Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

bana iyi geldi bilmem ki. sls paraben yok en azından.

Hem anladım ki benim saçlarım güçsüz bitkisel şampuanların sert yapmasına dayanamıyor daha da dökülüyor :26: En iyisi giovanni benim için.

Hem anladım ki benim saçlarım güçsüz bitkisel şampuanların sert yapmasına dayanamıyor daha da dökülüyor :26: En iyisi giovanni benim için.

benimkide çok güçsüz malesef
seninkinin adı smooht as silk gibi bişey miydi
bende bu bitince ondan alabilirim değiştire değiştire de

benimkide çok güçsüz malesef
seninkinin adı smooht as silk gibi bişey miydi
bende bu bitince ondan alabilirim değiştire değiştire de

Valla canım benim ki güçsüz saçlar için hacim verendi. Noktaları mor renk olandan kullanıyorum. Bilgilerine sunarım

bu adını okuyamadığım şampuan market şampuanımı eczane ürünümü canım bide heryerde bulunurmu nude heryerde yok mesela ha bide bübchen marka bebe şampuanda bu zararlı maddeler yok ama saçdüğüm düğüm çözülmüyo kurutuyo kokusu harika buarada bayılıyorum kokusuna keşke memnun kalsaydım

Gratiste var sadece bildiğim canım benim. Havansal deney yapmıyor, kimyasal madde yok.

Gratiste var sadece bildiğim canım benim. Havansal deney yapmıyor, kimyasal madde yok.

bu gratis yedi beni canım ürünleri çok pahalı bu nude da çok pahalı bence 20 lira ömrüm kıl tüy olaylarına para harcamakla geçiyo sömürüldüm valla bundan memnun kalmazsam burda önerilen hepsini deneyecem kararlıyım bulana kadar

Evet canım gratis pahalı Giovanni de 18 mi ne benim aldığım. Fiyata göre şişe küçük

Evet canım gratis pahalı Giovanni de 18 mi ne benim aldığım. Fiyata göre şişe küçük

nude da pahalı geldi bana açıkçası 325 ml ama 20 lira gercekten param hep bu ürünlere gidiyo üstüme başıma bile bukadar almıyorum yeterki sağlık olsun dökülmesin diyorum ama çözüm olmadı bakalım bu nasıl olcak

Oradaki ürünlerin çoğu pahalı tatlım. Ama bitkisel ürün istemiyorum. Güvenmiyorum. Aktardan aldım şuankini güya içinde kimyasal var !

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki ürünlerin çoğu pahalı tatlım. Ama bitkisel ürün istemiyorum. Güvenmiyorum. Aktardan aldım şuankini güya içinde kimyasal var !

aktar ürünleri zaten sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığıı onaylı malesef sağlık bakanlığının onayından geçmeyen ürünler satılıyo bizde çaresiz denize düşen yılana sarılıyo alıyoruz bende saçım için badem yağı gibi şeyler alıyorum ama güvenilirde gelmiyo bana bunlar başka bi forumda arkadaşlar mecit efendi ürünlerinin güvenli olduğunu söylüyolar biraz daha pahalıymış galiba zaten sömürüldük iyice bende o marka alayım diyorum bulursam bakalım fark olcakmı.

İnşallah faydasını görürsün canım

Benim için kadını kadın yapan şeylerden biri :26:

saçıma şekil vermeyince kendimi yataktan kalkmışta don atlet dışarı çıkmış kadar paspal hissediyorum değişik bişey işte bendede saç eksik malesef inşallah kaybettiğim saçlar geri gelir kendimi kötü hissediyorum aynada seyrelmiş incelmiş saçları görünce

Sarımsak çoğaltıyor diye biliyorum ben canım. Ama aşırı fazlaysa doktora gitsene. Benimde dökülüyor senin gibi seyrek

Sarımsak çoğaltıyor diye biliyorum ben canım. Ama aşırı fazlaysa doktora gitsene. Benimde dökülüyor senin gibi seyrek

gitmezmiyim kobay gibi denemedikleri ilaç kalmadı ama işe yaramadılar sadece paramı ve ümidimi sömürdüler bakalım daha önemli sağlık sorunlarım var ondan hayırlı haberler alırsam inşallah saçım için daha iyi bi doktora araştırcam ama şuan çok daha önemli dertlerim var. sen gittinmi canım doktora bide forumda arkadaşlar doğum konntrol hapı ezip sürüyolarmış kafalarına ben hiç denemedim

Ben öyle şeyler yapmam canım iyi geleceğine de inanmam doktora gitmedim canım ben. Ama stresten dolayı deri hastalığım için gitmiştim ufakken o zaman stresten demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…