Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

Ben öyle şeyler yapmam canım iyi geleceğine de inanmam doktora gitmedim canım ben. Ama stresten dolayı deri hastalığım için gitmiştim ufakken o zaman stresten demişti doktor

ozaman seninki daha kolay gececek bi dökülmeye benziyo canım ama benim öyle değil işte erkek tipi dökülme malesef neyse sıkmayım seni bunla inşallah ikimizinkide gecer gider

ozaman seninki daha kolay gececek bi dökülmeye benziyo canım ama benim öyle değil işte erkek tipi dökülme malesef neyse sıkmayım seni bunla inşallah ikimizinkide gecer gider

Yok canım sıkılmam ne güzel dertleşiyoruz işte Umarım geçer dökülmelerimiz

amin inşallah artık bu ürünlere verdiğim parayı başka konularda değerlendirmek istiyorum ben yine deneyip buldukça yazarım buraya şampuanları

Tamam canım iyi gelen şampuanı bulman dileğiyle. Görüşmek üzere

Hadi ya O da bitkisel deniliyor ama içinde var mı kimyasal bilmiyorum ve fiyatı ne kadardı :44:

ben de nude kullanıyorum 1 senedir. çoook memnunum gerçekten. Ama bitkisel olduğu pek bir yalan bence. diğerleri kadar zararlı değildir belki.

Hadi ya O da bitkisel deniliyor ama içinde var mı kimyasal bilmiyorum ve fiyatı ne kadardı :44:

20 lira malesef bana biraz tuzlu geliyo bu şuanda tek eksisi bu ama o keçelerimi düğmüklü saçlarımı çözdüya taktir ettim kendisini bitkisel değil malesef ama paraben sls sülfat yok içinde buda bişey bence

Giovanni de de yok bende sırf kimyasal az diye kullanıyordum. O da 18 tl :26:

fiyat hemen hemen aynı o şampunaı bilmiyorum ama bunu kullanan çok arkadaş var bende onların tavisyeleri sayesinde denedim inşallah memnun kalırım

Zaten alırken orada nude de vardı ikisi arasında kalmıştım satıcıya sordum ikisinde de müşterilerimiz memnun demişti ama ben giovanniyi aldım İkiside gratiste var

Zaten alırken orada nude de vardı ikisi arasında kalmıştım satıcıya sordum ikisinde de müşterilerimiz memnun demişti ama ben giovanniyi aldım İkiside gratiste var

onuda deneyim ozaman eksik kalmayım bende dimi fiyatlarda aynı zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı demekki içindeki maddeler nedeniylede

onuda deneyim ozaman eksik kalmayım bende dimi fiyatlarda aynı zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı demekki içindeki maddeler nedeniylede

Abim giovanniyi görmüş banyoda el sabunu gibi dedi Evet biraz benziyor ve fazla köpürmüyor bu da fazla kimyasal olmadığının göstergesidir

Son düzenleyen: Moderatör:
En başarılı bulduğum sülfatsız şampuan live clean dır..Watsons ve tekin acar mağazalarında bulabilirsin.

Nude 'un geçen sene sülfatlı olduğu konusunda bir sürü spekülasyon oldu. Uzak durun derim nude dan..

Bir diğer başarılı bulduğum sülfatasız şampuan ise doa kozmetiğin şampuanlarıdır. Bütçeye de uygundur..

Dolayısıyla yıllardır sülfatsız şampuan kullanan biri olarak live clean ve doa diyorum ben.

Ben bebek sampuani kullaniyorum.
Ama gecen nude aldim onerilerden ötürü. Simdi Med'in soyledigini okuyunca uzuldum live clean i de deneyim bir bakalim.
Saclarim benim her seyim. Ve sac bir kadinlik belirtisidir :)

Nude aldım geçen gün saç kremiyle.ama henüz kullanmadım
Imm olmadı şimdi
live cleani yazdım bi kenara
Nedir bu çektiğimiz bizim saçlarımızla:78:

live clean nerede satılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…