elimi sürmem mevzu saç kaş olunca atlıyorum

Pek keyifli bi işlem değil, farkındayım

Mevzu saç kaş olunca, hersey çekiliyor desene
Garip varlıklarız, huyumuz kurusun

Pek keyifli bi işlem değil, farkındayım

Mevzu saç kaş olunca, hersey çekiliyor desene
Garip varlıklarız, huyumuz kurusun

hahahaaaaaaa öyle valla doktora giderim beğenmediğim tahlilleri yaptırmam adamcağızda söyler söyler durur sonrada tamam der bunlara katlandığımı bilse kesin gözümün yaşına bakmaz

aa öylemi doğal yağlarla falanmı ilaç yaptı canım nasıl bişey yapıyo benim annemdede oluyo ama ilaç falan kullanmıyo

valla sanırım kimyasal birşey koymuyor çünkü saçıma bakım da yapıyor bazen çok çıkıyor başedemeyecek gibi oluyorum o zaman onları kullanıyorum bi tane maske gibi bi ilaç var bi tane losyon bi tane de şampuan yapıyor bnların yanında ilaç da veriyor kaşıntının azalması için saçların güçlenmesi için falan Denizli de ünlü bi yer zaten... Allah razı olsun yani o kadından.... Ama dediğim gibi çok olduğu zamanlar kullanıyorum onları normalde head&shoulder kullanyırdum taa ki live clean ile tanışana kadar live clean de iyi geldi :) ayrıca ilginçtir ki brezilya fönünden sonra bi iyileşme sürecine de girdi.... :)

Alonecum naptın ilik olayına girmişssin sanırım.walla saygıyla slmliyrm senı bn yapamam sanırım

Son düzenleme:

live cleane başlıcaktım bendedownunder da kepek ve kuruluk yaptı off yaa bıktım valla bu şaç derdinden ne alalım acaba şimdi:26::26::26::26:

Alonecum naptın ilik olayına girmişssin sanırım.walla saygıyla slmliyrm senı bn yapamam sanırım

ay sormaaa çok zor yav midem kalkıyo

ama şöyle bonus bi kafam olsun diye hayal ediyrum sonrada az daha sabır alone neden olmasın diyorum

bu saç benimde hakkım

hiiii saca geelll kiskancim su anda uygun bi surat bulamadimda koycak

hak verdin dimi bana benimde hakkım değilmi şöyle saçımı savura savura gezmeye bukadar çabayı eğitimde göstereydim belkimde prof olurdum yani ha prof değilsede en azından yüksek lisans yapardım yahu iş güzellik olunca bayanlara akan sular duruyo

Sığır iliği öncesi ve sonrası, aradaki fark anlaşılıyor değil mi

Tabii iki foto arasında epey yıl farkı var ama yeni çıkan saçların aynı boya gelmesi epey zaman aldı....

Kullanın deneyin, bir şey kaybetmezsiniz...

maşallah diyim banada nasip olur inşallah ama şunu sormadan geçemiycem ters bi etkisi oldumu dökme alerji falan???

moralim bozuk bugün saç konusunda sağdaki daha dolgun duruyo ne kadar süre kullandın canım vebaşka ne kürler uyguluyosun şampuanın bebemiydi

şampuan arayan arkadaşlarım bu 2. yanılmam burdaki tavsiyelere güvenerek NUDE aldım almaz olaydım hayatımda hiç yaşamadığım problemleri yaşıyorum üstelik daha çok yeni başladım buna lanet olsun aldığım güne.

Önce ense kökünde kaşıntı ve acımayla başladı gün geçtikçe arttı önce aklıma şampuan falan gelmedi tabi. duşa girdim aman allahım sanki kafamda yara varda yara üstüne kaynar su dökülüyomuş gibi bir yanma acı hissettim yıkanamadım arkadaşlar yana yana çıktım duştan ve hala kafam yanıyo dokunamıyorum diplerine baktım saçımın önünü görebiliyorum sadece önde beyazlıklar var pullanma gibi ve yüzümde alaca bulaca oldu şuan sinirden ağlıyabilirim o derece kötüyüm markettenn aldığım 6 liralık basit şampuanlar buna bin basıyodu bunun müşteri hizmetleri nosu gibi ürün danışma hattı gibi bi nosu yokmu deli olcam paramda boşa gitti kafamın acısı zaten moralimi sıfıra indirdi

ASLA AMA ASLA YANILIP --------NUDE---------- A L M A Y I N

Geçmiş olsun canım.bende ilk kez kullanmaya başladım kötünün iyisi bana görede yani bendede kepeklenme oldu ama bu paraya değermi bilemiyorum birde bu şampuan çok köpürüyo sülfatsız bi şampuana göre fazla köpürüyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…