Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

Teşekkür ederim paylaşımın için
Bunu deneyeceğim ilk yıkamada

Gratiste giovanni marka sampuan super tavsiye ederim..
Hayvanlar uzerinde de test yapmiyor ben kullaniyorum cok memnunum hem de icim cook rahat

evet bübchen almıştım ama düğüm oldu resmen olmayan saçlarım topaklayıp çıkıyodum açılmıyodu çünkü yeter dedim halada duruyo o arada evdeki başka şampun vardı onu kullanmak zorunda kaldım çünkü o keçelerle daha fazla duramadım asabımı bozdu resmen nude aldım canım şuan ama gene değişcem bu bitince arkadaşların tavsiyesine uycam ama nude da fena değil dün yıkadım gayet güzel şimdilik tabi

Saç dökülmesi için konuştum zaten. Ama sülfatsız şampuan yerine zeytinyağlı sabun da kullanılabilir. Benim arkadaşımın kız kardeşi kullandı. El yapımı doğal zeytinyağlı sabun. İki ay saçından tarak geçmiyordu. Sonraq yumuşacık oldu ipek gibi. Parlak ve bakımlı saçları var çok güzel. Ama tabi sabır lazım kaç ay insan sabredebilir mi :44:

keçelenme mi yaptı:26: o çok gıcık biişey bebe şamp. da bende yaptı bıraktım kutu duruyo evde neyseki nude la açtım o keçeleri

keçelenme mi yaptı:26: o çok gıcık biişey bebe şamp. da bende yaptı bıraktım kutu duruyo evde neyseki nude la açtım o keçeleri

Evet keçelenme ve kuruma yaptı ilk başta. Böyle sanki gittikçe kötüleşti gibi. Hatta kız ağlıyordu sinirinden. Sonra kendiliğinden yumuşamaya başladı. Sağlıklı, uzun, parlak ve çok dökülmeyen saçları var. Ama tabi herkeste işe yayar mı bilmiyorum. Bir de onlar hakiki el yapımı alıyorlardı sabunu. Çok araştırmış almadan önce.

yeni farkediyorum arkadaşlar bebe şampuanı meğer bana hiç yaramamış dökülmeyi artırmış benim zaten dökülme sorunum vardı ve bu şampuan bana tuz biber olmuş direk etkisi yok tabiki ama zamanla saç yapımı değiştirdiği için dökülme artmış yeni farkettim çok kurutup düğü düğüm yapmıştı şimdi açıldılar düğümlenme yokçok şükür okadar ve dökülme azaldı allahım inşallah tamamen kurtulurum dökülmeden ve kaybettiğim saçlarım geri gelir çünkü kafa derim görünüyo

haftasonu bende nüde aldım
ama oğluşum için eczacıbaşının yumy bebe şampuanını aldım birdahakine kendimede alacağım oğlumla beraber kullanacağım
komili bebe şampuanınada yok bu araa

haftasonu bende nüde aldım
ama oğluşum için eczacıbaşının yumy bebe şampuanını aldım birdahakine kendimede alacağım oğlumla beraber kullanacağım
komili bebe şampuanınada yok bu araa

canım sana nasıl gelir bilmem ama bebe şampuanları bizim saç ph sına uymuyo bebeklerinki farklı bizim saçları kurutuyo ce keçelenme yapıyo malesef ama herkeste aynımıdır bilmem ben gittim okadar araştırdım bübchene güvendim çok güzel bi şampuuan ama bizim için değil bebekler için

dökülen saçlarım geri gelsin diye sarımsak yağı ve badem yağı sürüyorum işe yararmı bilmiyorum :26: ama çok pis kokuyo bu sarımsak yıkayıncada kaldı koku

sarımsağa ben dayanamadım valla.eşimin çenesi de durmadı.kokuyo diye.yani evliysen hele kesinlikle yapma.valla adam yanındaki koltukta bile oturmuyo.bana en çok koyan o olmuştu :) videoda hc bakım yağından bahsediyo izlediysen.süper bişe gerçekten.bende hemen sipariş ettim geldi.dene derim.faydasını gördüm.seninkiler ne durumda bilmem ama benim saçlarım cidden mahfolmuştu.bi nebze toparlandı.

bekarım ama annemde dayanamadı kokusuna ama ben sardım kafamı fazla koku yaymasın diye faydası oldu kokuya bide çörek otu yağı denemek istiyorum arkadaşlar mecit efendi markası iyi demişler ben markaya hiç dikkat etmezdim bilmezdim yani şimdi onada bakıcam alırken. doğum kontrol hapınıda deneyecem kobaya döndüm yahu

evet mecitefendi gerçekten iyi.ben orjinalliğine güveniyorum o markanın.doğum kontrol hapını şampuanına kırıyosun dimi.aman dikkat et.vücuduna deymesin.başını öne eyip yıka ve durula.kıllanma yapıyo diyolar vücutta.çörekotu yağını da hiç duymadım saç için.vardır inşallah faydası canım

kıllanma yapıyo dediğin hangisi canım hapmı:26: bende bu sarımsakla bademden korkuyorum zor temizleniyo tüm yüzüme vücuduma yayılıyo korkuyorumda aslında çünkü kıllanma problemim zaten var :2:

kıllanma yapıyo dediğin hangisi canım hapmı:26: bende bu sarımsakla bademden korkuyorum zor temizleniyo tüm yüzüme vücuduma yayılıyo korkuyorumda aslında çünkü kıllanma problemim zaten var :2:

canım sakııııınn.aman vücuduna deydirme.doğum kontrol hapı normal ağız yoluyla yutunca da yan etkisi kıllanma zaten.ben yağ bakımları çok yaparım.köpüğünü damlasının dahi deymesine izin vermem.ama doğum kontrol hapı saçı uzatıyo da gerçekten.faydası var yani.dediğim gibi dikkatli kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…