Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

live clean i şiddetle tavsiye ediyorum :)

sığır iliği kürüne başlayınca foto çeker misin görelim heveslenelim :)) o kadar zahmetli birşeye başlamam için sağlam bi kanıt olması lazım ... bence sen yaparsın bu işi :))

Canım sığır iliği dediğin nasıl oluyor? Neyi nasıl hazırlıyorsun uyguluyorsun?
Arkadaşın menekşe yağını seyreltmeden direk mi uyguluyor kaşına? Hic duymadım, deneyeyim:44:ben 4 yıldır menekse yağını sampuanima ekliyorum, ,kepeklenme olmadı tekrar
Birde sarımsak yağı kokuyor mu? Sarımsaklı sampuan aldim, o da iyi gelmedi
Down under da kullandım, henuz yorumsuzum

Avm ye gidersem,Watsonstan live clean alacağım.
Suan cok dökülüyor yine saçlarım

giovanni tavsiye ediyo arkadaşlar bende nude aldım ama saçım çok sönük duruyo zati 2 tüycük:26:
sığır iliği kürüne başlayınca foto çeker misin görelim heveslenelim :)) o kadar zahmetli birşeye başlamam için sağlam bi kanıt olması lazım ... bence sen yaparsın bu işi :))

açılan yerlerimi çekeyim ozaman kel halimi bekleyin bugün içinde koyarım foto ama sığır iliği işe yararmı onu zaman gösterecek iyi gelirse onunda fotosunu koyarım

onu hiç kullanmadım ama bu dökülmeyi durduran bişey varmı bilmiyorum harcadığım paralarla çoktan saç ektirmiştim

sığır iliğini anlatmayı unutmuşum

onun hazır jel halinde olanı varmış o daha pratik tabi ama ben doğal olanından yanayım kasaptan ilikli kemik istiyosun canım kemikten iliği çıkartıyosun eritiyosun ve ılıkk halde saçına sürüp bekletiyosun sonrada hooop duş bukadar ama benim gibi bi tembele fazla geldi alıştımya hazır yağlara losyonlara

tamam fotoları beklemekteyiz inşallah sonuç mükemmel olur :)

sığır iliği kalmıştın bi kafamıza sürmediğimz:44::44::44::44:

acaba diorum çok mu takılıos bu şaça başa:44::44::44:

bi bayanın görüntüsünde saç kaş çok önemli kaşın şekli bile ifadeyi yüz simetrisini ne kadar değiştiriyo aynı şekilde saç, 2 makas darbesiyle bambaşka biri oluveriyosun renk model ne kadar değiştiriyo insanı uğraşmayalımda apalım şekerim

Teşekkürler cnm
Imm..pisirip iliği çıkarıp, çocuğa yediriyordum ben.bana mi lazım mış o
Mesakatli biraz.birde istikrarlı uygulamalı sanırım. Yani iyi sonuç için
Bu arada netten baktım, uygulayanlar hep memnun kalmış bu kürden
Senin sonucu merakla bekliyorum

ben henüz bi kere yapabildim ama tekrar yapcam inşallah bakalım zaman göstercek ben çok saç keybettim bilemiyorum işeyarayacağını ama denemekte fayda var kobaya döndüm zati inşallah canım. evet bebenle beraber sanada yarayacak inşallah

:)) benim bide ek olarak egzama problemim var ben napiimm nerelere gideyim...

egzama çok gıcık bişey cildinihep neli tutman lazım sabun kullanmaman lazım ve parfümlü ürünlerden uzak durcaksın mümkün olduğunca nemlendirici özelliğe sahip daha az katkılı ürünler kullancaksın

öyle cnm daha dikkatliyim şampuan krem konusunda Allahtan eczacımın yaptığı ilaçlar fayda sağlıyor.

öyle cnm daha dikkatliyim şampuan krem konusunda Allahtan eczacımın yaptığı ilaçlar fayda sağlıyor.

aa öylemi doğal yağlarla falanmı ilaç yaptı canım nasıl bişey yapıyo benim annemdede oluyo ama ilaç falan kullanmıyo

Hadi alone görelim seni:)
Bende kobay gibi okdun vallahi
Bi yandan da diyorum hemen pes etmeyip uygulamaları uzun sure devam mi ettirmeliyim acaba diyorum
Yani 3 kere bakim yapıp, 3 kere ayni sampuani kullanıp da işe yaramadığını düşünüp bırakıyorum. Belkide bırakmamali, devam mi etmeliyiz acaba:44:
Hadi kolay gelsin sana. Haberini bekliyorum, takipteyim ben

tabi öenmli de demek istediğim bişeyin üstüne düştükçe illa bişey olurya (sizi bilmem ama bnde hep öyle olur:))bnde o yüzden diorum
bırak dağınık kaldın saçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…