Ben öyle şeyler yapmam canım iyi geleceğine de inanmam doktora gitmedim canım ben. Ama stresten dolayı deri hastalığım için gitmiştim ufakken o zaman stresten demişti doktor
ozaman seninki daha kolay gececek bi dökülmeye benziyo canım ama benim öyle değil işte erkek tipi dökülme malesef neyse sıkmayım seni bunla inşallah ikimizinkide gecer gider
Yok canım sıkılmam ne güzel dertleşiyoruz işteUmarım geçer dökülmelerimiz
amin inşallahartık bu ürünlere verdiğim parayı başka konularda değerlendirmek istiyorum ben yine deneyip buldukça yazarım buraya şampuanları
Tamam canım iyi gelen şampuanı bulman dileğiyle. Görüşmek üzere
inşallah canım hayırlı cumalar
Sana da canım sağol
denedim geldim nude yi merak eden arkadaşlara yazıyorum yumuşacık yapıyo düğümlerimi keçelerimi çözdü çok mutluyum en önemlisi inşallah dökülmeyi de önler bakalım kullandıkça memnun kalcakmıyım
denedim geldim nude yi merak eden arkadaşlara yazıyorum yumuşacık yapıyo düğümlerimi keçelerimi çözdü çok mutluyum en önemlisi inşallah dökülmeyi de önler bakalım kullandıkça memnun kalcakmıyım
Hadi yaO da bitkisel deniliyor ama içinde var mı kimyasal bilmiyorum ve fiyatı ne kadardı :44:
ben de nude kullanıyorum 1 senedir. çoook memnunum gerçekten. Ama bitkisel olduğu pek bir yalan bence. diğerleri kadar zararlı değildir belki.
20 lira malesef bana biraz tuzlu geliyo bu şuanda tek eksisi bu ama o keçelerimi düğmüklü saçlarımı çözdüya taktir ettim kendisinibitkisel değil malesef ama paraben sls sülfat yok içinde buda bişey bence
Giovanni de de yok bende sırf kimyasal az diye kullanıyordum. O da 18 tl :26:
fiyat hemen hemen aynı o şampunaı bilmiyorum ama bunu kullanan çok arkadaş var bende onların tavisyeleri sayesinde denedim inşallah memnun kalırım
Zaten alırken orada nude de vardı ikisi arasında kalmıştım satıcıya sordum ikisinde de müşterilerimiz memnun demişti ama ben giovanniyi aldımİkiside gratiste var
onuda deneyim ozaman eksik kalmayım bende dimifiyatlarda aynı zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı demekki içindeki maddeler nedeniylede
En başarılı bulduğum sülfatsız şampuan live clean dır..Watsons ve tekin acar mağazalarında bulabilirsin.
Nude 'un geçen sene sülfatlı olduğu konusunda bir sürü spekülasyon oldu. Uzak durun derim nude dan..
Bir diğer başarılı bulduğum sülfatasız şampuan ise doa kozmetiğin şampuanlarıdır. Bütçeye de uygundur..
Dolayısıyla yıllardır sülfatsız şampuan kullanan biri olarak live clean ve doa diyorum ben.