canım sakııııınn.aman vücuduna deydirme.doğum kontrol hapı normal ağız yoluyla yutunca da yan etkisi kıllanma zaten.ben yağ bakımları çok yaparım.köpüğünü damlasının dahi deymesine izin vermem.ama doğum kontrol hapı saçı uzatıyo da gerçekten.faydası var yani.dediğim gibi dikkatli kullan
yapma yaaa bu yağları sürüyorum tüm vücuduma yayılıyo bide kesele kesele gitmiyo sen nasıl temizliyosun canım:26: bak görüyomusun bide maymuna döncektim sen olmasan
keselesen de işler zaten cildine.zaten yağı da saç derimiz için sürmüyor muyuz? vücuda deyince ondada fayda eder:) canım ben yağın saçımda bekleme süresi dolduktan sonra gidiyorum banyoya başımı öne eğip iki kere saçımı yıkayıp duruluyorum.krem sürüp saçımı geri atıp sonra vücudumu yıkıyorum.yani asla yağ saçımdan arınmadan vücuduma akıtmıyorum.kıllanma korkum bi yana,yağ heryerime yapışmış gibi hissederim ben huyluyumdur.yuzden deydirmem asla.sen böyle yap canım
yok ben derimi kazıyorum bişey kalmıyo ama kıllanma korkuttu beni inşallah bişey olmaz o şekildede yüze akarmı canım
yüzüne de akıtmamaya çalış canım.illaki deyiyo.suyun açık olsun banyoda.su vur yüzüne hep.kuaförüm bi aralar ensemde tüylerin çıktığnı söylemişti.çok canım sıkılmıştı.ama saç köklerime yakınmış.o yüzden çirkin durmamış yani
Nemlendirici serisi bende de aynı etkiyi yapıyor...
Bu ara sülfat paraben ve allerjen içermeyen uni baby bebek şampuanı, Bioderma Node fluid aralıklı olarak kullanıyorum. Uni Baby iki farklı markanın var hem Eczacıbaşı hem başka bir marka ikisininde içeriği aynı yalnız saçı gıcır gıcır yapıyor ve geç yağlandırıyor... Bioderma ise su gibi bir şey ama iyi temizliyor...
bana bebe ürünü yaramadıbende çok seviyorum bebe ürünlerini saçım az olduğu için sönüverdi hiç kalmadı gibi sanki ama gür saçlılarda çokgüzel olur eminim
Kullandığın ürünün içinde silikon var mıydı? Birde şaç kremi kullanıyor musun, mesela saç kremi veya maske sürüp saçını tarama alışkanlığın var mı banyoda?
yok canım hiçbişey kullanmıyorum. silikon yok diye biliyorum :26:
O halde yapacak pek bir şey yokSaç dibine sıkılan hacimlendirici saç köpükleri var bazı markalarda ama kimyasal ürünlerin saç dibine sıkılmasına pek sıcak bakmıyorum...
Şu saç düzleştiricilerden de vazgeçsen aslında ne güzel olur... Forumda bir bakım tarifi var sığı iliği, bu saç çıkarmada çok işe yarıyor bir denesen? Ben kullandım zamanında memnun kaldım...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096
al canım linki buldum bir incele...
onu bende bi kere yaptım canım ama çok zor geldi bana açıkçası ilik çıkarcaksın eritceksin sürceksin falan helak oldum bide temizliği varki
sen nasıl uyguladın ve ne kadar zaman yaptın işe yaradımı gerçekten saç çıktımı :26:
Ben bir kere hazırlayıp içine yağları vs ekleyip buzdolabında sakladım, kullanacağım zaman benmari usulü eritip sürdüm... 8 hafta kullandım, arındırmada bir sorun yaşamadım.Az miktarı iyice yedir, banyoya girmeden öncede saçına komple saç kremi sür 20 dakika bekle ki kafandaki yağı emsin saç kremi... Bu şekilde duşa girdiğinde 2 şampuanla çok kolay arınıyor... Bende işe yaradı ben 2 defa kullandım bunu biri seneler evvel biri de geçen yıl...
yeni saçın çıktımı gerçekten fark oldumuu gözle görülür:26:
Benim keratin başlığına bir bakayım, arkadan çekilmiş foto vardı galiba, bulursam birde yeni halini eklerim fark gözle görülmeyecek gibi değil...
burayada eklermisin canım umut olur banada
bende yapayım tekrardan napalım çare olacaksa katlanmakta fayda var
Evet canım kesinlikle, bana ilk kuaförüm yapmıştı seneler evvel, işe yarayacağını bildiğim için ikincisini geçen yıl evde kendim yaptım zaten işe yaramayacak olsa o iğrenç vıcık şey çekilmez yıhhh...